Anne olmayı çok ama çok isteyenler!

öncelikle merhaba:) nasıl döktürmüşsün öyle resmen içimize okumussun.. ben 3 yıllık evliyim ve 1,5 yıldır istiyoruz ancak bir sonuca ulaşamadık:KK43: yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile takip ediyoruz bu ay son tedavim olmazsa rahim filmi cektircem.
Ben annem dahil kimseye cocuk istediğimi söylemedim sırf aaa hasta mı oldun tüh vah eee neoldu doktora gitsne diye her kafadan bir ses duymamak için.. eşimle beraber kendi içimde yaşıyorum her ay aynı hüsran..
inşallah hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız..
Aynı şeyleri ben de yaşadım her ay umut her ay hüsran. Çok emek veriyoruz. Çok çaba sarfediyoruz. Bazen çok yoruluyoruz. Sanırım ben yorulmaya başladım. Insallah güzel sonuçlar alırız da bu sıkıntıları hepten unutturur bize.

Aynı şeyleri ben de yaşadım her ay umut her ay hüsran. Çok emek veriyoruz. Çok çaba sarfediyoruz. Bazen çok yoruluyoruz. Sanırım ben yorulmaya başladım. Insallah güzel sonuçlar alırız da bu sıkıntıları hepten unutturur bize.

yoruldum deme lütfen daha bebişinle çok yorulcaksın:)) inşallah güzel sonuclar alırız en ksıa zamanda sağlıkla kucağımıza alırız.senin tedavi süreci şuan aşılama mı ?
ben çatlatma iğnesi oldum çatladılar da smdi addet olana kadar beklicem inşallah olmam:)

Kızlar ne oluyor bilmiyorum. Duygusal olarak bu ilaçlar.mi etkiliyor beni ama içim hiç rahat değil. Doktor iyi gidiyor dedi, korkmuyorum da ama bir karamsarlık kapladı içimi sanırım biraz yoruldum. Destek olacak kimse olmayınca ağır geldi.

duygusallık canım sıkma canını bol bol dua et içini ferahlat bir de iyi düşün iyi olsun.. destek olarak da biz varız merak etme:)

yoruldum deme lütfen daha bebişinle çok yorulcaksın:)) inşallah güzel sonuclar alırız en ksıa zamanda sağlıkla kucağımıza alırız.senin tedavi süreci şuan aşılama mı ?
ben çatlatma iğnesi oldum çatladılar da smdi addet olana kadar beklicem inşallah olmam:)
Tüp bebek canım. Yumurta toplama gunumu bekliyorum.

duygusallık canım sıkma canını bol bol dua et içini ferahlat bir de iyi düşün iyi olsun.. destek olarak da biz varız merak etme:)
Insallah adet olmazsın da daha fazla uzamaz bebegine kavusman. Esim de yanimda degil. Gelecekti bugun gelemedi. O yuzden de iyice yalniz hissediyorum kendimi.

Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sevindirici haberi verirsin..karamsar olma kendine iyi bakman gerek
Haklısın canım. Bazen yoruluyorum sanırım. Ama umudu yitirmemek lazim. Insallah az kaldı.

sen de haklısın ben de sana diorum ama bende kafaya takıorum.. ama inanıyorum en kısa zamanda en iyi sonucları alıcaz..
konusmak istersen her zaman burdayım.. arayadabilirsin..

sen de haklısın ben de sana diorum ama bende kafaya takıorum.. ama inanıyorum en kısa zamanda en iyi sonucları alıcaz..
konusmak istersen her zaman burdayım.. arayadabilirsin..
Insallah canım benimm. Insallah en kısa zamanda guzel sonuçlar alırız.

Anne olmayı istemek o kadar güçlü bit duygu ki. Kasımda negatifi aldım. Ocakta yeniden deneme gücünü verdi Allahım bana. Inşallah bu kez emeğimin karşılığını alırım.

