- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 43
Sen ne zaman gittin Dr döngünün kaçıncı gününde bende gidip bir yumurta gelişimi takip ettirmek istiyorum daKızlar günaydınnormalde her ay 1 yumurta büyüyor di mi Dr bana büyüyen 2 yumurta var bu ay dedi o an sormak aklıma gelmedi ne taraftan büyüyor vs. Diye ama iyi değerlendirin belki ilaca bile gerek kalmaz ay sonu hamile olarak gelirsin dedi
Ben reglim bittikten sonra 3. Gün gittim, regl olursam reglimin 3. Günü gideceğim klomene başlıcazSen ne zaman gittin Dr döngünün kaçıncı gününde bende gidip bir yumurta gelişimi takip ettirmek istiyorum da
2 3 gün işe gitmeyeceğim canım işe geçince güncelliyim not ettimminseo bat 10 Aralık kuzu ekler misinn
Bende işte renglim gecikmeseydi bu ay ne güzel almıştım randevumu 3. günü gidecektim. Rengl 4 gün gecikti sonrada yeni randevu bulamadım. bu ay rengl 3. günü gideceğim randevu bulamasam bile yinede aradan almasını isteyeceğim beni doktorun. Kloman isteyeceğim bende ve çatlatma iğnesi. Olmadı aşılama artık son çareBen reglim bittikten sonra 3. Gün gittim, regl olursam reglimin 3. Günü gideceğim klomene başlıcaz
Insallah kalirsin cnm macun kullaniyodun degilmi sendede yumurtlama problemi vardi hatirladigim neler yaptin acaba gecen aydan beriKızlar günaydınnormalde her ay 1 yumurta büyüyor di mi Dr bana büyüyen 2 yumurta var bu ay dedi o an sormak aklıma gelmedi ne taraftan büyüyor vs. Diye ama iyi değerlendirin belki ilaca bile gerek kalmaz ay sonu hamile olarak gelirsin dedi
Çok teşekkür ederim canım inşallahHAYırlısı olaun hakkında inş canım tüp bebek ile ilgili herhangi bir sorun olursa seve seve cvplarım
Benim Dr da boşluk yoktu ben gidip giriş açtırdım aradan aldılar öyle oluyor özellerdeBende işte renglim gecikmeseydi bu ay ne güzel almıştım randevumu 3. günü gidecektim. Rengl 4 gün gecikti sonrada yeni randevu bulamadım. bu ay rengl 3. günü gideceğim randevu bulamasam bile yinede aradan almasını isteyeceğim beni doktorun. Kloman isteyeceğim bende ve çatlatma iğnesi. Olmadı aşılama artık son çare
İkisi de iyi diye biliyorum ben eğriçayır almıştım canımKizlar bu ari sutu bal polen propolis karışımından almak istiyorum iki marka cikti karşıma hangisi iyidir arifoglu mu egricayir mi . Arifoglunda suan güzel indirim var iyiyse ondan alayım
çok geçmiş olsun canım benim herşey güzel olucak inşallah karamsarlığa sakın kapılma ne soru olursa olsun ben burdayım istediğin zaman yazabilirsin inşallahta gerek kalmazÇok teşekkür ederim canım inşallahşimdlik eşim ilaç tedavisine başladı 1 ay sonra netleşecek nerden nasıl başlayacağımız. Nasıl süreçlerden geçiliyor hiç bilmiyorum ben de aslında
Macun bitti tekrar almadım, bu ay sadece arı sütü bal polen karışımı yiyorum günde 1 çay kaşığı başka bişi kullanmıyorum bir de folik asit içiyorum. Evet ins direncim varken yumurtam yeteri kadar büyümüyordu canımInsallah kalirsin cnm macun kullaniyodun degilmi sendede yumurtlama problemi vardi hatirladigim neler yaptin acaba gecen aydan beri
Ari sütu bal polen hangi marka acaba bi de erkeklerde yiyebiliyomu çok sevindim ari sutu kaliteli yumurta olusturuyo deniyo eşindede sorun yoksa hormonlarda uygunsa bu ay tutmamasi icin sebep yok gibi preseed jelde alsaydin bu ay pahali ama spermlerin gitmesini kolaylastiriyomuş bi de merak ettigim esinde sorun yoksa yumurtan buyuyup catliyosa neden bebek tutmaz doktor bi aciklama yapiyomu çok soru sordumMacun bitti tekrar almadım, bu ay sadece arı sütü bal polen karışımı yiyorum günde 1 çay kaşığı başka bişi kullanmıyorum bir de folik asit içiyorum. Evet ins direncim varken yumurtam yeteri kadar büyümüyordu canım
YaaBenim Dr da boşluk yoktu ben gidip giriş açtırdım aradan aldılar öyle oluyor özellerde
Canım yiyebilir bağışıklığıa da iyi geliyor hatta çocuklara bile veriyolar. Benim aldığım marka eğriçayır. Preesed jel duydum da denemedim açıkçası onu eşimin hızda falan sıkıntı çıkmayınca. Yumurta büyüyüp çatlasa da eğer kalitesi düşükse döllenmiyor yumurtanın içinin su dolu olması gerekiyormuş insülin direnci de yumurta kalitesini çok etkiliyormuş benim de sıkıntım oydu zaten kimyasalı da o yüzden geçirdiğimi düşünüyorum, direncim daha geçen ay normale düştü bu ay da tutmazsa Dr önümüzdeki regl klomene başlatacak canım. Ama hiç bi sıkıntı olmadan hamile kalamayan da çok var ona da zaten sebebsiz infertelite deniyorAri sütu bal polen hangi marka acaba bi de erkeklerde yiyebiliyomu çok sevindim ari sutu kaliteli yumurta olusturuyo deniyo eşindede sorun yoksa hormonlarda uygunsa bu ay tutmamasi icin sebep yok gibi preseed jelde alsaydin bu ay pahali ama spermlerin gitmesini kolaylastiriyomuş bi de merak ettigim esinde sorun yoksa yumurtan buyuyup catliyosa neden bebek tutmaz doktor bi aciklama yapiyomu çok soru sordum
Bence de öyle yap hastaneyi ararsan yardımcı oluyorlar acil dersin aradan alırlarYaaneyse kısmet değilmiş bunay olmazsa öyle yapicam valla yoğun Dr randevu bulmak zor oluyor gerekirse aradan aldircam
Haklisin kimyasalda sperm kalitesizsede oluyomus insallah gerek kalmadan bu ay kalirsinCanım yiyebilir bağışıklığıa da iyi geliyor hatta çocuklara bile veriyolar. Benim aldığım marka eğriçayır. Preesed jel duydum da denemedim açıkçası onu eşimin hızda falan sıkıntı çıkmayınca. Yumurta büyüyüp çatlasa da eğer kalitesi düşükse döllenmiyor yumurtanın içinin su dolu olması gerekiyormuş insülin direnci de yumurta kalitesini çok etkiliyormuş benim de sıkıntım oydu zaten kimyasalı da o yüzden geçirdiğimi düşünüyorum, direncim daha geçen ay normale düştü bu ay da tutmazsa Dr önümüzdeki regl klomene başlatacak canım. Ama hiç bi sıkıntı olmadan hamile kalamayan da çok var ona da zaten sebebsiz infertelite deniyor
Neden gecikmiş kuzu kist falan mı oluşmuşKızlar doktrdan dönüyorum şimdi kan 0.25 çıktı adet söktürücü verdi doktr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?