merhaba ben 21 yasindayim 8 aylik evliyim ve bi turlu hamile kalamadim. pko var ve idrar yollarimda enfeksiyon var dediler her ay antibiyotik kullanip duruyorum yumurtlama gunlerimde afedersiniz beraber oluyoruz surekli ama genede her ay ay gunumde adet oluyorum bu ay bir hafta gecikti acaba hamilemiyim bana yrdimci olun lutfen
Bence evde kendin idrar testi yap pozitif çıkarsa kan testi de yaptır garanti olsun. İnşallah hamilesindir :)merhaba ben 21 yasindayim 8 aylik evliyim ve bi turlu hamile kalamadim. pko var ve idrar yollarimda enfeksiyon var dediler her ay antibiyotik kullanip duruyorum yumurtlama gunlerimde afedersiniz beraber oluyoruz surekli ama genede her ay ay gunumde adet oluyorum bu ay bir hafta gecikti acaba hamilemiyim bana yrdimci olun lutfen
insallahhhhBence evde kendin idrar testi yap pozitif çıkarsa kan testi de yaptır garanti olsun. İnşallah hamilesindir :)
sonuç ne oldu:)
Amin canim sagolaynen oyle canim ya allah sanada sabir versin allah yuzune guler bigun isallah
ah canım yaamerhaba ben 21 yasindayim 8 aylik evliyim ve bi turlu hamile kalamadim. pko var ve idrar yollarimda enfeksiyon var dediler her ay antibiyotik kullanip duruyorum yumurtlama gunlerimde afedersiniz beraber oluyoruz surekli ama genede her ay ay gunumde adet oluyorum bu ay bir hafta gecikti acaba hamilemiyim bana yrdimci olun lutfen
cok sevindim senin adina allah yardimcin olsun :)Benim eşim çocuk yapmak istediğini söyledi :))))
3 haftadır korunmuyoruz yarın regl günüm bakalım kızlar nolcak . Allahtan be istersek veriyor.Hayırlısıyla rabbim hepimize bebeklerimizi almayı nasip etsinde şurda bir güzel uykusuzluktan harfleri yanlış yazmanın keyfine varalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?