anne olmak isteyen pko'lular lh hormonunu nasıl düşürdünüz???

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.298
460
173
mrblar....başılkta da belirttiğim gibi pkolular lh hormonunu düşürenler nasıl düşürdünüz?????

Hayıt tohumu iç düzenli birde 3 dönem soğan kürü bol bol dua canım hayırlısı....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısın canım ya Allah korusun.niye ceza aldın gülüm ya ...artık ceza alma yeter gari gri olyon hep
söyliyim niye ceva aldığımı israil askerlerinin ölümüne sevndğm için.evet her bir yeni haberde sevnyrm.o kadar masumların kanına giriyorlar.anneyi yavrusus,yavruyu babsız bırkana israil.anlatmama gerek yok tv den netten görüyorsun zavallıların yaşadıklarını(((ve ben israil i....lerinn ölümüne sevndğm için cani oluyrm!!!.yaaa!!!!

Son düzenleme:

Haklısın canım Allah belalarını versin onların vicdansızların.bende bakıyorum arada bakamıyorum üzülüyorum cünkü.bu kadra cani bir millet olamaz bence.Allah cehennemde yakacak onları

haklısın canım allah belalarını versin onların vicdansızların.bende bakıyorum arada bakamıyorum üzülüyorum cünkü.bu kadra cani bir millet olamaz bence.allah cehennemde yakacak onları
dün bir video izledim.adam iki küçük oğluyla ve 7-8aylık bebğiyle karısının enkazdan naaşını çıkarrken izlyr..özellikle de 2-3 yaşındaki çocuk annesi için öyle haykryr kiyemin ederim gün boyunca ağladm.utandım müslümanm diye inanmaktan.ya o bebk bizm bebğmz olablrdi,o anne biz olablrdk Efendimiz de buyurmuş ve kur'anda da geçiyor.israiln soyu gark olacaktr.ne bir taş ne bir ağaç bile kabl etmeyck diyor rabbim.allahım o günü dünkü çocuğa görmeyi nasip et.israiln yokolşnu o yavruya nasip et rabbim:14.

Hayır o yüzden ceza almadınız, bir üyeye
yapmaya devam edin.bol halcikler size....ben karakterinize bişey demicem çünkü ortada bir karakter yok
dediğiniz için ceza aldınız, ayrıca burası siyaset bölümü değil, siyaset içerikli yorum yapmak yasaktır, konu güncellemekte yasaktır.
Güncelleme mesajlarınız ve siyasi yorumunuz sebebiyle ceza alacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…