anne olamamaktan korkuyorum

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
2.5senedir normal yollarla bebem sahibi olabieyi bekledik ama son 6 ayda ben testlerimi yaptirdim birsey cikmadi ama esimde ciddi sıkıntılar çıktı.yansitmiyorum ama içimden gecen kendime yakistiramadigim düşünceler var..Eşim hiç çocuğumuz olmayabilir de buna hazir misin dedi.evet demiştim ama içten içe canim acıyor ...bir hamile elbisesi bile görsem gipta ediyorum....seviyorum kocami odun olsa da (:KK66: iyi insandır....korkuyorum.bir de durumu bilmeyen aile eş dost mahalle baskısı....artik tatil olsun bile istemiyorum:KK43:(

Tedavi olur. niye hemen karamsarlığa düşüyorsunuz.

canım uzulme derdı veren rabbım dermanınıda vermıstır pes etme hemen.. dk hatta tek doktorla kısıtlı almayın gorusun tedavı seceneklerınızı ogrenın cabalayın sız elınızden gelenı yapın taktır allahın ama tedbır bızım

Tedavi olursunuz sıkmayın canınızı.(Benim eşimde 4,5 yıl tedavi oldu)
Evet uzun da olabilir bu süreç kısada.
İnşallah en kısa sürede bebişiniz olur hayırlısıyla.

Birde şöyle düşün. sebepsiz infertilite olsaydı. bak biz 4 yıldır bekliyoruz. doktor bile herşey yolunda ,neden olmuyor ki acaba dedi son muayenemde.

hem arkadasın dedıgı gıbı tıp okadar cok ılerledıkı bu konuda okaar cok tedavı yontemlerı gelıstıkı saymakla bıtmez canım

Once bulunduğumuz yerdeki hastanede yaptırdık testleri oradaki dr içimi ezdi..sonra büyük bir hastanede tekrarlattik ayn..çok araştırdım sonuçların anlamini ne demektir diye...kötümserim çünkü isittiklerim okuduklarım ancak mucizeyi gerekli kiliyor...icten ice kahroluyorum...tanidigim kimseye de birsey anlatmak istemiyorum..korunuyor musunuz yoksa siz.bak sunlar sizden su kadar once evlenmisti...........patlayacagim artik.eşim benden daha çok üzülüyor hissediyor Allah beni böyle yaratmış diyor hakli...kimsenin ne olacağı belli olmaz ama çok üzülüyorum anne olananaktan çok korkuyorum...

Once bulunduğumuz yerdeki hastanede yaptırdık testleri oradaki dr içimi ezdi..sonra büyük bir hastanede tekrarlattik ayn..çok araştırdım sonuçların anlamini ne demektir diye...kötümserim çünkü isittiklerim okuduklarım ancak mucizeyi gerekli kiliyor...icten ice kahroluyorum...tanidigim kimseye de birsey anlatmak istemiyorum..korunuyor musunuz yoksa siz.bak sunlar sizden su kadar once evlenmisti...........patlayacagim artik.eşim benden daha çok üzülüyor hissediyor Allah beni böyle yaratmış diyor hakli...kimsenin ne olacağı belli olmaz ama çok üzülüyorum anne olananaktan çok korkuyorum...
canım esındekı sorun ney cok ozel degılse hem bak kk tub bebek bulumde dk var sonucları yaz sorunu sor bak cevap verırı sana uzman bı doktor lınkını bulup atıcam şimdi sana

Eşiniz tedavi olur sıkmayın canınızı bu kadar
Hem Allah istedikten sonra rahatsızlığınız olsa bile bebek olur.. Hiç beklemediği halde hamile kalan o kadar insan var ki.

Dua ediyoruz olmiyor bazen çok içim sıkıliyor bu imtihana dayanamiyorum "ol"deyiver diyorum çünkü gerçekten çok zor..çalıştığım yerde komşuda markette yolda heryerde bu durumu hatirlatacak birsey buluyorum kendime çok üzülüyorum

Hiç umudunu yitirme. forumda erkek infertilitesi diye konular var, onları oku.
bak sperm sayısı sıfır, sizin asla çocuğuuz olmaz denilen arkadaşlarımız var orda. ve doğal yoldan hamile kalmışlar. Allah Ol derse olur. Bizim yapacağımız ,varsa sorun tedavi olmak sonrasınıda Allah a bırakmak gelir.

O soranlar mı bakacak bebeğe? Anlamıyorum şu insanları ya niye başkasının hayatına bu kadar karışılır :KK62: Allah ol derse olur. Olumsuz duygulara kapılmayın lütfen.:KK60:

Sakıncası yoksa , Sorun tam olarak nedir?
Hamile kalmadan önce gerekli testleri vs yaptırmak için gittiğimizde doktorumuz bize, benim için önemli olan bayandır, erkekte tek bir sperm olması bile benim için yeterli demişti. Allah'ın izni ile tabi, tıp diliyle anlatmıştı.
Allah ol dedikten sonra olur gerisi boştur. Imkansız diye bişey yok.
umutsuz olmayın inşallah Allah en kısa zamanda nasip etsin.

Tıp artık çok ilerledi. Geçen gün izledim haberlerde 52 yaşında bir kadın anne olmuş, öyle düşünme Allah çook büyük..Dua et. Neden korkuyorsun herşey yaradanın elinde..

Eşimin sorunu genetik.amcasinın bir oglu var ve 15 senedir cocugu olmuyor tüp bebek de.kızlarının cocugu var..diger amcasinin ise 20 seneden sonra bir tane oluyor...y kromozomu ile taşınıyor zaten

Yakın bi arkadaşım ne uğraştı bebek için eşindeydi sorun doktor hiç şans yok sperm sıfır demişti 2 ay önce. Durumu kabullenip Moral olsun diye tatile gittiler ordan hamile dönmüş meğer . Biraz oluruna bırakmak lazım bu işi bence. Sizinde olur stres yapma sakinHoppa

X