• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmak İsteyen kızlar kaç kişi kaldık

seda sen böyle sessiz kaldıkça korkuyorum..:(

canım benı merak etme ıyıyım ben

bugun dr 2,30 randevum var değerım dun 1800 du artık keseye bakıcak goremezse hemen ıneyle gebelıgım sonuclanıcakk malesffff ama ben endımı kotuye coktannn akıstırdım zatennn sen nasılsınnn????

sedacım ne oldu canım keseyi gördün mü?

hayır arkadasım gormedık dış gebelı malesef pazartesı laporoskopi olucam dr um dışl gebeık yasayan kadınların %90 tekrar ettıgıı o yuzden tüplerımı alıcağını soyledı ben 6 kere tüp bebek denedıgımden ısı artık şansa bırakmak ıstemıyormussss bırde rahmı ıyıce temızlıcekler

üzgünüm ama elden ne gelırkııı

çok üzüldüm canım bi ümit belki görürsün diye bekliyordum ama kısmet işte. senin için böylesi hayırlıdır inş.

sedacım çok geçmiş olsun.kendini üzme demek anlamsız olacak.söylenecek fazla birşey yok.hakkında hayırlısı.inşallah tertemiz bir sayfa açacaksın.dualarım seninle.

kızlar iki senedir bu benim katıldığım kaçıncı liste unuttum.
beni de ekleyin 1. tüp bebek dış gebelik
2. tüp bebek neg.
3. dondurumuş transferi neg.
4. tüp bebek poz. 21. haftada kalp atışının durması ve suni sancıyla doğum
işte benim hikayemmmmmm.........

inşallah listeniz uğurlu gelir....

çok üzüldüm canım bi ümit belki görürsün diye bekliyordum ama kısmet işte. senin için böylesi hayırlıdır inş.

sedacım çok geçmiş olsun.kendini üzme demek anlamsız olacak.söylenecek fazla birşey yok.hakkında hayırlısı.inşallah tertemiz bir sayfa açacaksın.dualarım seninle.

kızlar sagolun bugun duyunca cok sasırdım bırde bedenımden bır parca alınıcak tuplerım garıp oldum cok uzgunum ama en kısa zamanda toparlanırım heraldee
ınsallah bu son olurve bebegfımı artık kavusurummm

kızlar iki senedir bu benim katıldığım kaçıncı liste unuttum.
beni de ekleyin 1. tüp bebek dış gebelik
2. tüp bebek neg.
3. dondurumuş transferi neg.
4. tüp bebek poz. 21. haftada kalp atışının durması ve suni sancıyla doğum
işte benim hikayemmmmmm.........

inşallah listeniz uğurlu gelir....

cnm hosgeldınn
ınsallah bu lıste hepımıze ugur geyırıcekkk ınanıyorum sence cok seyler yasamıssın benım gıbıııı allahım yardımcımız olsun ınsallah

sedaa çok morelim bozuk çok üzüldüm yürekten inan buna...okudum ve elimi masaya vurdum son ana kadar umut doluydum ...bu kadar yazıyorum yazıcak çok şey varda neyse zaten canın sıkkın bunaltmıyım seni...

Seda canım gerçekten çok üzüldüm. Şu anda ne duygular içinde olduğunu inan çok iyi biliyorum ve bunu yaşamanı hiç istemezdim ben dış gebelik olduğunu ( son ana kadar umudum vardı ama), ameliyat olmam gerektiğini öğrenip hemen 2-3 saat sonra da ameliyat olmuştum üstüste şoklar yaşadım ve ameliyata ağlayarak girdim. Canım Allah sana çok büyük sabrlar versin inş bu sefer iyi sonuçlar elde edersin yalnız benim anlamadığım birşey var. Benim drum ameliyattan önce bana mümkün olduğunca tüplere zarar vermemeye çalışacağız demişti. Sana ise tekrar şansın olsun diye tüplerini alacaklarını söylemişler kafam karıştı doğrusu

jinekoloji bölümünde bu konu vardı zaten...
kaç kişi kaldık diye...
bi bakın isterseniz...

sedaa çok morelim bozuk çok üzüldüm yürekten inan buna...okudum ve elimi masaya vurdum son ana kadar umut doluydum ...bu kadar yazıyorum yazıcak çok şey varda neyse zaten canın sıkkın bunaltmıyım seni...

