• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak yada olamamak.

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Herkese Merhaba,
Biraz dertleşmek istedim.
Uzun süredir çocugumuz olsun diye çabalıyoruz,
Henüz nasip olmadı,
Olacakmı onuda bilmiyorum..
Ama bütün hayallerim heveslerim bitmiş gibi sanki olursa bakacak manevi gücüm kalmadı,
Kafam kaldırmayacak gibi,
Elim ayagım birbirine dolanacak gibi,
Ne yer, dişi çıksa aglasa nasıl bakıcam,
Onu kötülüklerden nasıl koruyacagım..
Yalnızlıga sessizlige rahata alıştık diyemi böyle ?
Hergün çocugum olsun diye dua edip aglarken bi yandanda
Böyle hissettikçe düşündükçe çok üzülüyorum,
Belkide bu yüzdenmi nasip olmuyor,
Bakamayız diye mi ?
Yada bu içten içe olmayacagını kabullenişmidir. :KK42:

ne kadar süredir deniyorsunuz sorun buldular mı aynı düşünceler bende de var bir yandan da deli gibi istiyorum anne olmak

bende aynı senın gıbı düşünüyorums sankı olsa onu asla koruyamam gıbı hıssedıyorum ve olmasından korkuyorum

olursa bakamam edemem diye dertlenme boşuna.yeterki olsun nasılda bakarsın .işin en zor kısmı hamile kalabilmek.olmadımı olmuyor işte.

Bende sizin gibi düşünüyorum benimde olmuyor...

2defa düşük yaptım süreçler zor

Hastaneler kontroller insan çok yipraniyor gücüm kalmamış gibi hissediyorum

Herkese Merhaba,
Henüz nasip olmadı,
Ama bütün hayallerim heveslerim bitmiş gibi sanki olursa bakacak manevi gücüm kalmadı,
Bakamayız diye mi ?
O korkular herkeste oluyor zaten. Buna bağlamayın bence durumunuzu.

Herkeste var o endişeler. Bunlar annelik içgüdüsü. Bakabilir miyim, birseyini eksik eder miyim vs. Allah hayırlı zamanda nasip etsin, öyle de güzel bakarsınız ki, kendiniz bile şaşırırsınız

Benimde olmuyor tam 1.5 sene oldu hergun agliyorum Allah bana anneligi yakistirmiyor diye dertleniyorum 2.5 senelik evliyim 1 senede vajimismus hastaligi vardi ne bicim derttir bilemedim . Canm cok aciyor yoruldm bktm o kadar anliyorum ki seni

Fazla streslisiniz bence rahatlamalısınız,hakkınızda hayırlısı.
Amin sagolun stres yapmamak elde degil :110:

Benim kuzenimin 5 yıl sonunda oldu
Allah'tan ümit kesilmez nolur toplayın kendinizi.Ben olumlu düşüncenin iyi sonuçlar getirdiğine inanırım..
Teşşekür ederim,İnşallah şansımız düşük oldugu için umudumuz az.

Eşimde kromozom fazlalıgı var.
hakkında hayırlısı olsun ancak bu kadar olumsuz düşünme
Amin elimde degil :110:
ne kadar süredir deniyorsunuz sorun buldular mı aynı düşünceler bende de var bir yandan da deli gibi istiyorum anne olmak
8 senedir. Evet sorun var.
bende aynı senın gıbı düşünüyorums sankı olsa onu asla koruyamam gıbı hıssedıyorum ve olmasından korkuyorum
:cry:
olursa bakamam edemem diye dertlenme boşuna.yeterki olsun nasılda bakarsın .işin en zor kısmı hamile kalabilmek.olmadımı olmuyor işte.
İnşallah dogru en zor kısım orası ama herşeyi düşünüyor insan.
Bende sizin gibi düşünüyorum benimde olmuyor...

2defa düşük yaptım süreçler zor

Hastaneler kontroller insan çok yipraniyor gücüm kalmamış gibi hissediyorum
Haklısınız belkide tedaviler yordu.
O korkular herkeste oluyor zaten. Buna bağlamayın bence durumunuzu.
Neden peki ?
Herkeste var o endişeler. Bunlar annelik içgüdüsü. Bakabilir miyim, birseyini eksik eder miyim vs. Allah hayırlı zamanda nasip etsin, öyle de güzel bakarsınız ki, kendiniz bile şaşırırsınız
İnşallah teşşekür ederim.:dua:
Benimde olmuyor tam 1.5 sene oldu hergun agliyorum Allah bana anneligi yakistirmiyor diye dertleniyorum 2.5 senelik evliyim 1 senede vajimismus hastaligi vardi ne bicim derttir bilemedim . Canm cok aciyor yoruldm bktm o kadar anliyorum ki seni
Allah yardımcımız olsun :dua:
Stres yapıyorsunuz ondandır, ayrıca kendiniz iyice hazır hissettikten sonra çocuk sahibi olmalısınız.
Stres yapmamak elde degil,
Kendimi hazır hissetmesem zaten istemezdim,
Sadece yoruldugumu hissediyorum.

Annem hep derki köpekler bile ana oluyor da nasil bakıyor yavrularına, koruyor. Merak etmeyin içimize Allah tarafından yerleştirilmiş annelik iç güdüsü var. Hz. Havva dan beri . İnşallah güzel bir anne olursunuz.vhic dert etmeyin.

Benim eşimde azosperm yani sperm yok ilk başlarda çok gerildim çok üzüldüm stres oldum artık oluruna bıraktım tam ortadayim 3 senedir biliyoruz olsada olur olmasa da diyorum tüp bebek deniye biliyormusunuz dr ne diyor

Herkese Merhaba,
Henüz nasip olmadı,
Bakamayız diye mi ?
Öncelikle kendinize şunu sorun hayatı paylaşmak için mi evlendiniz yoksa çocuk için mi ?

Bu gaybi sadece Allah bilir.. biz ne olursa bas ustune diyip sabredecegiz elbette bos oturup beklemek bize dusmez benimde cocugum olmuyor ama bu beni hayattan koparmadi mutlumuyum evet cunku elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim Sukur Allahta bunu nasip etti simdi sadece takdir etmesini bekliyorum Unutmayin dunyada ölum gibi gercekler var Allah sevdiklerimizi korusun

Annem hep derki köpekler bile ana oluyor da nasil bakıyor yavrularına, koruyor. Merak etmeyin içimize Allah tarafından yerleştirilmiş annelik iç güdüsü var. Hz. Havva dan beri . İnşallah güzel bir anne olursunuz.vhic dert etmeyin.
İnşallah teşşekür ederim.

Benim eşimde azosperm yani sperm yok ilk başlarda çok gerildim çok üzüldüm stres oldum artık oluruna bıraktım tam ortadayim 3 senedir biliyoruz olsada olur olmasa da diyorum tüp bebek deniye biliyormusunuz dr ne diyor
Deniyemiyoruz tese olduk bulunamadı.

Back
X