Kızlarrr 23 haziran gece 03.30 sonunda oglum geldi dünyayaa..Pazar günü en son evde otur otur sıkıldıgımı yazmıstım.Neyse sonra esimi kaldırdım dısarıya gittik ordan da dugun varmıs yarım saatlik orda oturduk ordan eve geldik.Uzerimi değiştirdim tam mac izleyeces uzanıcam vırt bişey aktı alttan ANA dedim noluyo?Boyle caytabagı dolduracak kadar bi su geldi esimi cagırdım doguruyom dedim inanmadı tabi adımız cıktı ya bi kere:roflol:
NEyse doktoru aradım 20 dk daha bekle idaha ara dedi o zamanda bi daha geldi oyle sonra doogru hastaneye..
Bende hala sancı bişi yok ama..11.30 da hastanedeydik.lagman oldu ben kendim yaptım sizde kendiniz yapın cok kolay zaten hemen ishal oluyonuz.(Yapmazsanız iğğrenc sonuclar olur :))Suni sancı yedik suyumun gelmesi de arttı sonra doktor bi cubukla patlattı keseyi 3 cm aclmayla gittim sancılar baslayınca 9 cm e kadar cıktı(off sonunda gordum dogum sancısı nasıl oluyomus cok kotu) ve dogum basladı..03,30da oglum geldi.Normal dogum yaptım kızlar dun oglen de eve geldik.Allahım darısı hepinizin basına o kadar canım yandı anlatamam oldum oldum dirildim ama oglumu cıkısını gordum yaa boyle bi duygu yok dunyada kesinlikle..OGGLUMM diye cıglıklar attıım..Simdi bile duygulandım gene..senağlama
Ayy yanımda yatıyo kızlar simdi daha sutum tam gelmediği için 15 dakikada bi meme istiyo bi de daha rahat oturamıyorum dikiş yerlerim cok acıyo yataktayım uzanıyorum genelde sadece emzirirken dogruluyorum..Simdi esimi gonderdim HUMANA artırıyomus ondan alcak.
Ayrıca normal dogumlulara hasta bezi kesinlikle lazım ona göre ben dun 3 tane kullandım bugun ped kullanıyom o da saat bası değişiyor.
Daha ayrıntı cok ta sıkılmayın diye fazla uzatmayayım fırsat buldukca yazarım..He ayrıca ınden acılan pijama gecelik cok lazım oluyo 3-4 tane en az alın.Simdi Adasu da mı sıra hehe hadi kıs cumlenizin darısı basınıza:teytey::dance::teytey::teytey: