• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Eki Görüntüle 2732603
🍀
Eki Görüntüle 2732602
🍀Türkçe okunuşu aşağıdadır. 🤗
Eki Görüntüle 2733412 🍀
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
🍀
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
🍀
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
🍀
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur. 🤗
🍀
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle. 🍀

🔴Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00 🔴

@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
merve merve
@_Reyyan
@camlihemsinli
@edaecoo
@umudumanneolmak
@Mavim25
burcusami burcusami
BankacI26 BankacI26
@Busee95
@Mavi askkk
@Cemrewww
@Hemsirecik
@ManyakPrenses
@Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
@pariko
Gereksiz06 Gereksiz06
rubil rubil
sadeem sadeem
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Gelincik78 Gelincik78
H M H M
Life light Life light
olive_bluto olive_bluto
mhndsbayan mhndsbayan
cukulatam cukulatam
H halleycik
@Kanaryaaa
@hasbeee
Magnifiaque Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
@Minnosella098
K KurkmantoluS
@NaaNaa
@Bir Pelincik
@Arelarven
gurbetgulu16 gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
@yannik
mhndsbayan mhndsbayan
cukulatam cukulatam kızlar sizlere okudum 🌷

Çok şükür listeyi tamamladım kızlar :KK68:eksiğimizi yanlışımızı Allah affetsin okurken hiç zorlanmadım, benden yana hakkım helal olsun lütfen sizde helal edin vesile olan arkadaşımız merve merve teşekkür ederim Allah razı olsun :KK200: :dua: inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.. :anneadayı::anne::KK200:

Back
X