anne olmak istiyorum:(

Uzaysan

sessizlik...
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
17
5
86
30
merhaba ben 21 yasindayim 8 aylik evliyim ve bi turlu hamile kalamadim. pko var ve idrar yollarimda enfeksiyon var dediler her ay antibiyotik kullanip duruyorum yumurtlama gunlerimde afedersiniz beraber oluyoruz surekli ama genede her ay ay gunumde adet oluyorum bu ay bir hafta gecikti acaba hamilemiyim bana yrdimci olun lutfen

Test yap canim bi bak bakalim bize de haber ver bi ferahlayalm

cok korkuyorum negatif cikcak diye yarin sabah ilk idrarimla yapcam duanizi eksik etmeyin cok sagol canim

1 hafta geçtiyse olabilirsin test yap hatta kan testi yaptır daha garanti olur.

Bence evde kendin idrar testi yap pozitif çıkarsa kan testi de yaptır garanti olsun. İnşallah hamilesindir :)

Hakkında hayırlısı olsun.bir an önce test yaptır.sonıcu mutlaka bize de yaz

En azindan eşin istiyor hamile olmani.benim esim istemedigi halde ben belki kacmistir diye her ay 2 kere test yapiyorum.sanki cok sevdigim ama ulasmasi imkansiz olan bir sevdigim varmis.gibi bebek hasreti bende.baskalarinin bebeklerini gorup istemsiz gozumden yaslar dokuluyor.bugun adetim 2 gun gecikti ve nasil.agrim.vwr anlatamam gittim.yine test yaptim ve.yine tek.dua et insallah olur sonucta ikinizde istiyorsunuz. Cok sanslisin :)

Insallah Allah sizlere ve bana da bir cocuk nasip eder iki kez hamilelik yasadim ikiside düsükle sonuclandi ve 6 aydir hamile kalamadim hala. Allaha siginiyorum kismette varsa olur kizlar sizde kendizi skmayin bence kismetten Ileri gidilmiyor

ah canım yaa bende 21 yaşındayım 10 aylık evliyim bende benimde yok çocuğum 6 aydır korunmuyoruz ama olmuyor nasip işte. inşallah tüm rahatsızlıkların geçer de bebeğine kavuşursun. bide şöyle düşün beterin beteri var. mesela senin belli rahatsızlığın varda ondan olmuyor diyolar. tedavi olursun bi umudun var. ama bende hiç bişey yok eşimde sağlıklı şükür ama yinede olmayınca olmuyor işte. benim durumum belirsiz. en azından sen tedavini ol kendini motive etmeye çalış.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Allah razi olsun. Yumurtaliklarim calismiyomus klomen verdi adetimin ikinci gunu icmeye basladim 5 gun sonra kontrole gidicem isallah artik guzel bisey soyler doktor... Allahim anne olmayi isteyen herkesin kollarini evlatsiz birakmasin

Benim eşim çocuk yapmak istediğini söyledi :))))
3 haftadır korunmuyoruz yarın regl günüm bakalım kızlar nolcak . Allahtan be istersek veriyor.Hayırlısıyla rabbim hepimize bebeklerimizi almayı nasip etsinde şurda bir güzel uykusuzluktan harfleri yanlış yazmanın keyfine varalım :)

cok sevindim senin adina allah yardimcin olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…