Anne olmayı istemek o kadar güçlü bit duygu ki. Kasımda negatifi aldım. Ocakta yeniden deneme gücünü verdi Allahım bana. Inşallah bu kez emeğimin karşılığını alırım.[/QUOTE)
Merhaba,
Inşallah bu defa mutlu sonucu alırsın.ankarada Nerede tedavi olmuştun? Bu sefer Nerede denemeyi düşünüyorsun ?

Umarım Allah hayırlısıyla sağlıklısıyla en kısa sürede bizede nasip eder

Yine bor tedavi daha. Birazdan transfere gideceğim. Bizler anne olma yolunda emek, çaba harcayan güçlü kadınlar ne çok yaramız var bizim. Inanın onları saracak kadar da güçlüyüz. Bu kez olsun diyerek gidiyorum. Hoş öbüründe dememiş miydim? Korkularım, umutlarım küçücük bir eve dahi sığabilecek ladar büyük hayallerim var benim. Bu süreçte gördüm hoyrat insanların insanı nasıl da örseleyebileceklerini. Sorunun kimden kaynaklı olduğuna dair yaptıkları tartışmaları işittim. Öncelikle BIZ EKSIK DEĞİLİZ. Sadece güçlüyüz bununla biz sınanıyoruz. Isyan ediyoruz bazen, belki güçsüz düşüyoruz ama her seferinde yılmadan yeniden toparlanıyoruz. Rabbimden ömürlük dileğim cıvıl cıvıl seslerle dolması evimin. Ben hazırım, inşallah bebeklerim de annenlerine gelmeye hazırdır. Hepimize Allahım güç ve hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.

Haklısın canım. Elimizden tutanlar bile yorulabiliyorlar. Ben ki hastanenin kapisından gecmeye korkardim. Simdi bir an once sürec tamamlansın istiyorum. Heyecanla gidecegim hastaneye. Allah yardimcimiz olsun. Birbirimizi en iyi biz anlariz. Senin mucizen bize de umut olsun. Sağlikla kucagına aldıgın günü de görürsün insallah.
Nasıl gidiyor canım hamileligin?

Hamileyim. Keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarız. Bu başlığı açarken çok korkuyordum. Umutluydum ama yine de korkuyordum. Allah'ım bizim gibi mücadele eden herkese nasip etsin.

Yine bor tedavi daha. Birazdan transfere gideceğim. Bizler anne olma yolunda emek, çaba harcayan güçlü kadınlar ne çok yaramız var bizim. Inanın onları saracak kadar da güçlüyüz. Bu kez olsun diyerek gidiyorum. Hoş öbüründe dememiş miydim? Korkularım, umutlarım küçücük bir eve dahi sığabilecek ladar büyük hayallerim var benim. Bu süreçte gördüm hoyrat insanların insanı nasıl da örseleyebileceklerini. Sorunun kimden kaynaklı olduğuna dair yaptıkları tartışmaları işittim. Öncelikle BIZ EKSIK DEĞİLİZ. Sadece güçlüyüz bununla biz sınanıyoruz. Isyan ediyoruz bazen, belki güçsüz düşüyoruz ama her seferinde yılmadan yeniden toparlanıyoruz. Rabbimden ömürlük dileğim cıvıl cıvıl seslerle dolması evimin. Ben hazırım, inşallah bebeklerim de annenlerine gelmeye hazırdır. Hepimize Allahım güç ve hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.
önce başlığı gördüm bakınırken sonrada tüp bebekle hamile kalıp doğum yaptığınızı gördüm böyle şeyler görüp okumak helede sonuç olumluysa çok mutlu ediyo beni. Allahım inşallah ben ve benm gibi isteyen herkesi hayırlısıylaaa sevindirir. Kaçıncı tüp bebek denemenizde hamile kaldınız kaç tane embiryo transfer edilmişti. birde sorununuz neydi yazarsanız çok mutlu olurum. :KK25:

Back
X