• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne Olmak İsteyen kızlar kaç kişi kaldık

sedacım çok geçmiş olsun.bunuda atlattın.kendine çok iyi bak.ayaklarını üşütme.bende temmuzda denemeyi düşünüyorum.inşallah yaz ayları bize uğurlu gelir.şimdi bol bol dinlen.

evt cnm hayırlısıyla bunuda atlattımm bırlıkte temmuzda denıcz ne guzell inş dediğin gibi ugurlu gelır cnm yaz bıze zaten bebeğin tutunmasında faydası var dıye duymustumm guzl gunler bzımle olsun cnmm

seda çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor aklındaki sorular bundan sonra tamamen kaybolur inşallah bu günlerini ben neymişi die hatırlarsın inşallah..şimdi sana zaman lazım yeni umudun kuzun için..bol şanslar..

sğl arkadaşımm artık eskı yasadıklarım benım için yok cnm hepsını unuttum bıle temız sayfa actım kendıme guzel gunler benımle bılıyorum bu zor gunlerımı sızlerın sayesınde bukadar cabuk atlattım ben sağolun canlarımm

seda cım dün gece rüyamda seni gördüm
çok güzel bir yerdeydik vee çoookkkkkkkkk güzel bir rüyaydı
olabileceğimiz en güzel yerdeydik ve sen orda diliyecektin bebeğini
inşallah Rabbim yüzünü güldürecek canımmmmmmm

bişi soraabilirmiyim ben keselerimi ne zman görebilirim?doktorum 20 gün sonra kalp atışınıda beraber duyarız dedi ama ben merak ediyorum kaç kese var diee.erken gitsem en azından keseleri göremezmiyim illa 20 gün sonra mı olmalı?bilgi verirseniz sevinirim

seda cım dün gece rüyamda seni gördüm
çok güzel bir yerdeydik vee çoookkkkkkkkk güzel bir rüyaydı
olabileceğimiz en güzel yerdeydik ve sen orda diliyecektin bebeğini
inşallah Rabbim yüzünü güldürecek canımmmmmmm

canım arkadasım benımmmm
artık ruyalarda bıle bırlıkteyız ne guzellll
ınsallah ruyan gerçeklesır bıtanemm benımde yuzum guler artık

canım arkadasım benımmmm
artık ruyalarda bıle bırlıkteyız ne guzellll
ınsallah ruyan gerçeklesır bıtanemm benımde yuzum guler artık

canım inşalllahh gerçekleşir
hafta sonu msn de anlatırım sana rüyamı :))
Rabbim yüzünü güldürecek inşallahh

seda ne var ne yokkkk nasılsınnn
moraller nasıl
taporlandın işe de başladın
bakayım dedim neler yaptın ama bu arada tüm konuyuda okudummmm 9 sayfaaaaaaaaaa

Sedacım nasılsın? atlattın Allaha şükür, dedim ya aynı anda inşallah hamile olacağız, eninde sonunda Allahın izniyle mamasını, aşısını, doktorunu, bezini, odasını, kıyafetini, hatta battaniyesini,uykusunu ne ayrıntı varsa hepsini hepsini konuşacağız ve seneye inşallah Allahın izniyle anneler gününü hep beraber kutlayacağız burada...

düşündümde ben çok yalancıyım :( insanlar sorduğunda bebek diye şuan erken düşünmüyoruz demek ne kadar acı bilmiolar ki bizler neler çekiyoruz herşeyi anlatsam diyorum bu seferde başka sorunlar zaten adı büyük biriyim bizim toplumda yayıldıkça yayılır pöffffffffff

Canım hayırlısı olsun benıde lıstenıze eklermısınız?Bende hazıran a dusunuyorum 3.denemem olacak bu sefer tutar ıns.Hepınıze kolay gelsın.:teselli:a.s.

düşündümde ben çok yalancıyım :( insanlar sorduğunda bebek diye şuan erken düşünmüyoruz demek ne kadar acı bilmiolar ki bizler neler çekiyoruz herşeyi anlatsam diyorum bu seferde başka sorunlar zaten adı büyük biriyim bizim toplumda yayıldıkça yayılır pöffffffffff

valla serifecim ben de bu konuda kararsızım hep söliim yok sölemiim diye. Yakın arkadaşlarına söylüyosun iyi oluyo dertleşiyosun.Zaten saklamak da tedavi sırasında çok zor oluyo iğnesi kontrolu vs.... Sonra da acaba birine söyler mi diye pişman oluyosun.... Çok zor çok.....

