Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durumda yorumumu tamamen kaldırıyorum:):)Yanlış yazmışım kusuruma bakmayın lütfen..
Doktor beklemememizi söylüyor..
Eşimin sağlığını 2. plana atacak bir cümle mi kurdum acaba bilmeden ?bilemiyorum belki yaşamadığım için yanlış düşünüyorum ancak bu durumda olsam eşimin sağlığını herşeyden önce düşünürdüm.o iyileşsin tamamen iyi olsun kurtulsan da bebek sahibi olmayı ve çözüm yollarını daha sonra düşünürüz derdim..
bir de siz evlenmeden önce ortaya çıkan bir hastalık.evlendikten sonra siz bebek hayalleri kurarken çıkmamış ortaya.baştan olasılıklar dahilinde olan bir durum.eşiniz sağlığına kavuşsun elbet bir yolla bebek sahibi olursunuz.
acil şifalar dilerim.
Pardon o zaman kusura bakmayın..bu durumda yorumumu tamamen kaldırıyorum:):)
bu durumda bence bebek en son düşünülecek bir durum.iyilşemesi esastır öncelikle.hamilelik zaten sıkıntılı ve zor bir süreç,doğum,sonrası loğusalık hepsi ayrı zor..hem eşinin tedavisi hem de bu süreçler çok ağır geçecektir.Yanlış yazmışım kusuruma bakmayın lütfen..
Doktor beklemememizi söylüyor..
Çarşamba günü sonuçlarla birlikte doktorla birebir konuşacağım.
Umarım yanlış görmüştür. Ve ya yanlış dile getirmiştir. Her neyse işte..
Katılıyorumkendin kafanda planlamalısın bence herkesin durumu farklıdır ve sizinki de faklı bir durum maddiyatı sorun etme bebek bereketiyle gelir.okul işi hakkında birşey söyleyemeyeceğim o tamamen senin bileceğin şey.dilerim ki Rabbim herşeyi gönlüne göre versin.ha birde şu var bazen planladığın gibi olmuyor yani yapayım diyorsun ama hamile kalamıyorsun bir de bu yanı var.Rabbime göre herşeyin bir zamanı vardır.