Anne olamamak ok canm yakyor

rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın... isteyen herkesede anne baba olma mutluluğunu nasip etsin... sen büyüksün Allah'ım hesapsız şükür bugünümüze herkesi mutlu et.... üzülme canım bol bol dua et Allah inşallah tez zamanda sanada anneliği tatdırsın...

yazılanları konuyu okurken içim titredi..
annelik çok kutsal bir görev. Rabbim dileyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın inşallah!

umutolsun canım ankarada ısen sana kendı doktorumu onerebılırım.
ben aşılama ile hamıle kaldım, tedavımı yapan doktor cokta ıyı bır doktor Allah dıleyen tum kullarına anne baba olmayı tatatırsın ınsallah

Rabbim sana da verir bi bebek inşallah okuyunca çok üzüldüm yazdıklarını üzme kendini bu kadar takma kafana taktıkça işini zorlaştırıyosun unutma tedavini ol Allah'a bırak

çok sık burayı ziyaret eden ancak çok fazla yorum yapmayan bir uyeyım ancak yazdıklarınızı okuyınca dayanamadım ve belkı bıras olsun keyfınız yerıne gelir diye bişey paylaşmak istiyorum arkadaşımın ablasının 13 yıl çocuğu olmadı yıllarca yanında hiç annelikten çocuktan bahsetmesekte çocuk vitrinlerinin yanından geçerken kafamızı hep çevirsekte o hep içten içe üzüldü yıprandı ancak Rabbim ona 13.senenin sonunda ikizlerini kucağına almayı nasip etti daha iki gün öncede herkesi şaşırtarak 3.çocuğu oldu hemde hiçbi tedavi olmadan tamemen surpriz bir şekilde umarım Allah seni en kısa zamanda bebeğine kavuşturur dualarım seninle...

allahım dileyen isteyen tüp herkese versin dua edin bende icinde olayım canım ankarada kaan aydosa gidiyoruz sizce orası nasıldır

arkadaşlar bende buraya girip yazmıştım arkadaşlar bunu eniyi anlayanlardan biriyim
ben 6cı yılıma girdim ve tedavilerden bıktım insanların bana acırcasından bıktım
okadar acı veriyorki hele o bebek mazalarından geçerken beşikler beni deli ediyor ama
Arkadaşlar bana öyle bir süpriz yaptıkı tedavisiz ilaçsız bebeğim aniden geldi babasıyla bana süpriz yaptı şuan 5+5 günlük olduk teyzeleri ben zizlere dua ediyorum tanıdığım tanımadığım herkese tyzeleri bizimde hala zizlerin duaarına ihtiyacımız var dr gittik kese az gözüktü ama kalbini hala dinşleyemedik haftaya inşallah duyarım
arkadaşlar zizlere düşünmeyim boşverin diyemem çüki ben bunları yaşadım
allah böyle sevinci zizlerede yaşatsın inşallah:ecrin_bebek:

offf ne desem bilemiyorumki bildiğim tek şey var o özlemi bende yaşıyorum...
o mijdeli haberi alacağım anı bende RABBıMDEN yalvararak bekliyorum..
çok zoruma gidiyor. çok üzülüyorum rüyalarıma giriyor hamile kaldığım. bebej doğurduğum ve emzirdiğim aklımdan bir an bile çıkmıyor...
bide insanların hele en yakınlarımın bana hamile kalmaları ile hava atmaları yokmu kahroluyorum... evden bile çıkmak istemiyorum öyle doluyumki anlatacak bi kelime bile blamıyorum ruh halimi zaten bu benim düşüncelerim sizlere yz<bzncı olmasa gerek RABBıM teala bizlerde en kısa zamanda sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasip eylesin....

allah anne ve baba olmak isteyen herese evlat nasip etsin inşallah....mükemmel bir duygu,,,,hamileliğin başlamasından doğuma kadar,doğumdan başlayarak büyütme evresi,emzirmek memeden süt gelmesi bile bir mucize bana göre
allahtan dileğim isteyen herkesin sağlıklı bir bebeğe kavuşması

ne olur üzülme,Allah büyük...
herşeyi kararlamıştır rabbim...
senin ve tüm bebiş isteyenlere verecektir bebiş..
yeter ki umudunu yitirme...
Allah hepimize hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin....
:Saruboceq:

herkese merhaba konu açılalı uzun zaman olmuş ama ben yeni gördüm,cok duygulandım umarım konuyu açan arkadaş ve bebek isteyen herkes hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar,inşaallah bende:çok üzgünüm:dün kandildi çok dua ettim rabbime isteyen herkese versin diye:Saruboceq:arkadaşlar ben de henüz okumadım ama en kısa zaman da başlıyacağım inşallah Büyük cevşende SEKıNE DUA'sı var bi tanıdığım,maneviyatına inandığım birisi,bunu her gece bi kere okumamı söyledi kime söylediyse uzun sürmeden hamile kalmış.Dediğim gibi ben de daha okumadım,sizinlede paylaşayım dedim hayır olur inşallah...

anne olamamak cok canımı yakıyor benimle evlenenler 2. cocugu doguruyor moralim sıfır cocuk aglıyo annesi bagırıyo annemmmmmmmm ne oldu diye ben ne zaman annem ne oldu diye seslenecem anne diyen cocuklar hep sesleri yüregimi yırtıp geciyolar yavrumun sesini duyabilecekmiyim ah bi olsada yanına yatsam emzirsem koklasam yavrum diye bagrıma bassam cocugum yok diye her sözü üstüme alınıyorum. annem gel artık annen yalnız seni bekliyo bekletme artık ne olur gel sarıl annene seni cok özledimm.gel bidaha gitme bebegim gel lütfen en kısa zamanda rabbimin izniyle :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ağlattın beni
:gitme:
herşeyin hayırlısı...Allah hayırlı zamanda hayırlı işler versin herkesin başına...
Umarım beklediğin yavrun en hayırlı zamanda gelir kucağına...
:teselli:

allahım herkese evlat sevgisini yaşatsın inşallah
ben dünyada böyle bi güzellik daha olduğuna inanmıyorum
anne olmak allahımın kadınlara en büyük hediyesi ...
allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hiç kimseyi bu yolda eylemesin..

Allah İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bie bebek verir kucağınıza.. Bebekler geleceği zamanı bilirler hiç beklemediğiniz bir anda sürpriz yaparlar herşey Allah'tan olmazsa da vardır bunda da bir hayır diyeceksin. Seni çok iyi anlıyorum ben bdaha birkaç aydır istememe rağmen yılmış gibi geliyor her ay yine mi demek ama sabır canım Allah sevdiği kulunu sınarmış sende dilemekten vazgeçme...

gercekten cok zor arkadaslar ama ben 10 senedir ugra$iyorum yurt disinda denedim olmadi sonra istanbulda sonra bursada hiç sonuç alamadik .. neler denemedim neler her duydumu yaptim.....benimle beraber evlenenler 3 cocuk sahibi benim elim hala bo$ ...offff offff gerçekten çoookkk zor ...allah hepizin yuzunu guldursun ..in$allah bir gun biz de muradimiza ereriz.....herkes sabir et diyorlar ama kolaymi bunlari ancak yasayan bilir :(( :çok üzgünüm:

Back
X