Seda canım gerçekten çok üzüldüm. Şu anda ne duygular içinde olduğunu inan çok iyi biliyorum ve bunu yaşamanı hiç istemezdim ben dış gebelik olduğunu ( son ana kadar umudum vardı ama), ameliyat olmam gerektiğini öğrenip hemen 2-3 saat sonra da ameliyat olmuştum üstüste şoklar yaşadım ve ameliyata ağlayarak girdim. Canım Allah sana çok büyük sabrlar versin inş bu sefer iyi sonuçlar elde edersin yalnız benim anlamadığım birşey var. Benim drum ameliyattan önce bana mümkün olduğunca tüplere zarar vermemeye çalışacağız demişti. Sana ise tekrar şansın olsun diye tüplerini alacaklarını söylemişler kafam karıştı doğrusu

serıfe fmbayhan cnm arkadaslarım napalım allahın takdırıı boyleymıssss ısyan etmek ıstemıyorumm bugun saat 11 de hast olucam amelıyat olucam cok heycanlıyım ve korkulu duanızı eksık etmeyın benden ne olur

Sedacım çok çok geçmiş olsun, o kadar üzüldüm ki ameliyat olacağını duyunca, ama vardır bunda da bir hayır arkadaşım, çok çok geçmiş olsun, çok zor dönemlerden geçiyorsun tahmin edebiliyorum, ama bu ameliyatın sonucunda da meleklerine kavuşmanda bir engelin yolundan kalktığını düşün, ne desek ne yazsak boş farkındayım.. ne olursun kendini yıpratma, üzme.. Allah en güzel günleri sana en yakın zamanda gösterecek buna inanıyorum arkadaşım.. her tünelin sonunda ışık vardır ve her gecenin de bir gündüzü vardır Sedacım.. tekrar çok geçmiş olsun, şu an sanırım ameliyattan çıktın.. iyi olduğunu umuyorum... kendine çok iyi bak...

Selam seda sanırım şu an hastanede dinleniyorsun. Çok geçmiş olsun umarım bu ameliyattan sonra hayaline bir adım daha yaklaşmış olursun. Kendine iyi bak canım

Sedacım çok çok geçmiş olsun, o kadar üzüldüm ki ameliyat olacağını duyunca, ama vardır bunda da bir hayır arkadaşım, çok çok geçmiş olsun, çok zor dönemlerden geçiyorsun tahmin edebiliyorum, ama bu ameliyatın sonucunda da meleklerine kavuşmanda bir engelin yolundan kalktığını düşün, ne desek ne yazsak boş farkındayım.. ne olursun kendini yıpratma, üzme.. Allah en güzel günleri sana en yakın zamanda gösterecek buna inanıyorum arkadaşım.. her tünelin sonunda ışık vardır ve her gecenin de bir gündüzü vardır Sedacım.. tekrar çok geçmiş olsun, şu an sanırım ameliyattan çıktın.. iyi olduğunu umuyorum... kendine çok iyi bak...

Selam seda sanırım şu an hastanede dinleniyorsun. Çok geçmiş olsun umarım bu ameliyattan sonra hayaline bir adım daha yaklaşmış olursun. Kendine iyi bak canım

Cnm arkadaslaırm ıyıkı varsınız o kadar cok destek verdınızkı bana bazı sorunlarımı sızlerın sayesınde asdıgımı dusunuyorumm

evt kızlar dun laporoskopi oldum aynı zamanda kurtaj ıyıce temızlendım anlıcanızz tupumun bırını tamamıyle aldılar dıgerını baglamıslarr bırdaha dıs gebelık olmaması ıcın bırde dr um endumezyum dedı galıba tam hatırlamıyorum ama o da varmıs anlamadım bılen varsa yazarsa sevınırım bıraz agrım var kızlar bugunde bu arada dr umgulerek 1 ay sonra goruruz dedı ama ben temmuz gıbı denemeyı dusunuyorum bakalım hayırlısı bunuda atlattıkkkk

sedacım çok geçmiş olsun.bunuda atlattın.kendine çok iyi bak.ayaklarını üşütme.bende temmuzda denemeyi düşünüyorum.inşallah yaz ayları bize uğurlu gelir.şimdi bol bol dinlen.

seda çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor aklındaki sorular bundan sonra tamamen kaybolur inşallah bu günlerini ben neymişi die hatırlarsın inşallah..şimdi sana zaman lazım yeni umudun kuzun için..bol şanslar..

Back
X