anne olamamak beni tüketiyor

kızlar gecen ay bebegımı kaybettıgımden dolayı 3 ay korunma surecım var .3 ayda ıcım pırıl pırıl olsun kı bebıste hemen olsun bu gece maydonuz suyuna baslıyorum ben

Minnie senin yaş kaç canım.
Beklenen bekekim senin için daha zaman var canım kafana takmamaya gayret et.Ne kadar az takar ve stres edersen senin için daha iyi olur.

birde forumumuzda yarışma var kızlar baktınızmı.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/601364-et-yemekleri.html
benim 28...ne yarışmasıymış göz atarım:)

minnie nasılsın canım? ne yaptın bebek ve kist olayı ile ilgili? konuyu tam takip edemedim ama kürlerden falan bahsedilmiş başladın mı küre?
canım soğan kürü yapıyorum o bitince incir yapıcam bu arada tedavi sürecine başlamadım hem kendimi hazır hissetmiyorum hem de babam ameliyat oldu annem babamla ilgilenmek zorunda .....bi de preseed denen bi jel var onu mu alsam diyorum???bu durumdayım canım ....

benim 28...ne yarışmasıymış göz atarım:)

canım soğan kürü yapıyorum o bitince incir yapıcam bu arada tedavi sürecine başlamadım hem kendimi hazır hissetmiyorum hem de babam ameliyat oldu annem babamla ilgilenmek zorunda .....bi de preseed denen bi jel var onu mu alsam diyorum???bu durumdayım canım ....

bak tabi hayatım oylarınız bekliyorum siyaset yapıyorum artıkın napım
bana oy verene 3 kişilik yemek tantuni yola cıkıcak:1:
herkes pro üye olacak:16:
Bana komşu olacak (bu nerden çıktıysa :1:
amaan napım siyasetçilerde atıyo :1:

bak tabi hayatım oylarınız bekliyorum siyaset yapıyorum artıkın napım
bana oy verene 3 kişilik yemek tantuni yola cıkıcak:1:
herkes pro üye olacak:16:
Bana komşu olacak (bu nerden çıktıysa :1:
amaan napım siyasetçilerde atıyo :1:
gece gece ağzımı sulandırdın:)müthiş olmuş oylar seninle :)kim tutar seni

:ssz: kimse tutamıyor canım :1:
bende sizden oy istiyom işte yasal değilmi ama :1:

Son düzenleme:
2ekosh1.jpg

RABBİM OLMAYAN HERKESE NASİP ETDSİN.Bakmayın böyle durduğuna tam bir terminatördür kendisi.
Maşallah :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Allah evladını sizlere bağışlasın çok şeker maşallah nazarlardan korusun:nazar:

ve tabii ki inşallah bizlere de nasip olsun: )

bir mersinli olarak oyumu tantuniden yana kullanmak isterdim ama

başkasını oyladım:17:

