anne olmak

Limonsarisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.214
1.267
Biliyorsunuz eşimle sorunlarım vardı çok şükür 2 aydır süper ilerleme kaydettik hiç bir sıkıntımız kalmadı.
Yine de tam hallolmadan bebek düşünmüyorum zannediyordum kaç gündür kasiklarim ve sirtim çok ağrıyordu bugün test yaptım ve negatif çıktı aslında çok istiyormusum sonuç negatif çıkınca sevinirim sandım ama çok üzüldüm. Icimdeki duyguyu nasıl bastirabilirim bilmiyorum. Daha erken 9 aydır evliyiz onu da biliyorum ama kalbim başka bişey aklım başka bişey söylüyor.
Bi diyorum ki benden anne olmaz bakamam nasıl bakarım
Bi yanımda hemen olsun istiyor çok üzüldüm ondan böyle oldu heralde. Bebek için kendini hazır hissetmek diye birşey var mı bana fikir verin

herşey nasip kısmet...bende 9 aydır istiyorum olmuyor..vardır bir hayır dilyorum..eşinde sende istiyorsanız deneyin..

herşey nasip kısmet...bende 9 aydır istiyorum olmuyor..vardır bir hayır dilyorum..eşinde sende istiyorsanız deneyin..
Eşim istiyor ben daha erken diyordum hep ama şimdi neden olmasın diyorum sonra da korkuyorum yardım edecek kimse yok yakinimda nasıl ogrenirim bakmayı is hayatından uzakta kalınca nasıl olurum gibi düşünceler var kafamda

Biliyorsunuz eşimle sorunlarım vardı çok şükür 2 aydır süper ilerleme kaydettik hiç bir sıkıntımız kalmadı.
Yine de tam hallolmadan bebek düşünmüyorum zannediyordum kaç gündür kasiklarim ve sirtim çok ağrıyordu bugün test yaptım ve negatif çıktı aslında çok istiyormusum sonuç negatif çıkınca sevinirim sandım ama çok üzüldüm. Icimdeki duyguyu nasıl bastirabilirim bilmiyorum. Daha erken 9 aydır evliyiz onu da biliyorum ama kalbim başka bişey aklım başka bişey söylüyor.
Bi yanımda hemen olsun istiyor çok üzüldüm ondan böyle oldu heralde. Bebek için kendini hazır hissetmek diye birşey var mı bana fikir verin

önceki konularını okudum eşinin sana güven sorunu varmış bir daha böyle şeyler düşünmeyeceği ne malum

senin yerinde olsam 1000 kere düşünür taşınırım çocuk bu

çocuk oyuncağı değil

yarın öbür gün adamın kafası atıpta bu çocuk benden mi acaba diye sorgulamayacağı ne malum

o yüzden eşin iyice tedavisini olsun sen kendini hazır hisset öyle karar ver

önceki konularını okudum eşinin sana güven sorunu varmış bir daha böyle şeyler düşünmeyeceği ne malum

senin yerinde olsam 1000 kere düşünür taşınırım çocuk bu

çocuk oyuncağı değil

yarın öbür gün adamın kafası atıpta bu çocuk benden mi acaba diye sorgulamayacağı ne malum

o yüzden eşin iyice tedavisini olsun sen kendini hazır hisset öyle karar ver
Tedavi eşime iyi geliyor. Devam ediyor zaten baya bir düzelme yaşadık güven sorunu en azından bana karşı kalmadı. O da farkında hatasının ve elinden geleni yapıyor düzeltmek için. Bilmiyorum içimde bir istek var Anne olmak istiyorum eşim zaten istiyor ama benim korkum eşimden yana değil çok şükür. Ben kendimden korkuyorum.

