Anne olmak için Dua istıyorum🙏🥹

donduprenses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Merhabalar
3 senedir çocuk istıyoruz bir cok doktora gittim sonuc bulmadım mübarek Ramazan gününde cuma gününde sizden dua istiyorum 41 Yasın ve 41 fatıha duası topluyorum okuyan yada okuyacak arkadaşlar mesaj atarmısınız şimdiden cok teşekkür ediyorum dualarınıda benide unutmayın

Selamünaleyküm.. Sizinle aynı durumdayız bana da 3 buçuk sene oldu hiç hamile kalmadım.
Bugün Kadir gecesi bilmiyorum sayıyı tamamladınız mı ama ben sizin için Yasini Şerif ve Fatiha okurum. Rabbim bu güzel gece hürmetine gönüllerimizdekini hayırlısıyla versin inşallah

Sayı tamamlandı ama okuya bilirsiniz yineden Allah razı olsun

Ben de okuyup dua edeceğim sizin için sizler de benim için dua edin lütfen en kısa zamanda hayırla afiyetle bebeklerimiz kucağımıza alalım inşallah amin

Ben de okuyup dua edeceğim sizin için sizler de benim için dua edin lütfen en kısa zamanda hayırla afiyetle bebeklerimiz kucağımıza alalım inşallah amin
Allah razı olsun amin inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Ne kadar doğru bilemem ama hamile nin duası geri çevrilmez derler kadir gecesi dahil her burada gördüğüm görmediğim kadınlara dua ediyorum Allah'ım en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

`