3senelik evliyim,23 yaşındayım ankarada yasıyodum,eşimin işleri nedeniyle bursaya tasınmak zorunda kaldık.ilk sağlıksız bir gebelik yaşadım kürtaj oldum.icimde parca kaldığı icin tekrar bir kürtaj yapıldı.bu ilk evlendigim zaman başıma gelmiş bir olay ikinci gebeliğim ise iki iki buçuk ay öncesi oldu ankaradan gelmeden önce dış gebelikti malesef

betam 7000lerdeydi çok sevinmiştim inşallah saglıkli olur diye ama yolunda gitmedi. ankara etlik zübeyde hanım hastanesinde 17 gün yattim inğe yapıldı düzenli olarak beta degerlerime bakıldı bir düşüp bir yükseliyodu.iğne icimde eritsin diye yapılmış vücut kendiliginden atsın diye.riskim vardı kesem sağ tüpün üstünde oluşmuştu.ben hastanedeki o psikolojiyi kaldıramadım kendi istegimle taburcu olmak istedim.cıktım evimde kendim takip ettim sıfıra düşene kadar degerlerimin sükürler olsunki riskimi atlattım ama çok üzgünüm icim paramparça.şimdi de bursada olduğum için ne bir hastane ne bir hekim biliyorum.tedavimi görmek istiyorum anne olmak istiyorum rabbimin izniyle hayırlısı ile,lütfen yardımcı olun.