Oncelikle Allah yuvanizin huzurunu daim etsin.bebek konusuna gelince; hazir olma gibi bir durum yok.ki benim hamileligim oyle zor bir donemime denk geldi ki...bir de maalesef sigara icen biriydim.en cok da o dusunduruyor ve korkutuyordu beni.sonrasinda ise bir anda sigaradan tiksindim hamilelikte.ilk aylar bilmedwn iciyordum cunku:KK43:ve cok sukur saglikli bir evladi emanet etti Allah bana.ki annem sadece 10 gun kalabildi.kucucuktu melegim.ve oyle guzel baktim ki sanki 5 cocuk buyutmus bir anne modunda:) simdilerde ise onun bana "anne" demeye baslamis olmasi var yaaa dunyalara bedel...Allah oncelikle saglikli ve hayirli evlat nasip etsin isteyen tum annelere ve o masumlara da huzur, sevgi ve mutluluk dolu yuvalarda buyumeyi nasip etsin. ..

Tedavi eşime iyi geliyor. Devam ediyor zaten baya bir düzelme yaşadık güven sorunu en azından bana karşı kalmadı. O da farkında hatasının ve elinden geleni yapıyor düzeltmek için. Bilmiyorum içimde bir istek var Anne olmak istiyorum eşim zaten istiyor ama benim korkum eşimden yana değil çok şükür. Ben kendimden korkuyorum.

Bu kadar kısa sürede tam olarak iyileştiğine nasıl bu kadar eminsin?

10 konundan 5 i güven sorunu

bu kadar eminsen kendin bilirsin tabi ki sen karınını vermişsin bile ama ilerde buraya öncekilerden bes beter konular açma ihtimalini de bir düşün

istersen

Zemini tam saglam olduktan sonra cocuk kesin güzel bir seydir. Ama madem esinle sorunlarin vardi, ilk önce esinle bir pekinlesin derim. Yani onunla güzel Zaman gecir ve sonra düsünün cocuk.

bebek ıcın kendınızı hazır hıssetmek var
bızım sansımıza bebek olmayınca normal yolla ve bunu ayan beyan duyunca ıstek cok fazla olmustu cok cok cok fazla. hanı bebegım olmasa su dunyada sankı ben olurum yasamın bır anlamı kalmazmıs gıbı gelırdı . ama oldu 3 sene sonra . 3 senede sankı bırı benı gırtlaklıyormus gıbı yasaddım, Allaha cok sukur oldu.

sız gel gıt yasıyorsanız zamana bırakın derım
benım ılk tuttugum bebek oglum ıdı hıcte ben nasıl bakarım ederım dıye dusunmuyordum gayette akca pakca bakılıyor

Bu kadar kısa sürede tam olarak iyileştiğine nasıl bu kadar eminsin?

10 konundan 5 i güven sorunu

bu kadar eminsen kendin bilirsin tabi ki sen karınını vermişsin bile ama ilerde buraya öncekilerden bes beter konular açma ihtimalini de bir düşün

istersen
Emin değilim böyle hemen emin olunamaz ama eşimin tedavi gördüğü yerde bana söylenen eşimin aslında yaptıklarının bi çoğu beni denemek için kendi kendine yaptığı seylermis. Bana kızması boş yere trip atması küsmesi falan. Annesinin yerine koyuyormus beni o yüzden acısını benden çıkarıyor. Ama bu konu da benim onun eşi olduğum annesi gibi olmadığım konusunda destekler sayesinde büyük yol aldı. Artık daha güvenli hem bana karşı hem kendi özgüveni açısından. Bi kaç örnekle denedik bunu.
Eşim normale dönüyor ama ben bebek konusunda emin değilim hiç değilim isteyen yanımı bastırmak zor geliyor ama bilmiyorum

