Gebeliğe Hazırlık Anne olmak dileğim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kafamdaki sesler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
56
7
3
24
Kızlar 3 senelik evliyim en başından beri bebek istiyoruz ben 10 kere istiyorsam eşim 1000 kere istiyor her seferinde hastalandığımda benden daha çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyor. Bende başta yumurta tembelliği var denildi şimdi bir şeyim yok tedavilerle iyileştim çok şükür ama hala hamile kalamadım eşimin bu kadar üzülmesine dayanamıyorum artık sorun bende onada bunu yaşatmak istemiyorum onu çok çok seviyorum ama artık bitirmek istiyorum evliliğimi onun mutluluğu için
Sizce haklı mıyım

Çok zorlu Bi süreç ağır bir imtihan. Çoluk çocuk hayaliyle mutlu Bi aile hayaliyle evleniyoruz evet ama çocuk olmuyor diye boşanmak da yakar. Ben de bazen ağlıyorum sızlıyorum eşim de imtihan diyo napalım olmuyosa ben seni çocuk için mi aldım diyo sevdiğim için aldım diyor. Zannetmiyorum ki eşiniz de bundan farklı birşey söylesin şu an durumunuzu da anlıyorum.

Kızlar 3 senelik evliyim en başından beri bebek istiyoruz ben 10 kere istiyorsam eşim 1000 kere istiyor her seferinde hastalandığımda benden daha çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyor. Bende başta yumurta tembelliği var denildi şimdi bir şeyim yok tedavilerle iyileştim çok şükür ama hala hamile kalamadım eşimin bu kadar üzülmesine dayanamıyorum artık sorun bende onada bunu yaşatmak istemiyorum onu çok çok seviyorum ama artık bitirmek istiyorum evliliğimi onun mutluluğu için
Sizce haklı mıyım
Esinizde sizinle aynı fikirde mi ?

Sizce haklı mıyım
Asla rabbimden Ümit kesilir mi hiç bak tedavimi oldun dedin Ovülasyon takibi yapıyor musun kuzum

Asla rabbimden Ümit kesilir mi hiç bak tedavimi oldun dedin Ovülasyon takibi yapıyor musun kuzum
Aşılama, tüp bebek tedavisi düşün bence. Hatta belki bunlara bile gerek kalmaz burda hepimiz bir çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bitkisel çözümler var. Bak mesela çakşır kökü suyu denemelisin. YouTube kanalında gülbahar ölçü isimli bir hanımefendi var o anlatıyor bu sayede gebe kalmış. Clife macun var. Ben bu ay ikisini de denedim. Hemen boşanmayı düşünme derim

Sizce haklı mıyım
Bu çakşır kökü suyu ile 15 yıldır bebek sahibi olamayanların bile bebeği olmuş bu arada.

Aşılama, tüp bebek tedavisi düşün bence. Hatta belki bunlara bile gerek kalmaz burda hepimiz bir çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bitkisel çözümler var. Bak mesela çakşır kökü suyu denemelisin. YouTube kanalında gülbahar ölçü isimli bir hanımefendi var o anlatıyor bu sayede gebe kalmış. Clife macun var. Ben bu ay ikisini de denedim. Hemen boşanmayı düşünme derim
Aşılama yaptım olmadı

Çok zorlu Bi süreç ağır bir imtihan. Çoluk çocuk hayaliyle mutlu Bi aile hayaliyle evleniyoruz evet ama çocuk olmuyor diye boşanmak da yakar. Ben de bazen ağlıyorum sızlıyorum eşim de imtihan diyo napalım olmuyosa ben seni çocuk için mi aldım diyo sevdiğim için aldım diyor. Zannetmiyorum ki eşiniz de bundan farklı birşey söylesin şu an durumunuzu da anlıyorum.
Aynen 🙁

Aşılama yaptım olmadı
Bismillah hele dur ilk aşılamada pes mi edeceksin benim kayınvalidem eşimi 17 sene sonunda doğurmuş yıllarca doktorlara gittim olmadı artık olmaz heralde deyip umudu kestiği anda eşim olmuş hem de tedavisi ardından kaynım olmuş şu an iki çocuğu var çok şükür ikisini de evlendirdi hatta 😊umut hep var 3 kere aşılama yaptır devlet ve ya üniversite hastanesinde tüp bebek raporu çıkart eşin sperm testi verdi mi rahim filmi çektirdin mi herşeyi yap 10 kere tüp bebek yaptırıp 11.de tutan var. Boşanmayı unut sizin nasibiniz birlikte yazıldı eninde sonunda o evladı birlikte kucaklayacaksınız çocuğu olup da mutsuz olan çok kişi var çevremde

Hayir kesinlikle
O zaman öyle düşünmeyin bende 2 senedir istiyorum eşim ikimiz de de bı sorun yoktu rahim filmi 1 asilama 3.klomen kullandım takı 3 4 ay öncesine kadar adetlerim azalınca tekrar hormon baktırdım PROLAKTİN yükselmişti hemde 159 iki hafta ilaç kullanip dün test yaptırdım tekrar normal değere dönmüş nasip işi biraz da sabır etmek en iyisi seni o kadar iyi anlıyorum ki eşimde çok çok istiyor ama yıllarca çocuğu olmayan kişileri düşünün onlar bile onca yıl sabırla beklemis tabi ki zorluğu olacak bu yolun oluyor da ama boşanmak falan düşünmeyin . Mesela şöyle eşim sırf bu nedenle benden boşanmak istese onu yargılamam ama bosanirdim ve onun çocuğu olacak garantisi yok ki herşey nasip kısmet bol bol dua edelim Rabb'im bu güzel mübarek günlerde tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🤗💜🌺

Back
X