- 9 Temmuz 2017
- 30
- 12
- 88
- Konu Sahibi Pembe kurbaga
Bebeğim 1 yaşında ama bende hala ölüm korkusu var anne olmadan önce yoktu.Kanser haberleri daha çok etkiliyor sanırım beni.Ne yapmalıyım bu durum normal mi? Yaşayanlar var mı yardım ediiiinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şey bende de var ve ömrümün sonuna kadar atamayacağım galiba. Bir de annesi babası olmayan kimsesiz küçük çocukların istismar haberleri beni mahvediyorBebeğim 1 yaşında ama bende hala ölüm korkusu var anne olmadan önce yoktu.Kanser haberleri daha çok etkiliyor sanırım beni.Ne yapmalıyım bu durum normal mi? Yaşayanlar var mı yardım ediiiinn![]()
Bebeğim 1 yaşında ama bende hala ölüm korkusu var anne olmadan önce yoktu.Kanser haberleri daha çok etkiliyor sanırım beni.Ne yapmalıyım bu durum normal mi? Yaşayanlar var mı yardım ediiiinn![]()
Merhabalar soruyu uzun zaman önce sormuşsunuz ama umarım yazdığımı görürsünüz. Su an da benim 1 yaşımda bi kızım var ve birebir aynı şeyleri yaşıyorum bu durumu aşabildiniz mi. Karnım ağrısa kanser oldum sanıyorum Allah korusun. İnşallah görürsünüz çok zordayım beni en iyi siz anlarsınızBebeğim 1 yaşında ama bende hala ölüm korkusu var anne olmadan önce yoktu.Kanser haberleri daha çok etkiliyor sanırım beni.Ne yapmalıyım bu durum normal mi? Yaşayanlar var mı yardım ediiiinn![]()