- 11 Ocak 2020
- 727
- 748
- 103
Bir doktor histereskopi gerek dedi.diğer iki doktor gerek yok engel değil dediSezaryen topagi için ameliyat edilmesi gerekiyormus diye okumuştum bir yerde hatta biri ameliyattan sonra hemen gebe kalmıştı. Senin sagda kist varsa ordan yumurta olusamaz canım neden büyümüş ki ilac kullanmana rağmen bilmiyorum yaa insan yoruluyor ama umudunu kaybetme sakın zamani gelince hic bir engel olmuyor
 valla ben de yoruldum zaten ara vermeyi düşünüyorum hatta.. Senin normal doğum muydu ilki? Her sezeryan da olmuyor mu bu topak anlamadım çevremde peşpeşe sezeryan olanlar var
valla ben de yoruldum zaten ara vermeyi düşünüyorum hatta.. Senin normal doğum muydu ilki? Her sezeryan da olmuyor mu bu topak anlamadım çevremde peşpeşe sezeryan olanlar var  klomen diğer ayda etkisi sürüyor diye okumuştum burda kist ondan mı tekrar besledi bilmiyorum canımı sıktı baya büyümesi. umarım küçülmüştür yarın görcem bakalım
 klomen diğer ayda etkisi sürüyor diye okumuştum burda kist ondan mı tekrar besledi bilmiyorum canımı sıktı baya büyümesi. umarım küçülmüştür yarın görcem bakalım 

Bende hiç bişey hissetmiyorum şahsen sadece bel ağrım var biraz oda esnaflıktan ötürü olabilir doktor randevum var 12sinde onu beklicem bakalım
 Bende hiç bişey hissetmiyorum şahsen sadece bel ağrım var biraz oda esnaflıktan ötürü olabilir doktor randevum var 12sinde onu beklicem bakalım 

birazdan sağlık ocağına gidicem kan vermeye. Bugün sonuç çıkana kadar dakikalar bile geçmez artık. Dua edin nolur normale dönsün değerler
 birazdan sağlık ocağına gidicem kan vermeye. Bugün sonuç çıkana kadar dakikalar bile geçmez artık. Dua edin nolur normale dönsün değerler  dış gebelikten ödüm kopuyor
 dış gebelikten ödüm kopuyor 

ben kaç günlerdir bunu bekliyorum :)
 ben kaç günlerdir bunu bekliyorum :)