• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak..

Yanlış yazmışım kusuruma bakmayın lütfen..
Doktor beklemememizi söylüyor..

bilemiyorum belki yaşamadığım için yanlış düşünüyorum ancak bu durumda olsam eşimin sağlığını herşeyden önce düşünürdüm.o iyileşsin tamamen iyi olsun kurtulsan da bebek sahibi olmayı ve çözüm yollarını daha sonra düşünürüz derdim..
bir de siz evlenmeden önce ortaya çıkan bir hastalık.evlendikten sonra siz bebek hayalleri kurarken çıkmamış ortaya.baştan olasılıklar dahilinde olan bir durum.eşiniz sağlığına kavuşsun elbet bir yolla bebek sahibi olursunuz.
acil şifalar dilerim.
Eşimin sağlığını 2. plana atacak bir cümle mi kurdum acaba bilmeden ?
Tabi ki herşeyden önce eşim.. O benim hayat arkadaşım.
O yanımda olsun anne olmamaya da razıyım..
Neden bu düşünceye kapıldınız anlayamadım.. Bebek olursa eşimin sağlığı tehlikede olmuyor.

Yanlış yazmışım kusuruma bakmayın lütfen..
Doktor beklemememizi söylüyor..
bu durumda bence bebek en son düşünülecek bir durum.iyilşemesi esastır öncelikle.hamilelik zaten sıkıntılı ve zor bir süreç,doğum,sonrası loğusalık hepsi ayrı zor..hem eşinin tedavisi hem de bu süreçler çok ağır geçecektir.

%30 büyük bir olasılık bence,yani iyileşme sonrasını düşünecek olursak,bebek istediğiniz gelecek zamanı..olmazsa şayet ,eşinin de bebek sahibi olma ihtimali tıbben mümkün olmazsa,eşinizi bu kadar severken evlat edinebilirsiniz belki de ilerde.
olasılıklar çok fazla bence evlat sahibi olmak için.

Çarşamba günü sonuçlarla birlikte doktorla birebir konuşacağım.
Umarım yanlış görmüştür. Ve ya yanlış dile getirmiştir. Her neyse işte..

Bence bebeginizi yapin kardesim ilerde hic olmazsa pisman olursunuz yasin genc ama o kadarda kucuk degilsin.

Hakkı'nızda hayırlısı olsun. Acele etme istersen. Şöyle bir önünü gör. 1-2 yıl bekleyebilirsin.

Allah yardımcınız olsun canım inşallah eşinin sonuçları temiz çıkar ve bir daha yaşamazsınız aynı şeyleri.
Çocuğa gelince 23 yaşındasın çok gençsin acele etme anne olamamaktan korkma Allah ne yazdıysa o.
Her şey hayırlısıyla gönlünce olur umarım.

bence eşin tamamen iyileşene kadar bebek konusunu ertele bu arada okulunu bitir.tedavi döneminde eşinin sana ihtiyacı olacak sen eşinle mi ilgileneceksin,bebeğe mi bakacaksın yoksa okul mu okuyacaksın.bu seni çok yıpratır.en güzeli eşin de iyileşince yapın bebeği ve birlikte sağlıkla büyütün.

kendin kafanda planlamalısın bence herkesin durumu farklıdır ve sizinki de faklı bir durum maddiyatı sorun etme bebek bereketiyle gelir.okul işi hakkında birşey söyleyemeyeceğim o tamamen senin bileceğin şey.dilerim ki Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.ha birde şu var bazen planladığın gibi olmuyor yani yapayım diyorsun ama hamile kalamıyorsun bir de bu yanı var.Rabbime göre herşeyin bir zamanı vardır.
Katılıyorum :KK66:

Back
X