Anne olamama psikolojisi. Güzel fikirlere ihtiyacım var.

Merhaba. Öncelikle kaybınız için başınız sağ olsun. Bir kaybınız var yani hamile kalabiliyorsunuz. Zaten hamile kalamayacak biri olsanız bir problem olsa sizde veya eşinizde 10 haftalık bir gebelik olmazdı. Demek ki bir sıkıntı yok. Muhakkak yeniden gebe kalacaksınızdır buna emin olun. Ama üst üste hemen olan bir şey değil hamilelik. Bazen 1 senede olur bazen 2. Şu an stres yapmanız da bu durumu etkiler ayrıca. Olduysa yine olur emin olun. Dua edin içinizi ferah tutun. Bir de foliborn myforce diye bir takviye var öneririm ben onu kullanırken hamile kaldım 1 buçuk ay olmuştu başlayalı. Size de tavsiye edeyim belki bir faydam dokunur.
Teşekkür ederim

2020 yılında evlendim 2025 Kasımda anne oldum. Bu süreçte çok şeyler yaşadık filmler testler doktorlar tüp bebek denemesi elimizden gelen ne varsa yaptık ve benim de içimde aynı duygular vardı bir bebeğim olacağını hayal bile edemiyordum hatta hamileliğimi bile edemiyordum çok uzak, herkese normal bana imkansız gibi geliyordu. O kadar şeyin üstüne doğal yolla hamile kalıp doğurdum İnanır mısın şuan 7.5 aylık kızım yanımda uyuyor hâlâ benim bebeğim mi bu şimdi kafası geçmedi ne zaman geçecek bilmiyorum 🤣
Sizin de en kısa zamanda yaşamanızı diliyorum.

Back