Oncelikle Allah yuvanizin huzurunu daim etsin.bebek konusuna gelince; hazir olma gibi bir durum yok.ki benim hamileligim oyle zor bir donemime denk geldi ki...bir de maalesef sigara icen biriydim.en cok da o dusunduruyor ve korkutuyordu beni.sonrasinda ise bir anda sigaradan tiksindim hamilelikte.ilk aylar bilmedwn iciyordum cunku:KK43:ve cok sukur saglikli bir evladi emanet etti Allah bana.ki annem sadece 10 gun kalabildi.kucucuktu melegim.ve oyle guzel baktim ki sanki 5 cocuk buyutmus bir anne modunda:) simdilerde ise onun bana "anne" demeye baslamis olmasi var yaaa dunyalara bedel...Allah oncelikle saglikli ve hayirli evlat nasip etsin isteyen tum annelere ve o masumlara da huzur, sevgi ve mutluluk dolu yuvalarda buyumeyi nasip etsin. ..
Allah bagislasin yavrunuzu sağlıkla büyüsün inşallah. Ben kendime guvenemiyorum bebek bakımı konusunda sizinki gibi annem uzun süre kalamaz yanımda ama ya sonrası. Ya da iş hayatından ayrı kalmak depresyona sokar mı beni ya da bebek büyüyünce iş bulabilir miyim tekrar bir sürü sorun var kafam da

bebek ıcın kendınızı hazır hıssetmek var
bızım sansımıza bebek olmayınca normal yolla ve bunu ayan beyan duyunca ıstek cok fazla olmustu cok cok cok fazla. hanı bebegım olmasa su dunyada sankı ben olurum yasamın bır anlamı kalmazmıs gıbı gelırdı . ama oldu 3 sene sonra . 3 senede sankı bırı benı gırtlaklıyormus gıbı yasaddım, Allaha cok sukur oldu.

sız gel gıt yasıyorsanız zamana bırakın derım
benım ılk tuttugum bebek oglum ıdı hıcte ben nasıl bakarım ederım dıye dusunmuyordum gayette akca pakca bakılıyor
Gel git çok fazla yaşıyorum. Yetemem bakamam gibi geliyor. Daha 9 aylık evliyim sanki erken gibi geliyor. Sonra bi de iş hayatı var işte bebek büyüyünce iş bulabilir miyim tekrar o da var

Zemini tam saglam olduktan sonra cocuk kesin güzel bir seydir. Ama madem esinle sorunlarin vardi, ilk önce esinle bir pekinlesin derim. Yani onunla güzel Zaman gecir ve sonra düsünün cocuk.
Bizim eşimle sorunumuz en başından beri eşimden kaynaklı olarak vardı. Tedavi görüyor bu konuda baya baya düzeldi. Yaşı gereği çocuk istiyor ben daha erken diyince ondan çocuk istemedigimi zannediyor.

Eee yap o zaman. Hadi hayirlisi tabiki, niye olmasin. Sorun ne peki ?

Eee yap o zaman. Hadi hayirlisi tabiki, niye olmasin. Sorun ne peki ?
Sorun korkum bakamazsam iz hayatından uzak kalıp depresyona girersem iyi bir anne olamazsam. Uykum ağırdır gece sesini duyamazsam büyüdükten sonra tekrar iş bulamazsam. Çalışırken yeteri kadar ilgilenemzsem gibi bir çok soru var kafamda

anne olmuş biri olarak kimse anneliğe hazır olmuyor .. öyle çoçuk yapmaya hazırlık dönemi gibi bir evre yok

Cnm ben senin yerinde olsam evliliğimin iyice oturmasını beklerim. 2 aydır sorun yaşamıyoruz diyorsunuz ama bu yeterli değilki. Zaten daha çok evlisiniz. Bu kadar erken evlilikte sorunlar yaşayıp 2 aydır sorun yaşamıyoruz demeniz evliliğiniz çok da sağlam temellere dayanmadığını gösterdi bana. ya da ben öyle anladım.
Bebek olayına gelince hiç acle etmeyin. Bebek dediğiniz bambaşka bir şey. benden anne olmaz demeyin. Her kadında annelik içgüdüsü vardır. ama gelecek olan bebeğin çok güçlü sevgi bağı olan bir yuvaya gelmesi lazım bunu unutmayın.

X