Anne olmaktan korkuyorum galıba:(

glsncm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
10
0
36
Edirne
kızlar bn 3,5 aylık evlıyım esım bebek ıcın bn kendımı hazır hıssedıorum dıo ama bn hazır deılım sankı
cocukları cok sevıorum ama korkuorum ndnınıde bılmıorum tam olarak:( sevgılyken 3yıl cocuk ıstemeyız dıoduk ama evlenınce ınsanın ıcı gıdıo sankı anne babalarımısda cocuk muhabbetı acılınca gecmı kaldınıs dıolar bnm cocuumu kım sevcek ya:(

canm kendini hazır hissetmeden asla çocuk düşünme.kolay bir iş değil çocuk büyütmek.ben ewlendikten 6 ay sonra hamile kaldım eşim we aileler etkiledi beni bi ara çok kötü hissettim kendimi zaten hamileliğimde hastahanede yatmakla geçti mide bulantısı kusma çok zor günler yaşadım.we pişman oldum onları yaşarken.ŞUAN 3aylık bi bebeğim war herşeyden herkesden kıymetli benm için biraz erken anne oldum ama güzel duygularmış insan kucağına almadan anlayamıyormuş bu duyguyu.sende iyi düşün bu zorluklara hazır mısın?onu ölç tart bence.çünkü gerçekten zor iş ben bi daha çocuk düşünmüyorum :)))bu aralarda rüyamda ya hamileyim yada doğum yapıyorum.hamile kalmaktan korktuğum için bunları görüyorum. :)

yorumun ıcın cok saol tatlım galıba bn cocuk ısını bıras daa ertelıcem dedıın gıbı korkuorum cunku dısarıda cocuk nekdr sevsemde ınsanın kendı cocuunun olması cok cok farklıdır emınımkı Allah bağaslasın senınde evladını cnm sıkıntılı bı hamılelık ama sımdı cok farklı dımı:)

Back
X