Anne oldum:)))))

Allah analı babalı büyütsün darısıbizim başımıza artık bızde kolayca dunyaya getırırız ınsallah mevlam hepımızin yar ve yardımcı olsun

allah saglıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip eder insallah
darısı tüm hamilelere.... :Saruboceq:

güzel dilekleriniz ve dualarınız için tşk. normal doğum oldu epiduralle değil sancımı çektm ama bu kadar güzel bi sancı bilmiorm::)))

Allah analı, babalı, kardeşli büyümeyi nasip etsin.allah sağlık sıhhat versin hepinize canım çok sevindim..:emir_bebek::lepi:

gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun allahım inşallah saglıklı bır sekılde bızlerde bebeklerımızı kucagımıza alırız benımde 18 gunum kaldı bebişime kaavuşmama:)

4 ocakta doğum yaptım veeeee bebişime kavuştum normal doğum yaptım herkeze de sonuna kadar tavsiye ediorm hiç de ööle korkulacak bişii değilmiş:)))):teytey::dance:alkisalkisalkis

allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin arkadaşım. darısı bizlerin ve tüm anne olmak isteyenlerin başına.

ben de normal doğum istiyom ama çok ta korkuyorum güle güle büyütün

tebrık ederım ne guzel dilerim bebişin saglıklı sıhhatlı buyur benımde 2.5 ayım kaldı inş bizde kolay kurtulur bebeklerimizi saglıcakla kucagımıza alırız

gözünüz aydın canım bende 37 haftalık hamileyim normal doğum istiyorum ama korkuyorumda kişinin bünyesine göre değişiyor sanırım ağrı yada acı kızımla ne yapıcaz bakalım sağ salim kurtuluruz inşallah benim ilk doğumum olucak neler oluyor biraz anlatırmısın lavman falan yapıyorlarmış sana yapıldımı

gözünüz aydın canım bende 37 haftalık hamileyim normal doğum istiyorum ama korkuyorumda kişinin bünyesine göre değişiyor sanırım ağrı yada acı kızımla ne yapıcaz bakalım sağ salim kurtuluruz inşallah benim ilk doğumum olucak neler oluyor biraz anlatırmısın lavman falan yapıyorlarmış sana yapıldımı

mrb bende normal dogum yaptim sanada öneririm.bize zor geliyo ama dogumdan sonra anlarsin nasil bisiy oldugunu.yasamadan anlayamazsinn..yerimseniben

merhaba benimde 2 ayım kaldı bende normal doğum istiyorum ama herkez gibi benimde endişelerim var kısmet bakalım hayırlısı olsun hepimiz adına.. bu arada bilmiyorum ama herkez kendini nasıl sakinleştiriyo bazen o kadar çok istyrm ve sabırsızlanyrm ki hemen alasım geliyo dayanamıyorm herkez napıyo vakit geçiremyrm çalışmama rağmen hemde ...

Back
X