[/QUO

Browni nickli arkadasimiz yasmis ya RABBIM OL DE OLSUN diye aslinda mesele sadece bundan ibaret...senin kistinde o da buda aslinda hepsi ozunde hikaye...sadece Allah'in oldemesine bagli ....eger rabbim isterse onca derdin arasindada verir evlat eger istemezse hic birseyin olmasada vermez muciizeyi yapan ALLAH...ben bes senelik evliyim iki kizim var dunya tatlisi simdide ucuncuyu istiyorum...oyle ceket atsan hamile kalan bir bayan dilimdir hele ilk kizim cok zorlamistir cok cabalatmistir...belki inanamicaksin ama ben ikisininde dualarimla oldugunu dusunuyorum hatta oyle biliyorum ilk kizim isterken bir ay ibadetlerimi hic aksatmadim hatirliyorum kalpten istemek derler ya bendua ederken kalbim ciz ederdi dayanamaz her duada aglardim boyle istemeye rabbim vermezmi? Kul bu kadar aciz bir sekilde aglayip du ederde rabbim ol demezmi? Ertesi ay hemen hamile oldugumu ogrendimki o ay o kadar cok mesguldikki esimle aksamlari yorgunluktan koltukta uyurya kalirdik nasil oldu bilmem ikincisi yine oyle ilk kizimin dogumjndan sekiz ay sonra ramazan ayi kadir gecesi ibadetlerimi yaptim rabbimden yine emanet edicekk melek istedim o ayda esim gece calisiyor ramazan ayi orucluyuz yine nasil ne ara oldu bilmem...gelgeleim simdi bes aydir korunmuyorum her kuru yaptim bu arada ovulasyon testide kullaniyorum her ay yumurtlamamin saati saatine denk getirip calisiyorum belimin altina yastik koyuyorum hemen ayagi kalkmiyorum ama yok olmuyor cunku dilimde dua yok gunluk islerimle o kadarcok mesgulumki rabbimi unutuyorum peki bu sekilde o beni hatirlarmi? Bana bu kosullarda evlat verirmi vermezz...lafin kisasi Allahi cokca an dilini duadan eksik etme arkadasim bol bol tesbih et yapipta sonuc alicagin en guzel ilac duadir ben gerisini bilmem ibadetlerini unutma geceleri uykudan kalk namza kil dua et agla....rabbim hayirsizsa bile hayra cevirip yine sana evlat verir...sen elinden geldigince ibadetlerinin yap gerisini ona birak rabbim ne eylerse guzel eyler...

Doğru Allah istemezse yaprak kımıldamaz,

şükür ki blincindeyim elimden geldiğince ibadetlerimi dualarımı yapıyorum..

Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun

dilerim dualarımız kabul olur ve OL DER OLUR...

Evlat için açılan elleri geri çevirmesin inşallah rabbim amin.

sey hen maşallah canım kuzucugu cok tatlı allah sıze bagıslasın yavrunuzu canım.bende bıraz kestırdım ruyamda bebegım olmuş dıslerı var dıyorum bunun dıslerı nasıl cıktı yenı dogdu daha donra ellerıyle saclarımı yoluyor yoldugu saclarda agzımdan cıkıyordu cok korktum

Anne olmak istiyorum..:25::25::25::25::25:
bende bende bende:)

oyu veren bebeği kapıyor dermişim canım
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip etsin canım
idareten benim yaramaz terminatörü verebilirim size kızlar
bakın resminide yollayım size
ahhh güzelim öyle olsa ....:)bu arada yavrunu allah bağışlasın pek afacan bişeye benziyor rabbim bana da afacan bi kız nasip etsin:)....

[/QUO

Browni nickli arkadasimiz yasmis ya RABBIM OL DE OLSUN diye aslinda mesele sadece bundan ibaret...senin kistinde o da buda aslinda hepsi ozunde hikaye...sadece Allah'in oldemesine bagli ....eger rabbim isterse onca derdin arasindada verir evlat eger istemezse hic birseyin olmasada vermez muciizeyi yapan ALLAH...ben bes senelik evliyim iki kizim var dunya tatlisi simdide ucuncuyu istiyorum...oyle ceket atsan hamile kalan bir bayan dilimdir hele ilk kizim cok zorlamistir cok cabalatmistir...belki inanamicaksin ama ben ikisininde dualarimla oldugunu dusunuyorum hatta oyle biliyorum ilk kizim isterken bir ay ibadetlerimi hic aksatmadim hatirliyorum kalpten istemek derler ya bendua ederken kalbim ciz ederdi dayanamaz her duada aglardim boyle istemeye rabbim vermezmi? Kul bu kadar aciz bir sekilde aglayip du ederde rabbim ol demezmi? Ertesi ay hemen hamile oldugumu ogrendimki o ay o kadar cok mesguldikki esimle aksamlari yorgunluktan koltukta uyurya kalirdik nasil oldu bilmem ikincisi yine oyle ilk kizimin dogumjndan sekiz ay sonra ramazan ayi kadir gecesi ibadetlerimi yaptim rabbimden yine emanet edicekk melek istedim o ayda esim gece calisiyor ramazan ayi orucluyuz yine nasil ne ara oldu bilmem...gelgeleim simdi bes aydir korunmuyorum her kuru yaptim bu arada ovulasyon testide kullaniyorum her ay yumurtlamamin saati saatine denk getirip calisiyorum belimin altina yastik koyuyorum hemen ayagi kalkmiyorum ama yok olmuyor cunku dilimde dua yok gunluk islerimle o kadarcok mesgulumki rabbimi unutuyorum peki bu sekilde o beni hatirlarmi? Bana bu kosullarda evlat verirmi vermezz...lafin kisasi Allahi cokca an dilini duadan eksik etme arkadasim bol bol tesbih et yapipta sonuc alicagin en guzel ilac duadir ben gerisini bilmem ibadetlerini unutma geceleri uykudan kalk namza kil dua et agla....rabbim hayirsizsa bile hayra cevirip yine sana evlat verir...sen elinden geldigince ibadetlerinin yap gerisini ona birak rabbim ne eylerse guzel eyler...
aslında yazdıkların da çok haklısın herşey rabbim isterse olur istemezse olmaz bazen adetim gecikince umutlanıyorum sonra kendi kendime diyorum ki saçmalama o kistle mi hamile kalacaksın sonra rabbimin hikmeti mucizeleri aklıma geliyor neden olmasın diyorum o yeter ki istesin ama dediğin gibi gönülden dua etmek dünyevi işlerden biraz vazgeçmek lazım o zaman emiinim ki kulunun yakarışını duyacaktır çok sağol arkadaşım bana bu konuda ışık oldun kadınlar kulübünde bazen konu açtığına pişman olursun polemikler çıkar bazen de böyle güzel nasihatler duyarsın......