Arkadaşlar benim bugün yumurtalatrım toplandı 8 tane..Azmı sayısı kızlar..Yarın öğle 12 gibi kalitelerini öğreneceğiz.Allahım hayırlısını nasip etsin

seda ne var ne yokkkk nasılsınnn
moraller nasıl
taporlandın işe de başladın
bakayım dedim neler yaptın ama bu arada tüm konuyuda okudummmm 9 sayfaaaaaaaaaa

canım seracıgımm valla bugun morelım superr neden bılmem ama toparlanıyorum kendımıde ıyı hıssedıyorum canım anneme bugun hedıye aldım yarını sabırsızlıkla beklıyorum annecıgımıı opmek koklamak ıcınn ınsallah allahım bu duyguları bızlerede yasatır ne dıyeyımkıı evt cnm ıse basladımm dıkıslerım acımıyor ama ıkı gundur bı kanamam var normal dedıler senın tedavın nasıl gıdıyorr allahım sana sureklı dua edıyorumm ınsallah sende anne olucaksın canımm

Sedacım nasılsın? atlattın Allaha şükür, dedim ya aynı anda inşallah hamile olacağız, eninde sonunda Allahın izniyle mamasını, aşısını, doktorunu, bezini, odasını, kıyafetini, hatta battaniyesini,uykusunu ne ayrıntı varsa hepsini hepsini konuşacağız ve seneye inşallah Allahın izniyle anneler gününü hep beraber kutlayacağız burada...

evt canım hayırlısıyla buzor gunlerıde atlattım neguzel seyler yasamıssın allahım ıns o yazdıkların hepsını bızede yasatacakk ve seneye bu zamanlarr ya yenı dogum yapmıs yada 1 aylık anne olucazzz ben buna ınanıyorumma.s.

Canım hayırlısı olsun benıde lıstenıze eklermısınız?Bende hazıran a dusunuyorum 3.denemem olacak bu sefer tutar ıns.Hepınıze kolay gelsın.:teselli:a.s.

canım hosgeldın eklerız tabıkıı ınsallah busefer bebegıne kavusursunnn

Arkadaşlar benim bugün yumurtalatrım toplandı 8 tane..Azmı sayısı kızlar..Yarın öğle 12 gibi kalitelerini öğreneceğiz.Allahım hayırlısını nasip etsin

canım valla 1 tane olsun ama kalıtelı olsunnn az dıye sakın uzulme onemlı olan kalıtelerıı yarın dr undan guzel haberler alırsın ınsallahh

canım nasılsınn

valla bende 6 yıllık evlıyım bu seneye kadar daha erken dıyordum ama artık soranlara olsa yapıcaz olmuyor dıyorum soran bırdaha sormadıgı ıcın soran kısıler azalıyor ve her defasında bana hatırlatmıyorlarr

bence sende soleee saklıcak bısıı yokkı en azından hatırlatmazlar sana ama ben bılıyorumm bu sene bıtmeden hepımız hamıle kalıcazzzzzzz ınanın buna kızlarrr

canım seracıgımm valla bugun morelım superr neden bılmem ama toparlanıyorum kendımıde ıyı hıssedıyorum canım anneme bugun hedıye aldım yarını sabırsızlıkla beklıyorum annecıgımıı opmek koklamak ıcınn ınsallah allahım bu duyguları bızlerede yasatır ne dıyeyımkıı evt cnm ıse basladımm dıkıslerım acımıyor ama ıkı gundur bı kanamam var normal dedıler senın tedavın nasıl gıdıyorr allahım sana sureklı dua edıyorumm ınsallah sende anne olucaksın canım

aman ne güzel canım yaaaaaa alkisalkisalkis
iyi olaman çok sevindimmmmmmhihoyyyt
evet bizlerde annelerimizin melekleriyiz değilmi amakaydirigubbakcemile2
yarın onların günü allahım uzun ve sağlıklı ömürler versin annelerimize:nazar:
anneanne olacakları günleri görsünler doya doya yaşasınlar kaydirigubbakcemile5
canımız annelerimiz a.s.

sedacım iyi olmana çok sevindim.bizi çok güzel yaz günleri bekliyor.hani derler ya her gecenin sonunda güneş açar.bizim içinde bu yaz güneş açacak.hem yaz ayı insana ister istemez moral veriyor.

sedacım iyi olmana çok sevindim.bizi çok güzel yaz günleri bekliyor.hani derler ya her gecenin sonunda güneş açar.bizim içinde bu yaz güneş açacak.hem yaz ayı insana ister istemez moral veriyor.

evet sena cnm ıyıyım allahıma sukurrrr
evet cnm yaz ayı bıze sans getırecek bende buna ınanıyorum ınan bana belkıde hep bırlıkte aynı zamanlarda pes pese guzel haberler verıcezz ınsallahh neguzel olucakk

Back
X