anne olmak istiyorum😥🤲

haklısın ama bir genç bayan olarak ve üst üste böyle şey yaşadığım için çok üzülüyorum eşim ve ailesi çok istiyor.evet yaşım daha küçük yaşadığım olayın üstünden belli bir zaman geçmeliki o pisikolojiyi atlatabileyim.vede vücudun kendini toparlaması lazım doğru diyosunuz.ama eşimin ailesi ve baskısı beni daha cok yıpratıyo üzüyo.ve iki eltim var bebekleri oldu.onların var seninde olsun diye üstümde ayrı bir psikolojiyi deşiyolar bende😔😪
Pardon da esiniz ve ailesi istiyor diye mi kendinizi parcaliyorsunuz? Ne olmus eltileriniz cocuk dogurmussa? Kusura bakmayin ama kocanizda da is yokmus. Demek ki kendi ailesinin baskilarina boyun egiyor ve sizi zerre dusunmuyor. Su an bu yasadiklarinizla birlikte siz saniyormusuniz ki zaten olsa da saglikli bir hamilelik gecireceksiniz? Bedenen ve ruhen bu kadar yorgunken? Siz ses cikarmazsaniz basiniza daha cok ususurler. Benim bir tanidigimin 10 yil sonra cocugu oldu. Siz de olsa kocaniz sizi yuz sefer kesin bosar boyle bir durumda. Yazik hic destekciniz degil. Yazik size.

Bizim insanımız ne zaman evliliğin, çocuğun ya da iş bulmanın nasip olduğunu anlayacak? Benden 1-2 yaş küçüksünüz ben bu yaşta bırak çocuk doğurmayı evlenmeyi bile düşünmüyorum daha yaşınız çok genç böyle stres yaparsanız çocuktan önce kendi sağlığınızdan olursunuz Allah korusun.

3senelik evliyim,23 yaşındayım ankarada yasıyodum,eşimin işleri nedeniyle bursaya tasınmak zorunda kaldık.ilk sağlıksız bir gebelik yaşadım kürtaj oldum.icimde parca kaldığı icin tekrar bir kürtaj yapıldı.bu ilk evlendigim zaman başıma gelmiş bir olay ikinci gebeliğim ise iki iki buçuk ay öncesi oldu ankaradan gelmeden önce dış gebelikti malesef😪😪betam 7000lerdeydi çok sevinmiştim inşallah saglıkli olur diye ama yolunda gitmedi. ankara etlik zübeyde hanım hastanesinde 17 gün yattim inğe yapıldı düzenli olarak beta degerlerime bakıldı bir düşüp bir yükseliyodu.iğne icimde eritsin diye yapılmış vücut kendiliginden atsın diye.riskim vardı kesem sağ tüpün üstünde oluşmuştu.ben hastanedeki o psikolojiyi kaldıramadım kendi istegimle taburcu olmak istedim.cıktım evimde kendim takip ettim sıfıra düşene kadar degerlerimin sükürler olsunki riskimi atlattım ama çok üzgünüm icim paramparça.şimdi de bursada olduğum için ne bir hastane ne bir hekim biliyorum.tedavimi görmek istiyorum anne olmak istiyorum rabbimin izniyle hayırlısı ile,lütfen yardımcı olun.
Öncelikle gecmis olsun
Ben Bursadayım
3.5 senede kızıma kavustum🙏🏻
Rabbim isteyen herkese tez zamnda versin insallahh🙏🏻
Bu sürecte 2 operasyon 1 basarısız asılama gecirdim
1 sene gitgel yaptıgım dr bana tüpünün biri kapalı ama digerinden hamile kalırsın dedi.3.5 senenin sonunda anladıkki,tüpümde sıvı var.
Hamileliği o engelliyormıs.
Bunu da Özlem Sengül vardı medicanada cok basarılı bi doc.dr. O cözdü
Ayrıldı ordan ben hamileydim,Neriman Celik e gectim.Neriman hanım da sahane bi dr.
Özlem hn Art de yarım gün calısıyor diye biliyorım
Neriman hn da ayrıldı hastaneden,muayene actı kendine.
Gercekten drnu bulmak cok önemli.
Tez zamanda güzel haberler alırsınız insallah🙏🏻

Doçent doktor Mehmet aral atalay a randevu almanızı tavsiye ederim bu tarz konularda cok deneyimli. Hek jimerde hem ozel muayenede de çalışıyo

Gecmiş olsun canım Rabbim tekrar yasatmasın benim de 2 kaybım vardı tekrar gebelik düşünmeden testlerini yaptır arastırılsın esinle birlikte kromozona bakılsın birde eşin hiç sperm testi verdimi sanada pıhtılaşma testi ve basığıklık testleri yapılmalı kurtaj insanın pskolojisni çok bozuyor inşAllah güzel bir doktora denk gelirsin

