Anne olamamak ok canm yakyor

dogrusun bacım bende 6yıldır cekiyorum acı hasreti gecen bayram tüp bebek yaptırdım ama tutmadı şuan çokkötü birdurumdayım şimdi doktor bize karyotip analiz diye birşey söyledi onu yaptıracagız sen yaptırdınmı eyer yaptırdınsa bilgi verirmisin

canlarım benimde yıllar sonra oldu üzülmeyin umudunuzu yitirmeyin artık umudumu kestiğim bir an vemoralimin bozuk olduğu günlerdi çift çizgiyi görmek mucize gibi bir şeydi tedavisiz oldu ama tüplerde tukanıklık varmı diye baktırdım kızlar o önemli hormon testi yaptırdım sorusu olanlar varsa özeldende buradanda yazarsanız yanıtlarım

canlarım benimde yıllar sonra oldu üzülmeyin umudunuzu yitirmeyin artık umudumu kestiğim bir an vemoralimin bozuk olduğu günlerdi çift çizgiyi görmek mucize gibi bir şeydi tedavisiz oldu ama tüplerde tukanıklık varmı diye baktırdım kızlar o önemli hormon testi yaptırdım sorusu olanlar varsa özeldende buradanda yazarsanız yanıtlarım

ne güzel rabbim cümlemize yaşatsın o güzel günleri benim korkum acaba hiç olmuycakmı gibi düşünceler hiç eşimdede bende hiçbir sorunyok ikikez aşılama olduk olmadı enson tüp bebek gecen bayramda denedik oda olmadı şimdi doktor karyotip analizi diye birşey söyledi eyer bunu yaptıran arkadaşlarım varsa bilgilendirirse sevinirim daha bide burda yani gaziantepde yokmuş onu yapan hastane ankaradaymış nasıledicem bilmiyorum
kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
mrb hanımlar bende bu aralar bebek isteyenlerin yazılarını okuyup okuyup ağlıyorum hep kendimi buluyorum..kaç zamandır aslında tüp bebekten sonra çok sarsıldım yıkıldım artık çok sıkıldım...iki buçuk yıldır evliyim evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz olmadı iki yıldır ilaç tedavisi aşılama tüp bebek derken elde birşey edemedik..bu aralar içim çoook sıkılıyor çok bunalımdayım herkes üstüme üstüme geliyor sanki eve kendimi hapsetmişim sanki suçluymuşum gibi ooooofffffff..Allahım e olur kimseyi mahrum bırakma hayırlı evlatlardan..artık yeter çok istiyorum bizim burası biraz küçük çevremiz geniş dışarıya adımımı atsam bir tanıdık beni sormadan olmayan bebeği soruyorlar...artık sıkıldım eşimede yazığım geliyor o benden 13 yaş büyük onun arkadaşlarının iki üç tane çocuğu var artık toplumdan uzaklaştık yabaniler gibi yaşıyoruz kimse bize o soruyu sormasın diyeee...

mrb hanımlar bende bu aralar bebek isteyenlerin yazılarını okuyup okuyup ağlıyorum hep kendimi buluyorum..kaç zamandır aslında tüp bebekten sonra çok sarsıldım yıkıldım artık çok sıkıldım...iki buçuk yıldır evliyim evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz olmadı iki yıldır ilaç tedavisi aşılama tüp bebek derken elde birşey edemedik..bu aralar içim çoook sıkılıyor çok bunalımdayım herkes üstüme üstüme geliyor sanki eve kendimi hapsetmişim sanki suçluymuşum gibi ooooofffffff..Allahım e olur kimseyi mahrum bırakma hayırlı evlatlardan..artık yeter çok istiyorum bizim burası biraz küçük çevremiz geniş dışarıya adımımı atsam bir tanıdık beni sormadan olmayan bebeği soruyorlar...artık sıkıldım eşimede yazığım geliyor o benden 13 yaş büyük onun arkadaşlarının iki üç tane çocuğu var artık toplumdan uzaklaştık yabaniler gibi yaşıyoruz kimse bize o soruyu sormasın diyeee...

merhaba canım ben yeni katıldım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim çünkü çok zor..

merhaba canım ben yeni katıldım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim çünkü çok zor..

canım benim tez zamanda hayırlı evlatlara kuvuşuruz çok dua edelim Allah sevdiği kulların sesini duymak istiyormuş sonra da en güzel mükafatını verirmiş..

Allahım dedım konuları okurken anne olamamak çok acı sankı herkes alay edip nispet edıyor Tmm alakasız belkı ama benım cnm acıyor 3 hamılelıgımı yasıyorum ılk yavrum26 haftalık karnımda öldü ıkıncı hamılelıgımde 24 haftalıkta suan 14 haftalık hamıleyım ve bebegım çok aşağıda yatarak yazıyorum hemde ağlıyorum ya bu yavrumda bırakırsa benı bu sabah üst komşum doğum yaptı öyle koklayasım geldıkı kıskanmadım haşa ama evlat hasreti değilmi yakıyor be insanı yakıpta geçiyor ciğerini

sabır bitanem sabır...Allah herşeyin hayırlısını versin....umarım sağlıklı ve hayırlı bir evladın olur...yazını okurken kısa zamanda bir evladının olacağını hissettim...seni tanımıyor olmama rağmen....gerçekten benim hislerim çok kuvvetlidir...yazını okudum ve içimden sana dua ettim................. yakın zamanda olacaktır canım benim...sen yeter ki hayırlısını iste...ve de en önemlisi umudunu yitirme...a.s.

Benim için de dua eder misin arkadaşım.:emir_bebek:

Allah'ım hayırlı zamanda,hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim bizlereee :43::43::43:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benim iyi düşün iyi olcak.Psikoloijini bozdukça bebek etkilenir.Allah ın hakkı 3 tür bu sefer kucağında göreceksin inşallah.

İlk konuya gore yorum yaptim...

Dua etmelisiniz bol bol bebeginiz stresinizi kayginiİ hisseder uzmetin kendinizi de begenizi de

Son düzenleme:
Back
X