ya böyle büyüklü küçüklü yazınca farklımı hissediyorsunuz kendiniziSakın Üzme kendİnİ bebİŞİne İyİ bak. Benzer olayları bİzzat yaŞadıĞımdan bİlİyorum. Bu gİbİ İnsanlarla baŞa Çıkmanın tek yolu yuvanı daĞıtmak deĞİl (her ne kadar eŞle problem dİyorsun ama hepsİnİ yaŞadım sorun onlardan kaynaklı) huzurunu bozup onları mutlu etme. YapacaĞın Şey onları bÜyÜk gÖrÜp saygı duyup ev İŞİ yemek temİzlİk v.s. Yapmayacaksın onlar geldİĞİnde. KomŞu kızı gİbİ yayılıcan sen onlardan rahat olucan ha ha ha. Hİ hİ hİ. İlk gÜnler rol yapıcan bİr zaman sonra extra large İnsan olup ÇıkmıŞın bİ baktın. Çaktırmadan onlara İŞ emredİcen Çakal olucan heep mutlu huzurlu dÜnyanın en rahat prensesİ moduna geÇİcen :)) eŞİne Çook İyİ davranıcan :)) yanında huzur bulacak asla aİlesİnİ kÖtÜleme, kendİnİnkİlerden de bahsetme. Senİn huzurunu gÖrÜp kaÇacak delİk ararlar. Haa bİ de en zayıf noktalarını bul, sİnsİce saldırıya geÇ sapla laf hanÇerlerİnİ bİİr bİİr. Onlar kendİlerİnİ savunmaktan, sana saldıramasınlar. Ben Şehrİn delİlerİnİ yola getİrdİm :)) sal gİtsİn Çekİrdek Çİtle, hep karnındakİ bebecİĞİ sev, hep mutlu gÜlen gÖlerle bak herkese. Ve bİr sÜre sonra senİn bu enerjİn onları kaÇırtsın. Tatlı tatlı lafını sook, Çekİl :))
esın dur demıyorsa sen ne dersen de asla duzelmezler. maalesef canımlmaz: ancak dıger arkadaslarında soyledıgı gıbı ya annene gıdecen onalr gelınce yada esıne uztune gıtmeden hamıleyım doguracagım ve artık burada olmalarından utanıyorum suyum falan gelecek dıye korkuyorum , tuvalete gıremıyorum falan de barı. ah bu kocalar yokmu sevgılıyken sokakta yururken laf atan adamların gırtlagına coken,senın ıcın kavgaya gırısen,ters bısey hıssettıgınde kabaran adamlar maalesefkı evlendıkten sonra aılelerıne karsı sut dokmus,pasıf ,kumandalarının annelerının elınde olan oyuncak bebek gıbı oluyorlar. esıneden kayınvalıdenede evde rahatsız oldugunu , karnı burnunda kadın oldugunu ve artık yanlarında egılıp kalkarken bıle rahatsız oldugunu acıkca soyle . hatta onlar gelıbce senın aılenıdecagır onalrda kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?