- 20 Ağustos 2025
- 30
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi ACILARIN KIZI
-
Böyle hissediyosanız doğru zamandırMerhaba , 15 aydır evliyim. O 15 ay boyunca eşimle istediğimiz her şeyi yaptık, gezdik yedik içtik ama artık işten eve geldiğim de bir boşluk hissediyorum. Normal de hiç hevesim olacağını düşünmüyordum daha doğrusu sorumluluk alabileceğimi hissetmiyordum ama şuan bir bebeğim olsun istiyorum. Bu zamana kadar herkesin derdine koştum ve şuan sadece bebeğimin sorumluluğunu alıp kenara çekilmek istiyorum. Sizce doğru zaman mı ?
Biz biraz ilkel bir yöntemle korunduk 7 yıldır, geri çekilme ama tek denemede oldu, değişiyo tabii kişiden kişiye stres durumuna göre vsBöyle hissediyosanız doğru zamandırkorunma süresi uzadıkça gebelik oluşması da zorlaşıyo diye bi hurafe var ben inanıyorum ona
Evet o dediğiniz şeyi ben de duymuştum ve yaşımız geçiyor daha fazla uzatmak istemiyorumBöyle hissediyosanız doğru zamandırkorunma süresi uzadıkça gebelik oluşması da zorlaşıyo diye bi hurafe var ben inanıyorum ona
Bizim de korunma yöntemimiz bu aslında onun için zorlanmayız inşallahBiz biraz ilkel bir yöntemle korunduk 7 yıldır, geri çekilme ama tek denemede oldu, değişiyo tabii kişiden kişiye stres durumuna göre vs
Ben de 10 11 senedir korundum ve kolay hamile kaldımBiz biraz ilkel bir yöntemle korunduk 7 yıldır, geri çekilme ama tek denemede oldu, değişiyo tabii kişiden kişiye stres durumuna göre vs
İnşallahBizim de korunma yöntemimiz bu aslında onun için zorlanmayız inşallah
Evet çok haklısınız bu konuda da çok düşündüm en son kendime ve eşime güvendiğimi farkettimBunun bi zamanı yok maddi manevi durumunu düşün karar ver 15 ay bana erken gibi geldi 18 günlük anneyim ve hayatımın kaydığını düşünüyorum kolay değil üstelik ben 7 senelik evliyim ama kişisel süreç bu
Ben de mesela hep rüyamda doğum yaptığımı görüyordum bu kararı almadan önce uyanıp üzülüyordum bebeğim olsun istiyordum ben böyle karar verdim zaten çocuk istemeyen bi çift değildik ama erteledik hep erken evlendik cesaret edemedim ne zaman dedim ben bakarım üremek istiyorum yaptım ama zor bi süreç hormonlar alt üst kocamdan tiksindim öpüşmek bile istemedim cinselliğe ara verdik vs herkesin süreci farklı ama bunlar çok yaşanıyormuş bir de yaza denk getirmeEvet çok haklısınız bu konuda da çok düşündüm en son kendime ve eşime güvendiğimi farkettim
Yani bir şeye karar vermişsin kocanı evden kovma demek istiyosunBen de mesela hep rüyamda doğum yaptığımı görüyordum bu kararı almadan önce uyanıp üzülüyordum bebeğim olsun istiyordum ben böyle karar verdim zaten çocuk istemeyen bi çift değildik ama erteledik hep erken evlendik cesaret edemedim ne zaman dedim ben bakarım üremek istiyorum yaptım ama zor bi süreç hormonlar alt üst kocamdan tiksindim öpüşmek bile istemedim cinselliğe ara verdik vs herkesin süreci farklı ama bunlar çok yaşanıyormuş bir de yaza denk getirme
Sen yaza doğum hamilelik denk getirme de ne yaparsan yapYani bir şeye karar vermişsin kocanı evden kovma demek istiyosun
şimdi kesin en sıcak zamana denk gelir benim öyle bir şansım varSen yaza doğum hamilelik denk getirme de ne yaparsan yap
Bir korunma yönteminiz yokmuş ki zaten geri çekilme bir korunma yöntemi değildirBizim de korunma yöntemimiz bu aslında onun için zorlanmayız inşallah
ama yine de %60 a kadar bir korunma yöntemi diye geçiyorBir korunma yönteminiz yokmuş ki zaten geri çekilme bir korunma yöntemi değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?