Anne olduktan sonra ölüm,hastalık korkusu

Pembe kurbaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
30
12
88
Bebeğim 1 yaşında ama bende hala ölüm korkusu var anne olmadan önce yoktu.Kanser haberleri daha çok etkiliyor sanırım beni.Ne yapmalıyım bu durum normal mi? Yaşayanlar var mı yardım ediiiinn:KK43:

Malesef bende de bu korku var. Eşim uzun görevlere gidiyor. Ya ben ölürsem kızlarıma ne olacak diye ağlıyorum bazen

Bende de var. Dediğiniz gibi özellikle kanser hikayeleri çok etkiliyor beni. Anne olduktan sonra bu evhamlar artıyor gayet normal.

Bende yok bu kaygı bozukluğudur sanırım tedavi olmak gerekir diye biliyorum
Böyle bir yakınıma panik atak teşhisi kondu
Sizin omudur bilmem ama normal değil

Bende de vardi , oglum dogdugunda basladi bir sene surdu sonra kontrol altina alabildim
Simdi yine bebegim var , hafiften bas gosterdi ama bas edebiliyorum onceki deneyimimden dolayi :)
Merak etmeyin gecici bir korku , bebek buyudukce geciyor

Benim çocuğum yok evli bile değilim ama evlat acısı yaşama korkusu var hep :/ Çocuğum olursa başına kötü birşey gelecek hissi . Çok tuhaf farkındayım ama bu histen kurtulamadım.

Bebeğim 1 yaşında ama bende hala ölüm korkusu var anne olmadan önce yoktu.Kanser haberleri daha çok etkiliyor sanırım beni.Ne yapmalıyım bu durum normal mi? Yaşayanlar var mı yardım ediiiinn:KK43:
Aynı şey bende de var ve ömrümün sonuna kadar atamayacağım galiba. Bir de annesi babası olmayan kimsesiz küçük çocukların istismar haberleri beni mahvediyor

Bndede var aynı durum 2 aylık bebegım var eskiden yoktu sımdı evlat acısı yasamaktan cok korkuyorum ona bısy olcak dıe hergun bısy olmasada ağlıyorum ınsanın birini hersyden cok sevmesi bazen cok zormus kendı canını hıc dusunmedn verebılcegın tek sey meğer evlatmış inşallah ilerleyen zamanda gecer Bn bırde cok pimprikliyim eşim cok rahatsız bu durumdan en ufak bısy de kafamda senaryolar kuruyorum en kötü ihtimallerin oldugu senaryodan olduktan sonra dahada coğaldı nasıl başedebılrım bılmıyorum:KK43:

Aile üyelerinin birinde bile kanser durumu varsa insan ister istemez korkuyor. Benim babamın tarafında ölenler var. Bu yüzden kanser korkum var benimde. Tabi ailesinde hiç kanser olmıyan kişiler bile kanser olabiliyor orası ayrı...
Kanser olan kişilerin mutluluk ve pozitiflikle bu hastalıgı yendigini görüp, olumsuz ve karamsar bir insan oldugumdan ayrı korkar oldum.
Tabii annelerin apayrıdır bu ölüm ve kanser korkusu. Geride bir evlat var. Bu korkularınızı panikatak gibi hissediyorsanız, aklınızdan biran çıkmıyorsa, nefes darlıgı çekiyorsanız sürekli kanser haberlerine bakıyorsanız lütfen uzmana görünün. Ölüm korkusu aslında inanılmaz genel. Psikologlar ayrı bu konu üzerinden terapi yapıyor

KAderci olacağız yapacak bir şey Yok. Can'ımın yarısı kız kardeşimi ve anneannemi kanserden kaybettim Annem de yakalandı ama çok şükür ki kurtuldu. Resmen sıranın bana gelmesini bekliyorum. Önceden ölsem ne olur ablama kavuşurum Ne güzel derdim şimdi 1 yaşında kızım Ve doğacak oğlum için yaşamak sonuna kadar yaşamak istiyorum. :KK43:

KAderci olacağız, yapacak başka hiçbir şey Yok kaderin ötesine geçemeyiz.

Ölüm sadece hastalıktan gelmiyor sonuçta binbir sebebi var. Her an her şey olabilir deprem, savaş, salgın, kaza.. hangi birini düşüneceksin..

Ee annem babam evlat acısı yaşıyor ben de yaşarsan korkusu Da üstüne cabası..

Aman bacım hayat zor:KK14:

Merhabalar soruyu uzun zaman önce sormuşsunuz ama umarım yazdığımı görürsünüz. Su an da benim 1 yaşımda bi kızım var ve birebir aynı şeyleri yaşıyorum bu durumu aşabildiniz mi. Karnım ağrısa kanser oldum sanıyorum Allah korusun. İnşallah görürsünüz çok zordayım beni en iyi siz anlarsınız 🥺

Back
X