- 29 Mayıs 2020
- 3.132
- 3.736
- 133
merhaba hg :) bizde de var morf sorunu vitamin kullanıyo musunuz ?Daha çekilmedim canım, 14 gün progestan kullanacağım, bugün alıp başlayacağım. Regl olduktan sonra çekileceğim Sonomed kliniğinde.
Normal morfoloji 2 çıktı, konsantrasyonda 9 milyon.

açılmayacak gibi bu gidişle okullar açılsa da sadece bizden 8. Siniflara açılır sınava girecekleri için ben ortaokulda görev yapıyorum cnm ingilizce öğretmeniyim bu yil yabancı dil ağırlıklı 5. Siniflara derse giriyorum iki sınıfım var 13 er saat ingilizce dersleri var haftada
açılmayacak gibi bu gidişle okullar açılsa da sadece bizden 8. Siniflara açılır sınava girecekleri için ben ortaokulda görev yapıyorum cnm ingilizce öğretmeniyim bu yil yabancı dil ağırlıklı 5. Siniflara derse giriyorum iki sınıfım var 13 er saat ingilizce dersleri var haftada  
		 ne güzellerdir onlar şimdi
 ne güzellerdir onlar şimdi baya varmış canım dersin çok kolay gelsin. Benim de dil puanının süresi dolmuştu şubat sonunda yökdile gireceğim yeniden var mı taktik hocam
 baya varmış canım dersin çok kolay gelsin. Benim de dil puanının süresi dolmuştu şubat sonunda yökdile gireceğim yeniden var mı taktik hocam  ben senden umitliydim akıntı falan deyince
 ben senden umitliydim akıntı falan deyince  

bakalım
 bakalım  

benim haftam yenilikle basladi yeni okulumda ilk dersime girdim 9 yıllık ogretmen olsam da ilk gün heyecanı vardi niyeyse yeni ogrenciler olunca
benim haftam yenilikle basladi yeni okulumda ilk dersime girdim 9 yıllık ogretmen olsam da ilk gün heyecanı vardi niyeyse yeni ogrenciler olunca  bende ogretmenim branşım matematik
 bende ogretmenim branşım matematik 

Allahım bize de evlatlarımızı kucağımıza almayo nasip etsin artık çok yoruldum hem kendimden hem ablamdan yana
 Allahım bize de evlatlarımızı kucağımıza almayo nasip etsin artık çok yoruldum hem kendimden hem ablamdan yana 

inşallah isteyen herkes kucağına alır yavrusunu
 inşallah isteyen herkes kucağına alır yavrusunu 
 yeni okulunda iyi şanslar
 yeni okulunda iyi şanslar 

D
D biz Mart'ta hepimiz hamile kalcaz doktor efendi senin haberin yok
 biz Mart'ta hepimiz hamile kalcaz doktor efendi senin haberin yok