- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
kıızz ben ılk oğlumm doğdu ıkı hafta adıyla seslenemedım cocuga gelıyolar odaya bı bebek bırakıyolar yabancı tanımıdagın bır surat evet cok guzel bambaşka , ıkı hafta bebek acıktımı babak aglıyormu bı tuhaftım benım benden ama bı okadarda yabancı gıbı mıs bır kokusu var cok degısık tarıf edıleemeyecek ıkılemler gel gıtler , sonrasında sen ona o sana alısıyor ve ask başlıyorEvet herkes söylüyor bu cümleyi ve benim bir dönem bu yüzden kabuslarım çoğaldı gece rüyamda sürekli eşimle boşandığımızı görmeye başlamıştım hatta gece ağlayarak uyanıyordum sonunda eşim ne oluyor sana dedi de anlattım böyle diyorlar ben daha çok korkuyorum çocuk sahibi olmaktan, seni kaybedecek seninle arama girecek hiçbir şeyi kendi çocuğum bile olsa istemiyorum dedim (saçma bir cümle belki ama işte ne yazık ki böyle düşünüyor insan ister istemez) eşim de madem öyle neden ikinci üçüncü dördüncü çocukları yapıyorlar madem bu kadar kötü madem bombaymis dedi. Düşününce o da mantıklı çocuk bu kadar kötü bir şey olsa insan nesli biterdi heralde
Sizi çok iyi anlıyorum ben de evleneceğim zaman dünyanın en mutlu insanıydım büyük hevesle heyecanla başım bulutlarda gezerek evlendim keza sonrası da öyle geçti tek bir gün bile pişman olmadım evlenmek istediğimden çok emindim yanilmadim da Allah'a şükür ama çocuk meselesinde asla bu kadar heyecanlı hevesli ve kararlı olamıyorum malesef asla bir yanım yapma bak yanarsın diyor
Of çok zor ya![]()