Anne olan hanımlar bir bakabilir mi acaba?

delyzabeth

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
47
36
3
42
Bebeğim kafasını bu şekilde arkaya atıyor(21 Haziran'da 3 aylık olacak),uykusu gelince yapıyor hep bunu.İnternete bebeğim kafasını arkaya atıyor yazıyorum ya spastik beb7ek belirtileri çıkıyor ya da kolik.Oysaki benim bebeğimin gaz sancısı yok.Sizce normal mi

Son düzenleme:
Tatlim aylik kontrolleri yapılıyordur mutlaka eğer ters bi durum olsaydı dr mutlaka paylasirdi seninle Allahın izniyle biseyi yoktur bebisinin evham yapma bugünlerin tadını cikar

Bebeğim kafasını bu şekilde arkaya atıyor(21 Haziran'da 3 aylık olacak),uykusu gelince yapıyor hep bunu.İnternete bebeğim kafasını arkaya atıyor yazıyorum ya spastik bebek belirtileri çıkıyor ya da kolik.Oysaki benim bebeğimin gaz sancısı yok.Sizce normal mi bu hareketi?

yqmM1k.jpg

ODkqln.jpg
Benim kizim 20 aylik hala böyle uyuyor. Allaha şükür bir sorunumuz yok. Aylik kontrolünde yinede bir doktoruna sor için rahatlasin.

Benim kızım 5 aylık ve dediğin gibi uyurken bazen kafasını böyle yapıyor. Ben uyurken öyle rahat ettiğini düşünüyorum yoksa yapmazdı..... Merak edilecek bir şey olduğunu sanmam. Doktorunuza aylık kontrolünde sorarsınız olmadı. İnternete bakarsanız en ufak bir hastalığın ne olduğuna baktığımda öleceğim yazıyor :D internete çok bakmayın yani

Allah razı olsun sizden,doğum sonrası depresyondayım ve hep kötü şeyler geliyor aklıma :KK61: ilaç tedavisi alıyorum ama henüz düzelemedim tam olarak.Ayın 20sinde kontrolümüz var doktora da göstereceğim önce sizlere de danışayım dedim

Çok geçmiş olsunnn.. Neredeyse ben de giriyordum depresyona. Bana eşime bırakıp biraz dışarıya çıkmak iyi gelmişti. Yani çıkmak dediğimde kuaföre falan gidip geliyordum 1 saate. Sonra bebeğimi alıp çıkmaya başladım, iyi hissettim. Kısa zamanda atlatırsınız inşallah.

Çok geçmiş olsunnn.. Neredeyse ben de giriyordum depresyona. Bana eşime bırakıp biraz dışarıya çıkmak iyi gelmişti. Yani çıkmak dediğimde kuaföre falan gidip geliyordum 1 saate. Sonra bebeğimi alıp çıkmaya başladım, iyi hissettim. Kısa zamanda atlatırsınız inşallah.
Çok teşekkür ederim,doğum sırasında yaşadığım zorluk,bebeğimin yoğun bakıma alınması,üstüne karaciğer değerlerimin yükselmesi,yüksek tansiyon hastalığı çıkması falan eklenince ağır bir depresyona girdim.3 ay olacak ancak kendime geliyorum ama bu korku kaygı panik hali geçmiyor bir türlü,ya kendimle ya da bebeğimle ilgili kötü şeyler düşünüyorum hep

Çok teşekkür ederim,doğum sırasında yaşadığım zorluk,bebeğimin yoğun bakıma alınması,üstüne karaciğer değerlerimin yükselmesi,yüksek tansiyon hastalığı çıkması falan eklenince ağır bir depresyona girdim.3 ay olacak ancak kendime geliyorum ama bu korku kaygı panik hali geçmiyor bir türlü,ya kendimle ya da bebeğimle ilgili kötü şeyler düşünüyorum hep
Merhabalar cok zaman gecmiş üzerinden ancak bende aynı sizin gibiyim ve bebegimde aynı böyle yatıyor serebrwl palsi vs bir sürü seyler cıktı önüme doktor normal desede içim içimi yiyor siz soru. Yasadınız mu bebeginiz nasıö

Back
X