• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak yada olamamak.

Bu gaybi sadece Allah bilir.. biz ne olursa bas ustune diyip sabredecegiz elbette bos oturup beklemek bize dusmez benimde cocugum olmuyor ama bu beni hayattan koparmadi mutlumuyum evet cunku elimden gelenin en iyisini yapmaya calistim Sukur Allahta bunu nasip etti simdi sadece takdir etmesini bekliyorum Unutmayin dunyada ölum gibi gercekler var Allah sevdiklerimizi korusun
Amin işte böyle yorumlara ihtiyacım var :KK68:

Benimde olmuyor tam 1.5 sene oldu hergun agliyorum Allah bana anneligi yakistirmiyor diye dertleniyorum 2.5 senelik evliyim 1 senede vajimismus hastaligi vardi ne bicim derttir bilemedim . Canm cok aciyor yoruldm bktm o kadar anliyorum ki seni
Canım vaji sayfasında önerilerini çok okumuştum herkes gibi senin de katkın olmuş oldu yenmemde.Bunun yüzü suyu hürmetine Allah sana tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin,tabi ki bana da,ve de konu sahibine de her isteyene....Sıkıntı nedir peki ?

Stres yapma yalnizca sev. Doktora da gorunduyseniz, be doktorla birlikte calisiyorsaniz, gerisini Allah a birakin. Olacagi varsa olur zaten. Aglamak cozum degil ki..

Herkese Merhaba,
Biraz dertleşmek istedim.
Uzun süredir çocugumuz olsun diye çabalıyoruz,
Henüz nasip olmadı,
Olacakmı onuda bilmiyorum..
Ama bütün hayallerim heveslerim bitmiş gibi sanki olursa bakacak manevi gücüm kalmadı,
Kafam kaldırmayacak gibi,
Elim ayagım birbirine dolanacak gibi,
Ne yer, dişi çıksa aglasa nasıl bakıcam,
Onu kötülüklerden nasıl koruyacagım..
Yalnızlıga sessizlige rahata alıştık diyemi böyle ?
Hergün çocugum olsun diye dua edip aglarken bi yandanda
Böyle hissettikçe düşündükçe çok üzülüyorum,
Belkide bu yüzdenmi nasip olmuyor,
Bakamayız diye mi ?
Yada bu içten içe olmayacagını kabullenişmidir. :KK42:
Bu yaz üç aylığına yurtdışındaydım. Bir kaç haftasında çocuklu bir tanıdığın yanındaydım. Güya yurtdışına gidip gelip, işimi halledip, o yoldan çekilince rahat rahat çocuk yapacaktım. Çocuklu ev nasıl olur görünce ve yaşayınca vazgeçtim.
Ben hayatımı seviyorum, yaşama şeklimi rahatlığımı seviyorum, eşimle ilişkimiz maşallah çok iyi değişmesini hiç istemiyorum, bazen iyiye bazen kötüye gidebiliyor çünkü çocuktan sonra. Bu sebeplerden hayattan soğuyunca çocuk yapayım diyorum artık :D Yaşım da 29 yani ve zaten senelerdir korunmuyoruz, ortada engelleyici bir sebep yok ama belli ki anca tedaviyle olacak.
Önceden böyle çocukla hamilelikle ilgili websitelerini, forumları, blogları okurdum, hevesliydim. Tamamen geçti.
Bilmiyorum ben daha bayağı bir süre ben olmak istiyorum, bir kadın olmak istiyorum anne değil.
Çocuk zor. Bakamazsınız diye değil, kimler kimler bakıyor. O dediğim tanıdık mesela bir yandan emzirip bir yandan sigara içiyordu. Herhalde ondan daha iyi olursunuz her halükarda. Ama çocuk zor. Çok büyük fedakarlıklar lazım. Ben henüz o fedakarlıklara hazır değilim. Belki siz de değilsinizdir.

Hayırlısı olsun. Üzerine düşününce hamile kalmak zor oluyor zaten. Benim de olmuyor yapacak bişey yok

Canım vaji sayfasında önerilerini çok okumuştum herkes gibi senin de katkın olmuş oldu yenmemde.Bunun yüzü suyu hürmetine Allah sana tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin,tabi ki bana da,ve de konu sahibine de her isteyene....Sıkıntı nedir peki ?

Allah razi olsun canm evet 1 sene ne yazikki vajinismusla mucadele ettim ama sukur yendim smdi bebek olmuyor rabbim onuda nasip eder ins hepimizee . Sknti yok aslnda yani bilmiyorum ben gittim hormon testi yaptm birsey ckmadi esmden sperm testi istedi o yaptirmadi doktor 6 ay deneyin olmazsa testi yapip gelin dedi verdigi sure kasimda dolucak eger hamile kalmazsam ekim ayinda da mecbur gidicez testi yaptirip . Ins sorun cikmaz

Deniyemiyoruz tese olduk bulunamadı.

