anne olamamak böyle birşey:((((

allh hepımız ıcın herseyın hayırlısını versın.verende alanda o dur.eger vermıorsa ya daha vaktı vede rızkı yoktur yada hayırlı deıldır... ama bnde dahıl allh herkese o yuce annelık duygusunu hayırlısıylan tatdırsın inşşşşşş

Esracim tebrik ederim, topige bir göz atayim dedim, inan sasirdim. Kendine aciyan bir cok kadin. Ben ve benim gibi 10 senedir cocuk arayan kadinlar bu topige yazanlar kadar bunalim takilmiyorla,(mücadeleyide birakmiyorlar, umut ediyorlar)
Bir tek sen mantikli yazmissin, Arkadaslar bir silkelenin kendnize gelin. Bagira bagira aglamalar filan. Cok üzüldüm, zaten bu psikolojiyle anne olmak cok zor. Bu dönemleri hep yasadik, ama insanoglu hep fazlasini ister ya, bir cok bekar var, yuva kuramayan var, ya en azindan hayati paylastiginiz sizi seven sizinde sevdiginiz esleriniz var. Bu kadar mutsuzluk evliliginizede zarar verir. Düsünsenize eslerinizi yaninda hep mutsuz bir kadin........... Aaaaaa siz mücadelenizi verin, pes etmeyin ama psikolojinizide yüksek tutun. Bardagin bide dolu tarafina bakin, "HAYAT BIR SINAV, MAALESEF BIZEDE SORU KAZIK GELDI" cözücem deyin, her serde bir hayir vardir. Moralinizi yüksek tutun lütfen. Sevgilerimle

Esracim tebrik ederim, topige bir göz atayim dedim, inan sasirdim. Kendine aciyan bir cok kadin. Ben ve benim gibi 10 senedir cocuk arayan kadinlar bu topige yazanlar kadar bunalim takilmiyorla,(mücadeleyide birakmiyorlar, umut ediyorlar)
Bir tek sen mantikli yazmissin, Arkadaslar bir silkelenin kendnize gelin. Bagira bagira aglamalar filan. Cok üzüldüm, zaten bu psikolojiyle anne olmak cok zor. Bu dönemleri hep yasadik, ama insanoglu hep fazlasini ister ya, bir cok bekar var, yuva kuramayan var, ya en azindan hayati paylastiginiz sizi seven sizinde sevdiginiz esleriniz var. Bu kadar mutsuzluk evliliginizede zarar verir. Düsünsenize eslerinizi yaninda hep mutsuz bir kadin........... Aaaaaa siz mücadelenizi verin, pes etmeyin ama psikolojinizide yüksek tutun. Bardagin bide dolu tarafina bakin, "HAYAT BIR SINAV, MAALESEF BIZEDE SORU KAZIK GELDI" cözücem deyin, her serde bir hayir vardir. Moralinizi yüksek tutun lütfen. Sevgilerimle

canımm çok sağol haklısın ne diyebilirim ki ama çok çaresizim burda ailemden uzaktayım dertleşecek bunları paylaşabilecek ne dostum ne arkadaşım var o yüzden burdaki arkadaşlarımla paylaştım verdiğin moral destek için teşekkürler...

Sevgili merwis,
tabiiki hepimiz ayni dertle ugrasiyoruz, hepimiz üzülüyoruz, ama kendine acimak dogru degil. Gencsiniz, sagliklisiniz buda bisey. Ben yurtdisindayim, vede bu olayi hic kiseyle paylasmiyorum. Cocugun yokmu diyorlar, bende "kullanmiyorum kepek yapiyor" diyorum, "bu dünya cocugu haketmiyor diyorum" Ben bencil insanim, hayatima cocuk sokup nceligi ona veremem diyorum. bir cok dogru olmayan sey söylüyorum, soranlarada, cünü kimsenin bana aciyan gözlerle bakmasini, istemiyorum. Haaa dogrumu yapiyorum orasi tartisilir, ama ne kimse bana acisin nede ben kendime

okurken kalbim acıdı
dedim ya allah bana da aratırsa diye
bi anlık düşüncesi bile
yetti canımı acıtmaya..
allah kimseye evlat hasreti göstermesin..

bende bu duyguları ıyı bılıyorum gecelerı sessızce aglardım hep.
ınsanlardan kacmak ısterdım bana o korktugum soruyu sormasınlar dıye.
RABBİME şükürler olsun dualarım kabul oldu ve melegım benımle şimdi.
dilerım en kısa ve hayırlı zamanda sizinde dualarınız kabul olur ve özlemle bekledıgınız yavrularınızı bagrınıza basarsınız.

hep umutla yaşıyoruz adet bi gün geçince acaba diye bi umut ediyoruzz
şu anda bn yumurtlamamın olmadığını bile bile umut ediyorum evet 28inde adet olmam gerekiyodu ama olmadımm sabırla umutla bekliyorum
ne kadar zor ne can acıtıcı bişey bu özlemm
kendimi tutamaz hala geldim çok da durgusallaştımm kendimi frenleyemiyorum artık

söyledikleriniz çok doğru katılıyorum ama bu yaşadıklarımız da gerçek öyle değilmi görmezden gelemeyiz

Back
X