• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmak İsteyen kızlar kaç kişi kaldık

cnm yaaa evt doktorum yapıcakkk
yarın konusucam cnm hepsını konustummm yaklasık bana 2 mılyar fılan dedıler ınanamadımmm ama olsun sonuc guzel olsun yeterkıı bısıı varsada cagresıne bakılır dımıııı

evet artık yuzum gulsun allahım banada nasıp et anne olmayı ne olurrrrr

süper olmuş konuşman paraya gelincede fazla gelmedi bana bende genetik araştırmalar sonucu kanda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı iş işten geçtikten sonra araştırılmak neye yarar oda düşündürücü doktorlar neden önceden bakmıyorlar çaresine anlamıyorum...neyse kısmet herşey bi yerde de inş.olucak seda sende bu umut olduktan sonra..:enbuyukkk:

evet ya bu kadar denemeden sonra hala bir problem varsa bunu sebebi vardır bu şans veya tesadüf olamaz artık araştırılması en doğru olanı. benim 3. denememdi v yorulduğumu hissediyorum sen 7. denemeden bahsediyorsun ne güzel senin gibi olabilmek isterdim.

ya kızlar bakıyorum da 7ler 3ler çok zor ya valla allah hepimize sabır versin
bende nedense tutacak ümidi yok belkide korkuyorum ümid etmeye sonra daha çok üzülüyorum bunun sebebide;

ilk tedaviye başladığımda drum bana inseminasyon raporlarını iyi sakla tüp bebekte lazım olabilir demişti ama bana o zaman tüp bebek o kadar uzak gelmiştiki bende aman oraya kadar gitmez demiştim nedense kendime konduramamıştım işte bugün tüp bebek için gün sayıyorum neyim demiycen ne olucam diyiceksin bu nedenle ben tutacak diyemiyorum hatta korkuyorum eşim bu kadar istemese hiç yanaşmıycam olumsuzluk çok yıkıyor insanı ama her şerde bir hayır vardır inanıyorumki Rabbim hayırlı zamanlarda en hayırlı evlatları nasip edecek benim ümitsizliğim sizin de moralinizi bozmasın

ya kızlar bakıyorum da 7ler 3ler çok zor ya valla allah hepimize sabır versin
bende nedense tutacak ümidi yok belkide korkuyorum ümid etmeye sonra daha çok üzülüyorum bunun sebebide;

ilk tedaviye başladığımda drum bana inseminasyon raporlarını iyi sakla tüp bebekte lazım olabilir demişti ama bana o zaman tüp bebek o kadar uzak gelmiştiki bende aman oraya kadar gitmez demiştim nedense kendime konduramamıştım işte bugün tüp bebek için gün sayıyorum neyim demiycen ne olucam diyiceksin bu nedenle ben tutacak diyemiyorum hatta korkuyorum eşim bu kadar istemese hiç yanaşmıycam olumsuzluk çok yıkıyor insanı ama her şerde bir hayır vardır inanıyorumki Rabbim hayırlı zamanlarda en hayırlı evlatları nasip edecek benim ümitsizliğim sizin de moralinizi bozmasın

haklısın bu ümitsizliği inan bana herkes yaşamıştır ilk denemelerde ...bende ilk denememde benim burada ne işim var diodum kendimi eksikmiş gibi hissediyordum hemşireler iğneleri tarif ederken ben yapamam iğne falan diodum ..gel görki insan herşeye alışıyor ve yapıyor..şimdi 3.deneme ne zaman muamma...

Sedacım listeye 2. sırada yazmışsın beni, çok çok teşekkür ederim ve en kısa zamanda bu listenin bize hepimize uğur getirmesini ve listeden bir bir hepimizin silinmesini o kadar çok istiyorum ki... yolumuz açık olsun, şansımız da bol canım...

sedayıldız sana hangi testleri söylediler.2000 ytl tutuyor.bana ilk denememde gen testi dediler.kan pıhtılaşması çıktı.acaba başka gen testleride varmı

sevgili arkadaşlar,,

hangi topiğe yazsam dedim en son burası en uygunu diye karar verdim...3 tane sebepsiz negatif tüp bebek geçirdim...dünyalar kadar gözyaşı döküyorsun ama sonra hep hayırlısını dileyip hayata devam ediyorsun..şu anda doktorum görünende bir problem olmadığı için içeri girip bakmamız gerekiyor dedi.
bu yüzden hazır uyutmuşken hem laparoskopi hem histeroskopi yapalım diyor. Duruma göre ne gerekiyorsa operasyon esnasında yaparız diyor.çok kafam karışık. En son 17 nisan negatif sonuç aldım. onun üzerine regl oldum ve bitti. şimdi biraz daha toparlanayım bu konuda en iyi kim varsa bahçeci,memorial vs. gidip bu doktorlarda görüş alayım diyorum..akıl akıldan üstündür derler siz ne dersiniz?Hem madden hem manen çok yıpradım..Allahın takdirinden sual olunmaz ama evlat değeri bilmeyen bakamayan kötü davranan bu kadar insan varken neden biz bu kadar çekiyoruz..ALLAHIM AFFETTT....sevgiler

