• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Amh 5 küsur cikti. Hafif polikistik var ama adetlerim duzenli, zayifim , kıllanma gibi problemlerim yok. 2 kez gebe kaldim. 1 i düşük oldu biride kimyasal.
Cok canim sıkıldı dr fostimonla gelisir diyor. Halbuki us da yumurta sayısı falan iyiydi.
Çok ilginç 5 küsur amh ve yumurta oluşmaması ya ben artık kısmet diyorum gerçekten.elbet olacak Rabbim bizleri de sevindirecek ben inanıyorum♥️ Allah büyük canım inşallah en kısa sürede ve en hayili anda sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin sana bana ve buradaki arkadaslarimiza amin🤲🤲🤲 canı gönülden istegen herkese de tabi🤲🤲🤲

Ne demek hiç yorgunluk olur mu okudum bitti Allah kabul etsin niyetini en tez zamanda hayırla ve sağlıkla💓🌼🤲🤲
Amin canım sağ olasın gerçekten su gibi akıp gidiyor zikirmatiği parmağımı yapışık şu vaziyette yemek yapıyorum 😊🤲

Burcu2614 Burcu2614 merve merve kizinbiri9 kizinbiri9 S Sabr-Sukur-Dua Mehfam Mehfam sizler için okudum Bugün Rabbim kabul etsin pozitif haberlerimizi yavrularımızi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alışimizida Burada da paylaşmak nasip olsun inşallah duanın gücüne inanıyorum Allah'ım çıkmış Olduğumuz bu yolda sınavımızı kolay geçitlerden geçirtsin.

20201205_181648.webp

Sırada kizinbiri9 kizinbiri9 var.🍀

🍀@Nosking
🍀 Burcu2614 Burcu2614
🍀 S Sabr-Sukur-Dua
🍀 kizinbiri9 kizinbiri9
Efenin_Annesi Efenin_Annesi
merve merve
Mehfam Mehfam
Merayyy Merayyy
@umudumanneolmak
Mavim25 Mavim25