Anne olmak için sabırsızlanan ama zaman ve mekanın geçmesini bekleyen anne adayları..

29 yaşındayım ve nişanlıyım.
Anne olmak istiyorum bende ama tabi bunun için evlenmem lazım. ve de kısmet olması tabiki.
Bu eylül de evlenicektim ama seneye kaldı.
kısmet nasip bakalım.

29 yaşındayım ve nişanlıyım.
Anne olmak istiyorum bende ama tabi bunun için evlenmem lazım. ve de kısmet olması tabiki.
Bu eylül de evlenicektim ama seneye kaldı.
kısmet nasip bakalım.

nasıp kısmet canım gec olsun güç olmasın.ben 1 yıl 2 ay lık evlıyım ama şırnaktayım hatta ılcesının köyundeyım görev için seneye buzamanlar batıya gelıcez ınsallah ozaman dusunuyorum burdakı olumsuz hayata ragmen cocuk askıyla yanıyorum artık hayırlısı dıyorum...

nasıp kısmet canım gec olsun güç olmasın.ben 1 yıl 2 ay lık evlıyım ama şırnaktayım hatta ılcesının köyundeyım görev için seneye buzamanlar batıya gelıcez ınsallah ozaman dusunuyorum burdakı olumsuz hayata ragmen cocuk askıyla yanıyorum artık hayırlısı dıyorum...

Allah kolaylık versin canım.
Hayırlısı olsun...

ben de eşim de bebek sahibi olmak için sabırsızlanıyoruz. önümüzdeki şubat gibi hamile kalmayı planlıyorum kısmet olursa. öğretmen olduğum için doğum izni ile okulların kapanıp yaz tatiline girmesiyle birlikte toplam 7-8 ay bebeğimle sürekli ilgilenebilicem. bazen eşim hemen yapalım diyor ama bu zamanlar hamile kalırsam bebek yaza doğuyor ve doğum iznim zaten yaz tatilinin içine giriyor. tabi bunların hepsi bizim planlarımız..inş gerçekleşir.

ben de eşim de bebek sahibi olmak için sabırsızlanıyoruz. önümüzdeki şubat gibi hamile kalmayı planlıyorum kısmet olursa. öğretmen olduğum için doğum izni ile okulların kapanıp yaz tatiline girmesiyle birlikte toplam 7-8 ay bebeğimle sürekli ilgilenebilicem. bazen eşim hemen yapalım diyor ama bu zamanlar hamile kalırsam bebek yaza doğuyor ve doğum iznim zaten yaz tatilinin içine giriyor. tabi bunların hepsi bizim planlarımız..inş gerçekleşir.

Allah gönlünüze göre versin.

aa neguzel cnm sızınkı yakınmıs hyrlısı olsun bn nrdn bksan seney temmuzda ancak zaman gecsın cabucak:(

bnde 15 aylık evliyim bazen istıorum bazen erken diorum .... ama işim gereği ertelemek en mantıklısı yani ara veremem iş hayatına :S
nası olur nolur olunca kım bakar bi fkrim yok o yzden erken diyip geçiştiriyorum ama laf aramzda arada istiorumda yaniii:34::1::emir_bebek:

bnde hep erken deyıp gecıstırıyordum ama etrafıma bakınca cok ıstıyorum snra dusunuyorum özenıyorum mu yada yalnızlıgıma eş olsun dıye mı ıstıyorum bencıllıkmı yapıoyrum dıye snra eşim mantıklı bir şekılde ıcınde bulundugumuz durumu hayallerını anlatınca suankı yasadıgım yerde olmaması gerektıgıne kanaat getırdım inş. az kaldı batıda :)

Back
X