- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
-
canım 1 hafta sonra test yap bence... ama ağır kaldırmak falan bir bebeğin olacaksa inan önemli değil yeterki allah nasip etsin:) bilemıyorum belki ila.lar ve enfeksiyondan gecikmişsindir mevsim geçişleride var tabi bende erken oldum bu ay baya hayırlısı olsun canımİyi aksamlar kizlar, yumurtlama donemimde iliskiye girmistim fakat 2 gun sinrasinda enfeksiyondan dolayi hastaneye acile gtmistim bussuru antb. Ve fitil vermisti ve bu surecte iliskiye hic girmedim acile gttigmde doktor yumurtalarimda bi skinti olmadigini soylemisti ama kan tahlili yapmamisti gel gelelim bugune , normalde adet olmam gerekiyordu ama su saat oldu henuz adet olmadim ustelik bide ben bugun esinle birlikde odamiZin yerini degistirirken bazayi tasidik suan belimin agrisindan koltukdan kalkamiyorumacaba hamile olma ihtimalim var mi ? Ustelik adet belirtilerinin hepsinide yasadim
Hamilelikten 3 ay önce folik asit kullanman gerek. Bir kadın dogumcuyla konusursan da aynı şeyi soyleyecektirmerhaba bayanlar yaşım 28 2 senelik evliyim... artık bebek düşünmeye başladım bu sitede sizlerle fikir alışverişinde bulunmak ve bilgi sahibi olmak için üyelik aldım ve burdayım:) 2 yıldır korunuyorduk fakat artık korunmayı bırakmayı düşünüyorum kasım ve aralık ayı içerisinde çalışmalara başlamayı düşünüyoruz dişlerim problemli tedavim biter bitmez... tabi hamile kalmakta sağlıklı olsak bile çok çabuk olan bir durum değil hakkımda hayırlısı diyorum. şimdi sizlere sorum şu? hamile kalmadan önce yapmak gereken şeyler varmı? kendimi pskolojik hazırladım sayılır biraz kafam karışık ama çoğu olumsuzluğu beynimde bitirdim... bedensel olarak yapılması gerekenler varmı? deneyimli annelerden fikir bekliyoruıM:)
Bence test yap canm ne olur ne olmazİyi aksamlar kizlar, yumurtlama donemimde iliskiye girmistim fakat 2 gun sinrasinda enfeksiyondan dolayi hastaneye acile gtmistim bussuru antb. Ve fitil vermisti ve bu surecte iliskiye hic girmedim acile gttigmde doktor yumurtalarimda bi skinti olmadigini soylemisti ama kan tahlili yapmamisti gel gelelim bugune , normalde adet olmam gerekiyordu ama su saat oldu henuz adet olmadim ustelik bide ben bugun esinle birlikde odamiZin yerini degistirirken bazayi tasidik suan belimin agrisindan koltukdan kalkamiyorumacaba hamile olma ihtimalim var mi ? Ustelik adet belirtilerinin hepsinide yasadim
İnsallah bisey olmaz canim merak ediyorum gelismeleri ayrica da tebrik ederim Allah anali babali buyutsun. Hayirli ve sağlikli bir evlat olsun insallahEsmer post: 43214770 .!.:kizlar geibe yakalandim bugun dr gttm muayeneden evvel adetimin 4 gun gectigini soledim doktor once ultrasonla bakti dedi rahim kalinlasmis sonra kan aldi degerim 236 cikti dedi hamilesin ama bunden 2 hafta once dr bana enfejsiyondan dolayi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel demisti simdi bunlarin gebelige yan etkisi olmusmudur cunku de bu ilaclari versgnde agir ilaclar oldugunu solemisti ?
