• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Tüp bebekle ilgili üye oldgnz baska grup var mı neler yapılıcak dikkat edilcek bileym dye bi sayfaya girdm ama konuyu almş yürümüşler🤣 slm verdm neler yapmalym gbi bişi yazdm ama kmse oralı olmadı🙄almadılar bni aralarna😔

Tüp bebekle ilgili üye oldgnz baska grup var mı neler yapılıcak dikkat edilcek bileym dye bi sayfaya girdm ama konuyu almş yürümüşler🤣 slm verdm neler yapmalym gbi bişi yazdm ama kmse oralı olmadı🙄almadılar bni aralarna😔
Aşkısı benim topiğe geleydin

90 @Cemrewww ve Hemsirecik Hemsirecik adına okudum Allah gönlünüzdekini versin kızlar inşallah hayırlısıyla sağlıkla evlatlarınıza kavuşursun uz merve merve yarın transferin varmış çok sevindim hayırlısıyla al gel bebeklerini valla kendim olacakmış gibi heyecanlıyım bizlere de bi umut ol 🤗
İnşallah olumlu olur da tüm bekleyenlere hamile duam geçer. 🤲🏻 kim hamile kalırsa kalsın çok seviniyorum. 🤲🏻 inşallah hep beraber birbirimizin sevincini paylaşalım. 🤲🏻

Larka Larka eski nickin larkaydi snaırım sana okudum cnm dün Rabbim sağlıkla kucagina alabilecegin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins en güzel zamanda 😍

Back
X