sevgili arkadaşlar,,

hangi topiğe yazsam dedim en son burası en uygunu diye karar verdim...3 tane sebepsiz negatif tüp bebek geçirdim...dünyalar kadar gözyaşı döküyorsun ama sonra hep hayırlısını dileyip hayata devam ediyorsun..şu anda doktorum görünende bir problem olmadığı için içeri girip bakmamız gerekiyor dedi.
bu yüzden hazır uyutmuşken hem laparoskopi hem histeroskopi yapalım diyor. Duruma göre ne gerekiyorsa operasyon esnasında yaparız diyor.çok kafam karışık. En son 17 nisan negatif sonuç aldım. onun üzerine regl oldum ve bitti. şimdi biraz daha toparlanayım bu konuda en iyi kim varsa bahçeci,memorial vs. gidip bu doktorlarda görüş alayım diyorum..akıl akıldan üstündür derler siz ne dersiniz?Hem madden hem manen çok yıpradım..Allahın takdirinden sual olunmaz ama evlat değeri bilmeyen bakamayan kötü davranan bu kadar insan varken neden biz bu kadar çekiyoruz..ALLAHIM AFFETTT....sevgiler

CANIM BENİM ÜZÜLDÜM SENİN ADINA AMA SENDE BENİM GİBİ İYCE YORULMUŞA BENZİYOSUN AMA CANIM İSYAN ETMEYELİM İNŞ BİRGÜN BİZEDE NASİP OLUR EWLAT SEVGİSİ GERÇİ BEN DAHA YOLUN BAŞINDAYKEN BIKTIM AMA:nazar:

ben de varım, bir aşılama, bir tüp bebek negatif, ama elbet bende bir gün ohhh bee diyeceğim... inanmak başarmanın yarısıdır arkadaşlar, benimde bebeğim olcak inanıyorum. Bebek hasreti çeken bütün arkadaşlara en kısa zamanda sağlıklı bebekler ve güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.

Sedacım listeye 2. sırada yazmışsın beni, çok çok teşekkür ederim ve en kısa zamanda bu listenin bize hepimize uğur getirmesini ve listeden bir bir hepimizin silinmesini o kadar çok istiyorum ki... yolumuz açık olsun, şansımız da bol canım...

ıns en kısa zamanda sılınıcez arkadasımmmm

sedayıldız sana hangi testleri söylediler.2000 ytl tutuyor.bana ilk denememde gen testi dediler.kan pıhtılaşması çıktı.acaba başka gen testleride varmı

bizde gen testi yapcaz ne kadar fiyatı

kızlar teslern tam adını bılmıyorum dr um saydı bısııler ama ıstersenız ogrenırımmm 1 tane sperm fişh yazıyordu ama dıgerlerını bılemıyorumm

sevgili arkadaşlar,,

cnm ben 4 tane sebepsız negatıf tup bebek senın gıbı bende yasadım
sureklı bana bır dr tavsıye edılıyordu ama artık bıkmıstımmmm ıstmıyordumm
takııı bırgun gazetede 90 yasındakı kadın bıle anne olabılır yazısını okuyana dek bana tavsıye edılen doktorun yazısıydı ve turkıyede ılk yaslı kadın dogumu gerceklesmıstı 65 yasında o zaman bu dr gıdıcem dedımmm ve ıyıkı gıtmısımm kendısı bende deneyıp eger yıne hamıle kalamazsan oyle herseyınızı arastırıcam dedı daha oncekı denemelerımı yok saymıstı ama yanı kendıne guvenı coktu ve dedıgı de oldu ılk denemesınde yanı 5.denemem hamıle kaldım ınanamıyordum ancak bende pko oldugundan yumurta sayım cok fazla olabılıyor ve ıclerınde saglıksız eskı yumurtalarda dollenmıs olabılıyor dedı kımyasal gebelık yasadım tekrar denedım ınanılmazdı yıne hamıleydım ıkıde ıkı ınanamıyordum su an yıne hamılelıgım sorunlu yasıyorum buyuk ıhtımal dusuk yapıcam ama artık kafamdan attıgım suydu ben hamıle kalabılecekmıyım sorusu cunku kalıyordum ve saglıklı yumurtamı bırgun yakalıyacagız ve saglıklı bır gebelık gecırecegıme ınanıyorum bende doktorumda tabıkı sendeeeeeeee hamıle olacaksın canımmm

ayrıca dr um kıbrıs tup bebek hast sahıbı Halıl Ibrahım Tekın ıst butun hastalarını Alman Hastanesınde yapıyor yanı transferı yumurta toplamayı bılgın olsun cnmmm

ben de varım, bir aşılama, bir tüp bebek negatif, ama elbet bende bir gün ohhh bee diyeceğim... inanmak başarmanın yarısıdır arkadaşlar, benimde bebeğim olcak inanıyorum. Bebek hasreti çeken bütün arkadaşlara en kısa zamanda sağlıklı bebekler ve güzel bir hamilelik dönemi diliyorum.

sedacım benide ekle bende inş temmuzda tüp bebeğe başlıyacam

sevgili arkadaşlar,,

CANIM BENİM ÜZÜLDÜM SENİN ADINA AMA SENDE BENİM GİBİ İYCE YORULMUŞA BENZİYOSUN AMA CANIM İSYAN ETMEYELİM İNŞ BİRGÜN BİZEDE NASİP OLUR EWLAT SEVGİSİ GERÇİ BEN DAHA YOLUN BAŞINDAYKEN BIKTIM AMA:nazar:

lıstemıze yenı anne adayları hosgeldınız

Back
X