• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olduumm!!

give_rose.gif
give_rose.gif
minik bebeğimize ve sana Allah analı babalı büyütsün

az kaldı doğurcam galibaa canım sancılarım oluyorr..misafirlerim var canım yaa çok fazla giremiyorumm nete çok özledim valla hepinizi

Son düzenleme:
gamze dogurun mu harbi... ben artık ümidimi kesmiştım valla... adasu pek bı rahattı orada.. canımmm allah analı babalı buyutsun... hayırlı olsun.. bebısını koccaman öp..

az kaldı doğurcam galibaa canım sancılarım oluyorr..misafirlerim var canım yaa çok fazla giremiyorumm nete çok özledim valla hepinizi

canım kıyamam kayınvalidenle nasıl durumlarr düzelme varmı bari birazz bizde özledim walla senii geçmiş olsun cnm...Şeniz

gamze dogurun mu harbi... ben artık ümidimi kesmiştım valla... adasu pek bı rahattı orada.. canımmm allah analı babalı buyutsun... hayırlı olsun.. bebısını koccaman öp..

nerede pek bir rahattım anlamadım:uhm::uhm:

canım tebrik edrim.allah analı babalı büyütsün.kendi doğumum geldi aklıma.ayyy dikiş yerlerim oturumaya çalışırken ne batıyodu ama.
genede zor ama güzel şeyler bunlar.bevişini gördünmü bitiyo herşey.kendine bebişine iyi bak .ikinizide öptüm.
bide bişey sorucam dilkiş atılırken canın çok yandımı?ilk doğumuda çok yanmıştı benim.ikincide napıcam bilmem.

aman allahim herkes senin dogumu bekliyordu aman ne guzel kolay dogum olmus masallah ya
insallah herkesin de seninki gibi kisa ve saglikli olur ne guzel
rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah ay ne guzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy canım benim allah analı babalı büyütsün. allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin prensine.:nazar::nazar::nazar::nazar:nasıl duygulandım anlatamam. sanki kendim doğum yapmışım gibi oldu. yaa ben daha kaç gün beklicem allahım. herkesler doğuruyo bi bende tık yok oofff ooooooofffffsenağlamasenağlamasenağlama

gamzeee kız sonunda valla seni meraktan ben doğuruyodum heee.iyi yaa valla normal doğum yaptığını duyunca rahatladım.çünkü son zamanlarda kim niyetlenirse sezeryan oluyo.tekrar gözün aydın canımmm.allah bağışlasın yavrunuzu.

allah analı babalı büyütsün canım ama çok ilginçki herkes son aylarındaa ne güzel yaa hazırr yakalamışkenn araya skışayımm doğumda banaa dua edinn lütfeeennnnnnnnnn

canım gözün aydın .. sonunda bebişin yanında .. sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah..Allah analı babalı büyütsün

gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun bebeğin.doğumun tüm acılara rağmen güzel geçmiş belli darısı başımıza inşallah.

Canlarım benim hepinize cook teşekkürler..Hazır yegeniniz uyuyoken girivereyim dedim du bakiim neler sormussunuz cevap yazayım..

Canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Bebeğini bizim yerimize kokla. Darısı başımıza. Bide bir şey sorucam 9 cm açılmış. Genede dikiş mi attılar. 10 cm açılınca dikişe gerek yok diye duymuştum. Ben dikişten korkuyorum da acık.

Hı Bıdışım dikiş attılar walla hem de bayagı var galibasenağlama Ama doktor mu kestii yoksa yırtıldı mı orasını bilmiyom kıız dogumun yanında dikiş ne küüü:roflol:
Zaten igne vuruyolar dikiş sırasında hissetmiyon bu arada epidural olmadım
Acılmasın iyi acıldı rahim de benim oglan cıkmak bilmedi eli kafasındaymıs cıkarken heralde ondan biraz zor oldufisfisfis

Back
X