- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
30 yaşında 8 aylık evliyim neredeyse evlendiğimden beri deniyorum olmadı bir kimyasal oldu ama oda kesin değil yani hiç hamile kalamadım diyeyim. Çok istiyorum anne olmayı belki sürekli okuyorsunuz bunu ama içim daralıyor arkadaşlarımın hepsi çocuklu yeni iş değiştirdim onlarında boyu kadar çocukları var. Bir arkadaşım geçen sene doğum yaptı dün haberini aldım şuan ikizlere hamileymiş. Ben mi beceremiyorum bu işi? Cidden yani yapamıyor muyuz anlamıyorum.
Ek olarak bilen var mı 30 yaşında 6 ay doğal yoldan olmadıysa izleyeceğim yollar neler? Doktor iki aşılama olmadan tüp bebek yapılmıyor dedi. Yurt dışı kıbrıs falan direk tüp bebek yaptırabileceğim yöntem var mı şartları neler lütfen akıl verin çok istiyorum bir evladım olmasını
Not
Ben direk bir merkeze gidip yaptıramıyor muyum sağlıklı insanlarda seçemiyor mu beklememek için bu yolu? İlla çatlatma iğneleri aşılamalar hormon patlaması yaşamak zorunda mıyım?
Ek olarak bilen var mı 30 yaşında 6 ay doğal yoldan olmadıysa izleyeceğim yollar neler? Doktor iki aşılama olmadan tüp bebek yapılmıyor dedi. Yurt dışı kıbrıs falan direk tüp bebek yaptırabileceğim yöntem var mı şartları neler lütfen akıl verin çok istiyorum bir evladım olmasını
Not
Ben direk bir merkeze gidip yaptıramıyor muyum sağlıklı insanlarda seçemiyor mu beklememek için bu yolu? İlla çatlatma iğneleri aşılamalar hormon patlaması yaşamak zorunda mıyım?
Son düzenleme: