anne olmak isteyen pko'lular lh hormonunu nasıl düşürdünüz???

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.298
460
173
mrblar....başılkta da belirttiğim gibi pkolular lh hormonunu düşürenler nasıl düşürdünüz?????

Hayıt tohumu iç düzenli birde 3 dönem soğan kürü bol bol dua canım hayırlısı....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:1::1::1::1:haklısın canım ya Allah korusun.niye ceza aldın gülüm ya ...artık ceza alma yeter gari :27::27::27::27: gri olyon hep:29:
söyliyim niye ceva aldığımı israil askerlerinin ölümüne sevndğm için.evet her bir yeni haberde sevnyrm.o kadar masumların kanına giriyorlar.anneyi yavrusus,yavruyu babsız bırkana israil.anlatmama gerek yok tv den netten görüyorsun zavallıların yaşadıklarını:((((ve ben israil i....lerinn ölümüne sevndğm için cani oluyrm!!!.yaaa!!!!

Son düzenleme:
söyliyim niye ceva aldığımı israil askerlerinin ölümüne sevndğm için.evet her bir yeni haberde sevnyrm.o kadar masumların kanına giriyorlar.anneyi yavrusus,yavruyu babsız bırkana israil.anlatmama gerek yok tv den netten görüyorsun zavallıların yaşadıklarını:((((ve ben israil i....lerinn ölümüne sevndğm için cani oluyrm!!!.yaaa!!!!

Haklısın canım Allah belalarını versin onların vicdansızların.bende bakıyorum arada bakamıyorum üzülüyorum cünkü.bu kadra cani bir millet olamaz bence.Allah cehennemde yakacak onları:47::47::47:

haklısın canım allah belalarını versin onların vicdansızların.bende bakıyorum arada bakamıyorum üzülüyorum cünkü.bu kadra cani bir millet olamaz bence.allah cehennemde yakacak onları:47::47::47:
dün bir video izledim.adam iki küçük oğluyla ve 7-8aylık bebğiyle karısının enkazdan naaşını çıkarrken izlyr..özellikle de 2-3 yaşındaki çocuk annesi için öyle haykryr ki:14::14::14:yemin ederim gün boyunca ağladm.utandım müslümanm diye inanmaktan.ya o bebk bizm bebğmz olablrdi,o anne biz olablrdk:14: Efendimiz de buyurmuş ve kur'anda da geçiyor.israiln soyu gark olacaktr.ne bir taş ne bir ağaç bile kabl etmeyck diyor rabbim.allahım o günü dünkü çocuğa görmeyi nasip et.israiln yokolşnu o yavruya nasip et rabbim:14.

Hayır o yüzden ceza almadınız, bir üyeye
yapmaya devam edin.bol halcikler size....ben karakterinize bişey demicem çünkü ortada bir karakter yok:60:
dediğiniz için ceza aldınız, ayrıca burası siyaset bölümü değil, siyaset içerikli yorum yapmak yasaktır, konu güncellemekte yasaktır.
Güncelleme mesajlarınız ve siyasi yorumunuz sebebiyle ceza alacaksınız.

Back
X