Anne Olmak için Hz.Yunus Aleyhisselamın Duası

Dil-i bitab saliha 4. Listeden beni çıkar beşte dewam edeyim kanamam war okuyamam 3 bitti tlefon garantide giremiyorm sürekli hakknız helal edin 5. Listede görüşirz inşallah haber weririm dua ile
Tamam canım bazı arkadaşlar okumuş yalnız haberin olsun

Canım beni listeden çıkartabilirsin diğer sayfalara yazdım okursun büyük ihtimal . Hakkınızı helal edin en yakın zaman da dönücem inşaallah . Hayırlı ramazanlar

10 MAYIS- 20 MAYIS ARASI
HZ YUNUS AS DUASI 4. OKUMA LİSTESİ
HERKESE 100 TANE OKUYORUZ. @Shokella ve @Umutvar123 @darrbee arkadaşlarımız şimdilik listeden çıktı. Bilginize. Bu arkadaşlara okumuş olanlar hakkınızı helal edin lütfen.

1. @Mirac46 Duygu
  2. H hayalalemiveben Melek
  3. 4 41EEEEE41 Ebru
  4. Dil-i bitab , Saliha
  5. @Hayalimdi gercek oldu Hatice
  6. V Vavin Arzu
  7. @yassimin Yasemin
  8. M Meleekk3 Hatice
  9. @HemDeliHemAsik Hanife
  10. nursevdi Nurseven
  11. H hediye -i rahmet Rukiye
  12. iki prensesin annesi Yadigar
  13. @miss flower Fatma:KK200:✖
    17. @zeynoc17 Büşra:KK200:❌
    18. @ftmclk Fatma:KK200:✔
    19. @Oznurr26 Öznur:KK200: ✔

[B][I][U][SIZE=6][COLOR=#ff0080]NOT:LİSTEMİZE YENİ EKLENEN VE LİSTEMİZDEN ÇIKAN ARKADAŞLAR OLDUĞU İÇİN GÜNCELLEME YAPTIM KONTROL EDELİM YANLIŞLIK OLMASIN İNŞALLAH.BİR DE 3. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
[/QUOTE][/QUOTE]

Son düzenleme:
D darrbee canım ben senin yazını şimdi gördüm çıkmak istediğini kusura bakma lutfen, bazı arkadaşlar da okumuş oldı sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…