- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
Ne güzel arkadaşının destek olması. Kendi aynı şeyleri yaşayan insanlar daha hassas oluyor diye düşünüyorum ben de ama eşinin ablası ayrı bir tür çıkmış valla.Ben de öyle diyorum. İnşallah mecbur kalmayalım da ikimiz halledelim her şeyi. O arkadaşım hala inanılmaz destek ve bizim kadar heyecanla bekliyor. İnsanlık başka bir şey işte ne diyeyim
İğneyse de iğne napam gider bir hastanede yaptırırım olmadı. Benimki kendi kan bile aldıramıyor. Bana iğne yapması söz konusu olabilemez
Fedai bu da ya. Bırak ya bunları çözmeye çalışırken kendin devreleri yakacaksın
Her gün hastaneye gitmeye üşenecek ve bir noktada kendin yapacaksın bence
 görelim bakalım
 görelim bakalım 
Kız yaktım çoktan bence kalmadı

Evet tabi canım sonra bişi dicekler, moral vermeye çalışsalar bile insan rahatsız hissediyor. Sinir bozucu yani. Bu kadar bilseler yeter o zamanBen çok şaşırdım. Yazdırmadım tabii ki öyle bir şeyi. Müdürleriyle arkadaş gibiler de yine de ne gerek var sorunun kaynağını bilmelerine. Sadece günlük izinlerde sıkıntı çıkmasın diye tüp bebek tedavisini yazdı
 kadının durumu çalışırken çok daha zor bence
 kadının durumu çalışırken çok daha zor bence 

aşılama normal mi çipli mi?
 aşılama normal mi çipli mi?

12.gün iğne vuruldu. Ve 14.gün yani çatladığı gün azcık silikleşti. Siz şimdi iğnenin etkisi diyeceksiniz ama bugün önceki günlerden baya bi koyu çıkması anormal değil mi??
 12.gün iğne vuruldu. Ve 14.gün yani çatladığı gün azcık silikleşti. Siz şimdi iğnenin etkisi diyeceksiniz ama bugün önceki günlerden baya bi koyu çıkması anormal değil mi??

yapmasaydın keşke hiç kafa karıştırıyo bunlar ilaç iğne kullanınca ben bu ay o yüzden hiç yapmadım.
 yapmasaydın keşke hiç kafa karıştırıyo bunlar ilaç iğne kullanınca ben bu ay o yüzden hiç yapmadım.  benim iğneden sonraki günler aşırı derecede koyuydu lh testleri
 benim iğneden sonraki günler aşırı derecede koyuydu lh testleri değişik bir bünyesin
 değişik bir bünyesin  

prof Dr engi
 prof Dr engi