Anne Olmak için Hz.Yunus Aleyhisselamın Duası

HZ. YUNUS ALEYHİSSELAM’IN DUASI OKUMA LİSTESİ

“HER GÜN 1 KİŞİYE TOPLAM 1000 TANE OKUYORUZ. HERKES 50 TANE OKUYACAK.

MAZERETLİ OLANLARIN SAYISI PAYLAŞILACAK. ABDESTLİ OLARAK OKUNACAK.”

@Mirac46 ( )kardeşimizin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp Rabbimizin razı olacağı kullardan olacak ,efendimiz alehisselatü vesselama layık ümmet olacak, Anne Babasına itaatkar olacak, Kurana ve İslama hizmetkar olacak sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,imanlı,Kuranlı akıllı ,zeki salih ve saliha evlatlar sahibi olması niyetiyle okuyoruz.Allah kabul etsin:KK200:

@ftmclk
@Mirac46
@hayalalemiveben
@cibi35
@41EEEEE41
@nergismor
@masal3487
@icroc
@srplmtmtk
@Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
@Vavin
@Shokella
@yassimin
@aselatilgan
@Meleekk3
@pembehayaller06
@darrbee
@HemDeliHemAsik
@nursevdi
@ozey2506
@hediye-i rahmet
@Judy_K
@zeynoc17

NOT:Herkes 02/04 saat 20.00 ye kadar okudum diyerek bildirim yapsın.Aksi halde payına düşen sayıyı paylaşıp okuyacağız.Hak olmaması adına bildirim yapmayı aksatmayalım.Mazeretli olanlar (masal3487,hayalimdi gerçek oldu,hediye-i rahmet,pembehayaller06 )okumuyorlar.Lütfen dün Bildirim yapmayan arkadaşlar bildirim yapsin.

@Mirac46 icin 50 tane okuyoruz bildirim saati aksam 8. @ftmclk
@Mirac46
@hayalalemiveben
@cibi35
@41EEEEE41
@nergismor
@masal3487
@icroc
@srplmtmtk
@Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
@Vavin
@Shokella
@yassimin
@aselatilgan
@Meleekk3
@pembehayaller06
@darrbee
@HemDeliHemAsik
@nursevdi
@ozey2506
@hediye-i rahmet
@Judy_K
@zeynoc17
[/QUOTE]

Arkadaşlar duamiz kisa oldugu icin 2 kisiye okuyacagiz toplamda 100 tane olacak​

Son düzenleme:
HZ. YUNUS ALEYHİSSELAM’IN DUASI DUAMİZ KİSA OLDUGU İCİN 2 KİSİYE OKUYACAGİZ. HERKES 100 TANE OKUYACAK.

@Mirac46 @hayalalemiveben kardeşlerimizin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp Rabbimizin razı olacağı kullardan olacak ,efendimiz alehisselatü vesselama layık ümmet olacak, Anne Babasına itaatkar olacak, Kurana ve İslama hizmetkar olacak sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,imanlı,Kuranlı akıllı ,zeki salih ve saliha evlatlar sahibi olması niyetiyle okuyoruz.Allah kabul etsin:KK200:

@ftmclk
@Mirac46
@hayalalemiveben
@cibi35
@41EEEEE41
@nergismor
@masal3487
@icroc
@srplmtmtk
@Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
@Vavin
@Shokella
@yassimin
@aselatilgan
@Meleekk3
@pembehayaller06
@darrbee
@HemDeliHemAsik
@nursevdi
@ozey2506
@hediye-i rahmet
@Judy_K
@zeynoc17

NOT:Herkes 02/04 saat 20.00 ye kadar okudum diyerek bildirim yapsın.Aksi halde payına düşen sayıyı paylaşıp okuyacağız.Hak olmaması adına bildirim yapmayı aksatmayalım.Mazeretli olanlar (masal3487,hayalimdi gerçek oldu,hediye-irahmet,pembehayaller06 )okumuyorlar.Lütfen dün Bildirim yapmayan arkadaşlar bildirim yapsin.

Hanimlar duzeltme yaptim @Mirac46 icin 50 tane @hayalalemiveben icin 50 tane okuyup en gec aksam 8 e kadar bildirim yapiyoruz. @ftmclk
@Mirac46
@hayalalemiveben
@cibi35
@41EEEEE41
@nergismor
@masal3487
@icroc
@srplmtmtk
@Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
@Vavin
@Shokella
@yassimin
@aselatilgan
@Meleekk3
@pembehayaller06
@darrbee
@HemDeliHemAsik
@nursevdi
@ozey2506
@hediye-i rahmet
@Judy_K
@zeynoc17
[/QUOTE][/QUOTE]

Canım ben okudum 50 adet. Allah kabul etsin[/QUOTE]
Kendin.icin de 50 oku canim 2kisiye okunacak

@nergismor canım beni @ftmclk listesine de ekler misin? Onun için 65, diğer arkadaşlar için de 50şer tane okuyacağım inşaALLAH

HZ. YUNUS ALEYHİSSELAM’IN DUASI DUAMİZ KİSA OLDUGU İCİN 2 KİSİYE OKUYACAGİZ. HERKES 100 TANE OKUYACAK.

@Mirac46 @hayalalemiveben kardeşlerimizin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp Rabbimizin razı olacağı kullardan olacak ,efendimiz alehisselatü vesselama layık ümmet olacak, Anne Babasına itaatkar olacak, Kurana ve İslama hizmetkar olacak sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,imanlı,Kuranlı akıllı ,zeki salih ve saliha evlatlar sahibi olması niyetiyle okuyoruz.Allah kabul etsin:KK200:

@ftmclk
@Mirac46
@hayalalemiveben
@cibi35
@41EEEEE41
@nergismor
@masal3487
@icroc
@srplmtmtk
@Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
@Vavin
@Shokella
@yassimin
@aselatilgan
@Meleekk3
@pembehayaller06
@darrbee
@HemDeliHemAsik
@nursevdi
@ozey2506
@hediye-i rahmet
@Judy_K
@zeynoc17

NOT:Herkes 02/04 saat 20.00 ye kadar okudum diyerek bildirim yapsın.Aksi halde payına düşen sayıyı paylaşıp okuyacağız.Hak olmaması adına bildirim yapmayı aksatmayalım.Mazeretli olanlar (masal3487,hayalimdi gerçek oldu,hediye-irahmet,pembehayaller06 )okumuyorlar.Lütfen dün Bildirim yapmayan arkadaşlar bildirim yapsin.

50'şer tane okudum canım Allah kabul eder inşallah

Saliha 100 adet okudum sonra biraz yoğun geçti bildirim yapamadım az evvel de regl oldum. Bilgin olsun canım

Okuyan herkesten Allah razı olsun canlar Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah tez vakitte :KK200:

A canım seninki bitti mi? ALLAH kabul etsin inşaALLAH. Ben o zaman 50şer okiyim diğer arkadaşlar için.

Back
X