anne olmak isteyenler :)

gizemsu2010

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
42
1
34
Merhaba Kızlar,
Foruma baktığımda genelde hamile kalmaya çalışıp sorun yaşayanlar ya da hamile olup bebeğini bekleyenleri ilgilendiren konular var. Fakat anne olma isteyip bunu planlayanlar, bu kararı alma sürecinde olup kafalarında soru işareti olanlar veya biyerden başlamaya niyetlenmiş olanlar ama nasıl ne zaman kafası karışık olan arkadaşlarla paylaşım için bir konu açmayı düşündüm.
Mesela ben 5 yıldır evliyim. Fakat 2 hafta öncesine kadar bebek fikri aklımda yoktu. hep erteliyordum. Şimdi eşimle de konuştuk ikimiz de istiyoruz. en uygun zaman ne zaman olur onu tartışmaya başladık bile. yaz ayında doğum yapmak mı daha iyi yoksa yazı hamile geçirmek mi? ne marka puset alacağız :) bunun gibi tatlı konular. bugün doktora bile gittim. çocuğum olması için bi engel var mı diye merak edip. simir testi yaptılar sonuçlarını bekliyoruz. sizin de planlarınızı, duygularınızı merak ediyorum. paylaşımlarınızı bekliyorum :)

dün gittiğim doktor kistimin büyük olduğunu söyledi. ama polikistik over adet düzensizliği olmadığı sürece gebe kalmaya engel değil dedi. bu çok güzel bir haber tabii.

X