• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmak İsteyen kızlar kaç kişi kaldık

BenMasal

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.173
3
681
44
İstanbul
Merhaba arkadaslar

hepmız bu yolda caba sarfedıp bırbırımıze dert ortagı oluyoruz burda bu yolda ugrasan anne olamayan kac kısıyız lıste hazırlamak ıstıyorum ayrıca her gecen gun buyukbır hızla lıstenız kuculmesını umid edıyorumm ve anne olan arkadasları bır bır lısteden sılmek ıstıyorummm ne dersınız

Birgun hepımız anne olucaz inanın kızlarrr

VE ıŞTE LıSTEDEN HAMILE OLARAK AYRILAN ARKADAŞLARIMIZZZ OLMAYA BASLADI BıLE :))))))

1 realisttt / ve işte ilk hamilemiz tebrıkler canımmmm BHCG 198 (maşallah) inş liste başladığı gıbı devam eder
2
3

Son düzenleme:
1 SEDAYILDIZ
2 dervis
3 Sera96
4 Elif23
5 serıfe80
6 esel83
7 meralun
8 doga87
9 AYCANILAYDA
10 Umudumsun_0707
11 sorgusuz
12 sena81
13 sevgidolu
14 AayseA
15 siber
16 ARZUM78
17 Zümmin
18 dorukk
19 fmbayhan
20 lansor17
21 vuslat2008
22 sabriya
23 sultan49
24 BirgulT
25 melike25
26 badenur
27 handan1976
28 Butterfly s
29 bebetom

Son düzenleme:
bende varım canım bugün 2. iğnemi vurcam inş bu sefer olur hepimize allah kolaylık versin

3.cü sıradaki sera benmi oluyoruuuuuuuuuummmyerimseniben
inşallah ilk üçle geri çıkarım listedennnnnnn:asigim:
hayırlı olsun bu arada yeni konun inşallah hayırlı gelir sedacığımmmm:nazar:

3.cü sıradaki sera benmi oluyoruuuuuuuuuummmyerimseniben
inşallah ilk üçle geri çıkarım listedennnnnnn:asigim:
hayırlı olsun bu arada yeni konun inşallah hayırlı gelir sedacığımmmm:nazar:

evt sensın canımmmmmmmmmmmmm

ınsallah ugurlu gelırız bırbırımıze
tahmınıme gore zaten hepımız hazıran temmuz gıbı denıcezzzz bır bır lısteden sılınırız ınsallah canımmmm

selam can yoldaşlarım
ben de sizler gibi canımdan canıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum ama bir iki ay sonra tedaviye başlayabileceğim sanırım.umarım hepimiz teker teker bu listeden siliniriz .ve keşke listeye arkadan eklenen yeni arkadaşlar olmasa.kimsenin yüreği bu hasretle kavrulmasa...............................

selam can yoldaşlarım
ben de sizler gibi canımdan canıma kavuşmak için sabırsızlanıyorum ama bir iki ay sonra tedaviye başlayabileceğim sanırım.umarım hepimiz teker teker bu listeden siliniriz .ve keşke listeye arkadan eklenen yeni arkadaşlar olmasa.kimsenin yüreği bu hasretle kavrulmasa...............................

canım nasılsınnnn
ınsallah hepımız kavucagız bebıslerımızeee ınan aklımdaysın bende senı lısteye eklıcektımmmmm bende ıkı ay sonra yenı tedavıme baslıcammm pazartesı kurtaj olucam cnm bebegım gelısmemısss maleseffff

sedacım bide bişey söylicem ben adetime 5 gün kala bi akıntı geldi kırmızı 3 gün sabah bi damla sonra tertemiz bu gün hiçbişe yok acaba diyorum oldumu tutunma kanamasımıydı yarın adet günüm bakalım olmazsa pazartesi test yapcam inşallah hayırlısıyla gebe kalırız incir inşallah işe yaramıştır

bende en kısa zamanda tekrar denemek istiyorum.birde birşey sorucam.benim ocakta içinde zehirli sıvı var rahme akmasını engellemek için tüplerimin rahimle bağlantısı kesildi.şimdi sağ yumurtalığımda kist gördüler yapışıklıklar varmış.soğan kürü yapsam nasıl olur.tüplerim bağlı olduğu için bir sakıncası olurmu acaba.doktorada sormak garip geliyorda.

Back
X