evet yııllardır mücadele ediyorum yıllardır hemde önceleri sebepsiz infertil sonraları işte problemler v.s. ...gözyaşım şu anda yanağımdan pıt pıt damlıyo anne olmak istiyorum sözcüğünü forumda birden görünce duygulandım.
tekrar mücadele içine girdim hepimiz için inş. güzel şeyler olur...
Merhaba canım bende senin gibi yeniyim forumda ama doktora gide gele artık az çok bu konularda bilgim var bende senin gibi artık anne olmak istiyorum... Allahım herkesin gönlüne göre versin senin sorunun neydi canım?
Bende anne olmak istiyorum,boğazımda kocaman bir yumru ile dolaşıyorum.2 senelik bekleyiş,aralıkta negatif tüp bebek denemesi,şubatta dondurulmuşlarla gebelik ardından değerimin düşmesiyle derin hayal kırıklığı,çabalıyorum,yaşıyorum ama hep bir eksiklik hissi...
Anne olmak ... Ne kutsal bir şey ...
12 Senedir bunun hayali ile yaşıyorum . Ve umudum ilk günkü kadar canlı ... Bir gün inanıyorum ki benim de mucizem gelecek ...
Allah yardımcımız olsun ...
Bende anne olmak istiyorum,boğazımda kocaman bir yumru ile dolaşıyorum.2 senelik bekleyiş,aralıkta negatif tüp bebek denemesi,şubatta dondurulmuşlarla gebelik ardından değerimin düşmesiyle derin hayal kırıklığı,çabalıyorum,yaşıyorum ama hep bir eksiklik hissi...
canım birbirimiz o kadar iyi anlıyorzki...önemli olan ümidimizi kaybetmemek ve sürekli dua etmek.. sakın yılma bi müddet dinlen ve yeniden başla Allahın izniyle bigün bizde anne olcaz (