- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Bireysel bi hayattan şimdi bir bireyin sorumlulukları almak o sevgiyi verebilecek miyim herşeyini yapabilecek olmak falan bunları düşününce korkuyorum sizde de oluyor mu normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu duygular çok normal. Oncekinde hamile kalmak için çok uğraşmama ragmen hamile kaldikdan sonra depresyona duşmuşdum. Ağlama krizlerine giriyordum. Ama bebeklerim buyudukce içimde hareket ettiklerini gordukce ultrason gunlerine kadar zor sabrediyordum. Gideyimde goreyim diyordum. Nasip olmadi kucagima almak ama annelik duygusu onlarla beraber yarandi. Yine zorlu yollarla ve tup bebekle hamileyim. Bu kez de bazen korkuyorum ama biliyorum bebegim buyuyunce geçecek. Merak etme her hamilenin geçirdiği duygular bunlar. Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsinBireysel bi hayattan şimdi bir bireyin sorumlulukları almak o sevgiyi verebilecek miyim herşeyini yapabilecek olmak falan bunları düşününce korkuyorum sizde de oluyor mu normal mi
Başınız sağolsun. Amin sizde sağlıcakla alın kucağınıza inşallahBu duygular çok normal. Oncekinde hamile kalmak için çok uğraşmama ragmen hamile kaldikdan sonra depresyona duşmuşdum. Ağlama krizlerine giriyordum. Ama bebeklerim buyudukce içimde hareket ettiklerini gordukce ultrason gunlerine kadar zor sabrediyordum. Gideyimde goreyim diyordum. Nasip olmadi kucagima almak ama annelik duygusu onlarla beraber yarandi. Yine zorlu yollarla ve tup bebekle hamileyim. Bu kez de bazen korkuyorum ama biliyorum bebegim buyuyunce geçecek. Merak etme her hamilenin geçirdiği duygular bunlar. Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin![]()
2-3 gün sonra tekrar test yaphanımlar merhaba geçen ay regl tarihimi unuttugumdan bu ay ne zaman olacagim bilmiorum ama 20 li tarihlerdir diye tahmin ediorum .reglim düzenlidir asla gecikme olmaz bir hafta once peceteye gelen pembelik geldi kesildi simdide 3 gundur ilk gun belli olacak sekilde diger gun ve saatlerce belli belirsiz kahverengi skinti gelmekte bugun beta yaptirdim 2.39 cikti 5 deger alti gebelik yok deniyor fakat erken oldugu icin boyle cikar mi suphe icerisindeyim baska belirti yok sadece hafif baş agridi ve bacak agrisi disinda lutfen yardim
Kesinlikle birkac gun sonra tekrar test yapın geç döllenme olabilir. 2 güm arayla erken hamilelik testi yaptim ilki negatif ikincisi pozitif olmustuhanımlar merhaba geçen ay regl tarihimi unuttugumdan bu ay ne zaman olacagim bilmiorum ama 20 li tarihlerdir diye tahmin ediorum .reglim düzenlidir asla gecikme olmaz bir hafta once peceteye gelen pembelik geldi kesildi simdide 3 gundur ilk gun belli olacak sekilde diger gun ve saatlerce belli belirsiz kahverengi skinti gelmekte bugun beta yaptirdim 2.39 cikti 5 deger alti gebelik yok deniyor fakat erken oldugu icin boyle cikar mi suphe icerisindeyim baska belirti yok sadece hafif baş agridi ve bacak agrisi disinda lutfen yardim
Valla ben de korkuyorum.Uykuya cok düşkünüm,üşengecim işe sabahları sürünerek kalkar giderim.Her hafta eve kadın gelip yapar işleri ,yüksek bir maaşım olmamasına rağmen asla kadına verdiğim gözüme gelmez,yeter ki bana kalmasın,uykuya da çok düşkünüm nasıl olacak bilmiyorum.Çevremdekiler anne olunca Allah o dirayeti verir diyorlar,üşenme falan kalmaz diyorlar balalım nasıl olacak.Gerçi yaralı falan bulduğum eve getirdğim,gece kalkıp saat başı ilaç vermem gereken ,aşırı bakıma muhtaç hayvanlar oldu,onlarda hiç gocunmamıştım.Demek ki sevince ve mecbur kalınca kolaylaşıyor:)Bireysel bi hayattan şimdi bir bireyin sorumlulukları almak o sevgiyi verebilecek miyim herşeyini yapabilecek olmak falan bunları düşününce korkuyorum sizde de oluyor mu normal mi
Ben de çok istemiştim ama hamile olduğumu öğrenince nedense ben de depresyona girdim.Bu duygular çok normal. Oncekinde hamile kalmak için çok uğraşmama ragmen hamile kaldikdan sonra depresyona duşmuşdum. Ağlama krizlerine giriyordum. Ama bebeklerim buyudukce içimde hareket ettiklerini gordukce ultrason gunlerine kadar zor sabrediyordum. Gideyimde goreyim diyordum. Nasip olmadi kucagima almak ama annelik duygusu onlarla beraber yarandi. Yine zorlu yollarla ve tup bebekle hamileyim. Bu kez de bazen korkuyorum ama biliyorum bebegim buyuyunce geçecek. Merak etme her hamilenin geçirdiği duygular bunlar. Allah sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin![]()
Doğumdan sonra 41 saat uyuyamıştım neredeyse. Bebekten değil çoğu sıcaktan lohusa ateşindendi beynim yerinden çıkacak sanıyordumValla ben de korkuyorum.Uykuya cok düşkünüm,üşengecim işe sabahları sürünerek kalkar giderim.Her hafta eve kadın gelip yapar işleri ,yüksek bir maaşım olmamasına rağmen asla kadına verdiğim gözüme gelmez,yeter ki bana kalmasın,uykuya da çok düşkünüm nasıl olacak bilmiyorum.Çevremdekiler anne olunca Allah o dirayeti verir diyorlar,üşenme falan kalmaz diyorlar balalım nasıl olacak.Gerçi yaralı falan bulduğum eve getirdğim,gece kalkıp saat başı ilaç vermem gereken ,aşırı bakıma muhtaç hayvanlar oldu,onlarda hiç gocunmamıştım.Demek ki sevince ve mecbur kalınca kolaylaşıyor:)
Normal tabiki 9. Haftama kadar zır zır ağladımBen de çok istemiştim ama hamile olduğumu öğrenince nedense ben de depresyona girdim.
Hatta cok ayıp bu biliyorum ama keşke olmasaydı dediğim bile oldu,kendmden utandım ama malesef hormonların etkisyle oluyor sanırım.Eşimle aram bozuldu,psikolojik olarak zorlanıyorum ama aşacağım biliyorum normal olduğunu düşünüyorum..
NormalBireysel bi hayattan şimdi bir bireyin sorumlulukları almak o sevgiyi verebilecek miyim herşeyini yapabilecek olmak falan bunları düşününce korkuyorum sizde de oluyor mu normal mi
Size de bebeğinize de masallah.Demek ki anne olunca o dirayet geliyor insana.İnsallah bizler de böyle oluruzDoğumdan sonra 41 saat uyuyamıştım neredeyse. Bebekten değil çoğu sıcaktan lohusa ateşindendi beynim yerinden çıkacak sanıyordum
Ama yine de 1.5 saatte bir kalkıp onunla ilgilenecek dirayetim vardı. Çok değişik bir sey ya. Uykudan bayılacağınu sanıyorsun bi bakıyorsun ki ne işler yapmıssın![]()
Kimse bunlardan bahsetmiyor amademek ki hepimiz aynı yollardan geçmişiz çok duygulandım şu an
Evet kimse bahsetmediği için de kendimizi sorguluyoruzKimse bunlardan bahsetmiyor ama![]()
Şuan hamile gibi hissetmiyorum ve ya doğunca annelik duygum oluşmazsa diye korkuyorum bazen öyle bişey olmaz değil miEvet kimse bahsetmediği için de kendimizi sorguluyoruz![]()