kızlaarrr beni listeden çıkartabilirsiniz heyoooo :hooray: bugün aldım test sonucunu :teytey:![]()
tebrıkler arkadasımmmmm:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarrr beni listeden çıkartabilirsiniz heyoooo :hooray: bugün aldım test sonucunu :teytey:![]()
seda sen böyle sessiz kaldıkça korkuyorum..![]()
listaya benide ekleyin bende dün başladım tedavime inş bu ayın sonunda bende silinirim listeden
kızlar benimde 7 mayıs test günüm 2. tüp denemem olacak ilki kimyasalla sonuçlandı
sedacım ne oldu canım keseyi gördün mü?
çok üzüldüm canım bi ümit belki görürsün diye bekliyordum ama kısmet işte. senin için böylesi hayırlıdır inş.
sedacım çok geçmiş olsun.kendini üzme demek anlamsız olacak.söylenecek fazla birşey yok.hakkında hayırlısı.inşallah tertemiz bir sayfa açacaksın.dualarım seninle.
kızlar iki senedir bu benim katıldığım kaçıncı liste unuttum.
beni de ekleyin 1. tüp bebek dış gebelik
2. tüp bebek neg.
3. dondurumuş transferi neg.
4. tüp bebek poz. 21. haftada kalp atışının durması ve suni sancıyla doğum
işte benim hikayemmmmmm.........
inşallah listeniz uğurlu gelir....
sedaa çok morelim bozuk çok üzüldüm yürekten inan buna...okudum ve elimi masaya vurdum son ana kadar umut doluydum ...bu kadar yazıyorum yazıcak çok şey varda neyse zaten canın sıkkın bunaltmıyım seni...
Seda canım gerçekten çok üzüldüm. Şu anda ne duygular içinde olduğunu inan çok iyi biliyorum ve bunu yaşamanı hiç istemezdim ben dış gebelik olduğunu ( son ana kadar umudum vardı ama), ameliyat olmam gerektiğini öğrenip hemen 2-3 saat sonra da ameliyat olmuştum üstüste şoklar yaşadım ve ameliyata ağlayarak girdim. Canım Allah sana çok büyük sabrlar versin inş bu sefer iyi sonuçlar elde edersin yalnız benim anlamadığım birşey var. Benim drum ameliyattan önce bana mümkün olduğunca tüplere zarar vermemeye çalışacağız demişti. Sana ise tekrar şansın olsun diye tüplerini alacaklarını söylemişler kafam karıştı doğrusu
Sedacım çok çok geçmiş olsun, o kadar üzüldüm ki ameliyat olacağını duyunca, ama vardır bunda da bir hayır arkadaşım, çok çok geçmiş olsun, çok zor dönemlerden geçiyorsun tahmin edebiliyorum, ama bu ameliyatın sonucunda da meleklerine kavuşmanda bir engelin yolundan kalktığını düşün, ne desek ne yazsak boş farkındayım.. ne olursun kendini yıpratma, üzme.. Allah en güzel günleri sana en yakın zamanda gösterecek buna inanıyorum arkadaşım.. her tünelin sonunda ışık vardır ve her gecenin de bir gündüzü vardır Sedacım.. tekrar çok geçmiş olsun, şu an sanırım ameliyattan çıktın.. iyi olduğunu umuyorum... kendine çok iyi bak...
Selam seda sanırım şu an hastanede dinleniyorsun. Çok geçmiş olsun umarım bu ameliyattan sonra hayaline bir adım daha yaklaşmış olursun. Kendine iyi bak canım