Üzülme güzel kardeşim rabbim bir bildiği vardır mutlaka. seni öyle iyi anlıyorum ki canim aynı duygular aynı hisler bazen duygumu bastiramiyorum çok hırçınlaşıriyorum baxen çocuk gördüğümde benim çocuğum gibi sevip sahipleniyorum bazen rabbimle konuşuyorum en rahatlatan rabbime konusmam

Allah razi olsun canm evet 1 sene ne yazikki vajinismusla mucadele ettim ama sukur yendim smdi bebek olmuyor rabbim onuda nasip eder ins hepimizee . Sknti yok aslnda yani bilmiyorum ben gittim hormon testi yaptm birsey ckmadi esmden sperm testi istedi o yaptirmadi doktor 6 ay deneyin olmazsa testi yapip gelin dedi verdigi sure kasimda dolucak eger hamile kalmazsam ekim ayinda da mecbur gidicez testi yaptirip . Ins sorun cikmaz
İnş çıkmaz sorun amin.Sen muayene oldun mu peki hiç ,vajinal muayene

İnş çıkmaz sorun amin.Sen muayene oldun mu peki hiç ,vajinal muayene

Oldum canm ultrasonla alttan bakti doktor catala ciktm elle muayane olamadim demir bir parca var onu vajina icine sokup makas gibi aviyor ya onu yapamadim ama alttan ultrasonla oldum uzun boru gibi plastik seyi vajinadan aldim yani zor degildi o

Canim keske olsa da bakmasi kalsa.Keske evin heryeri kusmuk olsa,b.k koksa,10saat uyudugum gunlere hasret kalsam ama yeter ki olsa.Herseye raziyim mis kokusunu icime cekebilsem tum dertlerimi unutsam.Imtihandi gecti Allah mukafatini verdi diyebilsem.

Herkese Merhaba,
Henüz nasip olmadı,
Ama bütün hayallerim heveslerim bitmiş gibi sanki olursa bakacak manevi gücüm kalmadı,
Bakamayız diye mi ?
Merhaba. ..ben de aynen böyleyim. ..sanırım zihnin savunma mekanizması bu...olmamasına da alıştırma kendini. ..benim 12 yasinda bir kızım var zaten de 6-7 aydır da korunmuyoruz ama kalmadim da...bazan ben de böyle düşünüyorum :bu sukunete de alıştım zor mu olur ki bebek diye .ama istiyoruz da...kimbilir aslında doğru da tanı bebek konforu çok etkiler ama bence mantıklı düşünme bu...siz biraz daha musterih olun bence...yalniz değilsiniz

Oldum canm ultrasonla alttan bakti doktor catala ciktm elle muayane olamadim demir bir parca var onu vajina icine sokup makas gibi aviyor ya onu yapamadim ama alttan ultrasonla oldum uzun boru gibi plastik seyi vajinadan aldim yani zor degildi o
Boru gibi şeyden ben de muayene oldum geçrnlerde ilk kez.İnşallah mutlu haberlerin olunca paylaş bizimle :dua:

Herkese Merhaba,
Henüz nasip olmadı,
Bakamayız diye mi ?
Tüp bebek tedavisi ıse yarar belkı saglıklı spermlerı seçiyorlar sonucta top cok gelişti bakamam dıe endişe etmeyin Bn bebegım yokken cocuk bile tutamazdım kucagımda bırı bebegıme bak dese en fazla yarım saat sonra da yayanılmıcak kadar zor gelirdi annelere hayret ederdim nasıl sabrediyor dıe ama klişe Bı kelime olacak anne olunca anladım Rabbım oyle ıyı sevgi verıyorkı canim kırk yıllık anne oluyorsun Bı gunde doğduğunda sezaryen olmama ragmen ılk bezini Bn aldım hİÇ almamıştım bu zamana kadar ama becerdim nasıl olduysa Bn bıle şaşırmıştım kendime sankı sihirli Bı deynek degıyor sana oda Rabbımin mucizesi canım sende oyle Olcan alahım ıznıyle demekki vakti degıl suan elinizden geleni yaptıktan sonra canım bol bol dua etmek Rabbım karsızlıksız bırakmıyor

Herkese Merhaba,
Henüz nasip olmadı,
Bakamayız diye mi ?
ben de aynı düşüncelerdeyim
bir yandan olsun dıye ugrasıyorum , bir yandan da korkularım var
biz de eşimle sakinliğe huzura cok alıstık
aynı korkular bizde de var ama bır yandan da en azından bır tane evladımız olsun dıyoruz

siz dr a gitiniz mi?
sorun nedir?

Herkese Merhaba,
Henüz nasip olmadı,
Bakamayız diye mi ?

valla kendi çocuğun olunca 40 yıllık anne gibi oluyorsun :D
benim 1 oğlum var Allah bağışlar inş. 4 yaşında. onu büyüttüm ama şimdi herhangi bir bebeği tutamıyorum yediremiyorum :D Allah o gücü o kuvveti veriyor bebeğin olduğunda.
inş sağlıkla hayırlısıyla dolar kucağın. bence kendini bu kadar yorma düşüncelerle. akışına bırak ;)

İkinci hamileliğim. İlk çocuğumdan da aynı korkuları m vardı bunda da var. Birseyler e yetemême korkusu var di sürekli içimde ama.çok şükür çocuğum için elimden gelen herseyi yaptım. Şimdide iki çocuğa nasıl bakacağım diyorum ama Allah bu gücü anneler e vermiş diyorum.
Allah size de tez zamanda kısmet etsin inşallah. .

Cevap veren herkese teşşekür ederim. Yorumlar biraz iyi geliyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Herkese Merhaba,
Henüz nasip olmadı,
Bakamayız diye mi ?

henüz hazır değilsin gibi anne olmak isteyen birisi bunları düşünmez bence şimdiden stres yaparsan doğunca kaldıramazsın çünkü annelik hakikaten çok yorucu rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah.

Back
X