Tesekkur ederim cnm Allah olmayan herkese nasip etsin yarin kontrola gtcem bakalim ins skinti cikmaİnsallah bisey olmaz canim merak ediyorum gelismeleri ayrica da tebrik ederim Allah anali babali buyutsun. Hayirli ve sağlikli bir evlat olsun insallah
Selam..merhaba bayanlar yaşım 28 2 senelik evliyim... artık bebek düşünmeye başladım bu sitede sizlerle fikir alışverişinde bulunmak ve bilgi sahibi olmak için üyelik aldım ve burdayım:) 2 yıldır korunuyorduk fakat artık korunmayı bırakmayı düşünüyorum kasım ve aralık ayı içerisinde çalışmalara başlamayı düşünüyoruz dişlerim problemli tedavim biter bitmez... tabi hamile kalmakta sağlıklı olsak bile çok çabuk olan bir durum değil hakkımda hayırlısı diyorum. şimdi sizlere sorum şu? hamile kalmadan önce yapmak gereken şeyler varmı? kendimi pskolojik hazırladım sayılır biraz kafam karışık ama çoğu olumsuzluğu beynimde bitirdim... bedensel olarak yapılması gerekenler varmı? deneyimli annelerden fikir bekliyoruıM:)
bence olmamıştır canım olsa idi allah korusun düşükle sonuçlanırdı bile buzamana kdar içini rahat tut:)kizlar geibe yakalandim bugun dr gttm muayeneden evvel adetimin 4 gun gectigini soledim doktor once ultrasonla bakti dedi rahim kalinlasmis sonra kan aldi degerim 236 cikti dedi hamilesin ama bunden 2 hafta once dr bana enfejsiyondan dolayi neo penotron , ciprasid,funit ve bide krem verdi bunlari kullan adetten sonra tekrar gel demisti simdi bunlarin gebelige yan etkisi olmusmudur cunku de bu ilaclari versgnde agir ilaclar oldugunu solemisti ?
teşekkürler canım :) gelirim büyük bir zevkleSelam..
Seni 2016'da hamile kalmayı planlayanlar konumuza bekleriz... GEBELİK forumunda...
En çok aklıma gelenler sigara kullanıyorsan bırakmak ve folik asite başlamak. Ayrıca bir check up yaptırabilirsin... Mesela benim demirim çok düşük çıktı ilaca başladım...
canım gebelik sağlıklı bir insanda dahi hemen oluşabılcek bir durum değil bence hemen umutsuzluğa kapılmayın... dr gitmek için dahi erken bence kişiden kişiye göre değişiyor kimi hemen hamile kalıyor kimi biraz zaman alabiliyor bence rahat olun sabır birazda:)merhaba kızlar
benim 5 yaşında kızım var ikiciyi düşünüyorum ama 4 ay denememize rağmen hamile kalamıyorum miyom kistlerim vardı ilk bebektede ama gebelikte sıkıntı olmadı hemen hamile kaldım korkuyorum ya acaba artık çocuğum olmayacak mı
Canim ya bnde enfeksiyondan dolayi hamile kalamiyorum ilac kullandim tekrarladi bildigin bir cozum var micanım gebelik sağlıklı bir insanda dahi hemen oluşabılcek bir durum değil bence hemen umutsuzluğa kapılmayın... dr gitmek için dahi erken bence kişiden kişiye göre değişiyor kimi hemen hamile kalıyor kimi biraz zaman alabiliyor bence rahat olun sabır birazda:)
gribal enfeksiyonmu? yoksa yumurtalıklarda mı enfeksiyon var... bence iyi bi dr araştır canım sorunun bence kalıcı birşey değil tedavini oldugunda bence hamile kalman için bir engel olmaz allah tez zmanda nasip etsın canımmmmCanim ya bnde enfeksiyondan dolayi hamile kalamiyorum ilac kullandim tekrarladi bildigin bir cozum var mi
Cok sagol canim doktor bakti yogun iltihap enfeksiyon dedi bnde tam olarak bilmiyorum fitil antibiyotik verdi kullandim gecmedi 9 aydr deniyoz olmuyorgribal enfeksiyonmu? yoksa yumurtalıklarda mı enfeksiyon var... bence iyi bi dr araştır canım sorunun bence kalıcı birşey değil tedavini oldugunda bence hamile kalman için bir engel olmaz allah tez zmanda nasip etsın canımmmm
Bebegimi kaybettim kizlar cok uzgunum allah kimseye bu durumu yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?