Son düzenleme:
Doğru Allah istemezse yaprak kımıldamaz,

şükür ki blincindeyim elimden geldiğince ibadetlerimi dualarımı yapıyorum..

Verdiğine de vermediğine de şükürler olsun

dilerim dualarımız kabul olur ve OL DER OLUR...

Evlat için açılan elleri geri çevirmesin inşallah rabbim amin.
amin yüzümüzü güldürsün işallah....

sey hen maşallah canım kuzucugu cok tatlı allah sıze bagıslasın yavrunuzu canım.bende bıraz kestırdım ruyamda bebegım olmuş dıslerı var dıyorum bunun dıslerı nasıl cıktı yenı dogdu daha donra ellerıyle saclarımı yoluyor yoldugu saclarda agzımdan cıkıyordu cok korktum
hayır olsun işallah......

Brownim kime oy verdiğin önemli değil canım.Ben lınk veriyorum ama kendi yemeğimi değil.Gönlünüz kimden yana olursa ona verin sorun değil.Sadece haberiniz olsun sizlerde katılmak isterseniz aklınızda bulunsun.Allah evlatlarımızı bağışlasın olmayanlarada en kısaz aamnda nasip edip içinizdeki yangını söndürsün.Bunları yazarken bile o kadar heyecanlanıyorum ki sanki içinizden biri yakın zamanda bebek haberi ile gelecek.Ama dediğim gibi kafanızda bunu çok büyütmeyin ne kadar moral o kadar saglıklı düşünme herşeyin yolunda olması demektir.Sizi seviyorre:16::16:

Brownim kime oy verdiğin önemli değil canım.Ben lınk veriyorum ama kendi yemeğimi değil.Gönlünüz kimden yana olursa ona verin sorun değil.Sadece haberiniz olsun sizlerde katılmak isterseniz aklınızda bulunsun.Allah evlatlarımızı bağışlasın olmayanlarada en kısaz aamnda nasip edip içinizdeki yangını söndürsün.Bunları yazarken bile o kadar heyecanlanıyorum ki sanki içinizden biri yakın zamanda bebek haberi ile gelecek.Ama dediğim gibi kafanızda bunu çok büyütmeyin ne kadar moral o kadar saglıklı düşünme herşeyin yolunda olması demektir.Sizi seviyorre:16::16:
amin umarım öyle olur:)ama dediğin gibi moral psikoloji önemli belki kendimizi rahat bıraksak bu kadar odaklanmasak olacak ama beceremiyoruz....

Back
X