3senelik evliyim,23 yaşındayım ankarada yasıyodum,eşimin işleri nedeniyle bursaya tasınmak zorunda kaldık.ilk sağlıksız bir gebelik yaşadım kürtaj oldum.icimde parca kaldığı icin tekrar bir kürtaj yapıldı.bu ilk evlendigim zaman başıma gelmiş bir olay ikinci gebeliğim ise iki iki buçuk ay öncesi oldu ankaradan gelmeden önce dış gebelikti malesef😪😪betam 7000lerdeydi çok sevinmiştim inşallah saglıkli olur diye ama yolunda gitmedi. ankara etlik zübeyde hanım hastanesinde 17 gün yattim inğe yapıldı düzenli olarak beta degerlerime bakıldı bir düşüp bir yükseliyodu.iğne icimde eritsin diye yapılmış vücut kendiliginden atsın diye.riskim vardı kesem sağ tüpün üstünde oluşmuştu.ben hastanedeki o psikolojiyi kaldıramadım kendi istegimle taburcu olmak istedim.cıktım evimde kendim takip ettim sıfıra düşene kadar degerlerimin sükürler olsunki riskimi atlattım ama çok üzgünüm icim paramparça.şimdi de bursada olduğum için ne bir hastane ne bir hekim biliyorum.tedavimi görmek istiyorum anne olmak istiyorum rabbimin izniyle hayırlısı ile,lütfen yardımcı olun.

bursada bu isi duzgun yapan tek bir yer vardi o da acibadem hastanesiydi. sakin jimere gidip zaman kaybetmeyin, umutlarinizla oynatmayin..evet sahin hica veya mumin hica pahali ama sonuc veriyorlar. jimer ve pembe mavi hep deneme yanilma! bana yazabilirsin..guncel yeni hoca varsa arastiririm, eskileri bilirim.

jimer icin neden negatif konuştuğumu da yazayim. tup bebek bir ekip isidir. doktor kadar laboratuar calisanlari da cok cok onemlidir. iste jimer burada patliyor ve o nedenle basari yuzdeleri dusuk. yani jimere disaridan gelen omceden basarili olan doktoeun ekibi ile gelmis olmasi lazim.basarili olabilmesi icin.

ah be kuzum yaşıtların kampüslerde konser , sergi, yurtdışı eğitim , diploma kovalarken, yaşıtlarıyla gülüp eğlenirken sen ancak 40 yaşında bir kadının girmesi gereken streslere, ortamlara gark olmuşsun...öyle üzülüyorum ki çocuk yaşta şunları yaşamanıza...daha çok gençsin, hiçbirsey için acele etme, umarım bundan sonra herşey gönlünce olur....

Allahım sana sağlıklı bir evlat versin inşallah 🤲🏼🤲🏼
bildiğim kadarıyla kürtajdan sonra belli bir süre hamile kalınması istenmiyor. Sen de vücuduna zaman tanı biraz sağlığın yerine gelsin. Yaşın daha çok genç, kendini kahrettiğine değmez. 26 yaşında hamile kaldım, planlamıyordum, ben bile daha gencim dedim. Sen daha 23 yaşındasın bu kadar kafayı takmana gerek yok inanki.

23 yasinda ne bu acele ic yanmasi 2 kere dusuk?? Sen baskilardan sebep istiyorsun aslinda gercekten anne olmayi isteyip istemedigin bile supeli. Neden insanlari hayatina karistiriyorsun gorme duyma muhattap olma bisey derlerse sustur cevaplarini ver ama sen daha cocuksun bunlarla basa cikacak yasta bile degilsin hamile kaya calisma kendine zaman tani biraz gencligini yasa zaten normale donunce psikolojin normal bir hamileleikte yasarsin belkide

Bursada unuversitenin hastanesinden baskasina gitme bence bana baya unlu bi hastanedeki doktor hayatta senden cocuk olmaz demisti ozelde o yuzden devlet hastanesi her zaman daha iyi bu arada bizde tam tersi bursadan ankaraya geldik tayinle

Bir müddet bebek işini rafa kaldırın. Daha çok erken. Yine testlerinizi yaptırır devam edersiniz. Kafanız dinlensin biraz.

Geçmiş olsun..
3 senelik evlisiniz ve elalem çocuğu yok dediği için mi bu ardı ardına hamilelikler?
Daha çok gençsiniz.
Biraz izin verin kendinize.
Beden dinlensin..
Bir süre bekleyin. Olursa zaten gene genç anne olursunuz.

Aileden veya eşinizden baskı mı var?

Canım sen daha bana göre genç kızsın çok gençsin ben o yaşta eğleniyordum kendine bu kadar erken bu kadar fazla yük yükleme valla çökersin 23 yaşındasın bekle biraz vücudum dinlensin evliliğinin tadını çıkar

Eşinin ailesi konusuyorda bırbır bunları eşin görmuyormu söylemıyormu ailesine sizin durumunuzu allah askına . Kimsenn lafına bakmayın lutfen burada sağlığınz söz konusu sizde bişiy derler ise lafınızı söyleyın.. bu psikoloji de çocuk oldu diyelim ne kadar bakabileceksenz hem psikolojik sorun hemde fiziksel rahatsızlığınz oldugunda . siz sağlıklı olunki sağlıklı çocuklarınız olsun sağlıklı yetiştirin. yaşınız daha çok küçük. ve lutfen bebekten önce bu durumu ciddi ciddi bi eşinzle konusun bence bebekten önce bnlar aşılması.

Back
X