allh hepımız ıcın herseyın hayırlısını versın.verende alanda o dur.eger vermıorsa ya daha vaktı vede rızkı yoktur yada hayırlı deıldır... ama bnde dahıl allh herkese o yuce annelık duygusunu hayırlısıylan tatdırsın inşşşşşş
Esracim tebrik ederim, topige bir göz atayim dedim, inan sasirdim. Kendine aciyan bir cok kadin. Ben ve benim gibi 10 senedir cocuk arayan kadinlar bu topige yazanlar kadar bunalim takilmiyorla,(mücadeleyide birakmiyorlar, umut ediyorlar)
Bir tek sen mantikli yazmissin, Arkadaslar bir silkelenin kendnize gelin. Bagira bagira aglamalar filan. Cok üzüldüm, zaten bu psikolojiyle anne olmak cok zor. Bu dönemleri hep yasadik, ama insanoglu hep fazlasini ister ya, bir cok bekar var, yuva kuramayan var, ya en azindan hayati paylastiginiz sizi seven sizinde sevdiginiz esleriniz var. Bu kadar mutsuzluk evliliginizede zarar verir. Düsünsenize eslerinizi yaninda hep mutsuz bir kadin........... Aaaaaa siz mücadelenizi verin, pes etmeyin ama psikolojinizide yüksek tutun. Bardagin bide dolu tarafina bakin, "HAYAT BIR SINAV, MAALESEF BIZEDE SORU KAZIK GELDI" cözücem deyin, her serde bir hayir vardir. Moralinizi yüksek tutun lütfen. Sevgilerimle