Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beş yıl olduBaba çalışıyor abım evli ben 26 yaşındayım en küçük bı yıl üniversiteye başlıyor
Baba çalışıyor abım evli ben 26 yaşındayım en küçük bı yıl üniversiteye başlıyor
Yuh herkes essek kadar neyine bakacaksın evlen hatta uzaklara git ne yani 2 ev mi temizleyeceksin yemek yapacaksın ogrensinler yapacak bisey yokBaba çalışıyor abım evli ben 26 yaşındayım en küçük bı yıl üniversiteye başlıyor
Böyle çok zor geliyor her şeySiz de çalışıyor musunuz?
Ben olsam bu ortamda çalışmayı tercih ederdim.
Sizin de hayatınızı onlara adayacak haliniz yok.
Kardeşinize destek olursunuz elbette ama artık o da yetişkin ve evlilik buna engel değil.
Babanız da yalnız yaşamıyorsa o da evlensin yapacak bir şey yok ki.
Hayat devam ediyor.
Siz de annenizle mezara giremezsiniz.
Ben anlamadım ne demek istedinizBaşınız sağolsun Evlenip acil gitmek değilde kendinizle ilgili birşeyler yapabilirsiniz elbette .Aileyi toplamak zor bir araya dağılmıştır şimdi acı ile babanız kardesiniz siz .Kimbilir ne fırtınalar kopar içerde anılar bir taraftan.Çok zor anne kaybı ne diyeyim benim kabusum bu konu.Neyse daha gençsiniz zor tabiki koşturmak bı taraftan herşeyin üzerinize kalması gelmesi .Diğerlerinden de destek isteyin aileyi bir arada tutun hepiniz İnsan çok arıyor sonra burnunda tütüyor yaş aldıkça Bence hem kendi yoluna bakmanın hayata karismanin hem aile bağı ile harmanlanmanin bir yolu bulunur.Aile benim için bin kat eşe degisilecek birşey değil hayır yanlış yazdım kalp ikiye ayrılır birinde kendi kurdugum aile birinde beni belli yaşa kadar karaktere finansal duygusal destekleyen aile
Başınız sağolsun geçer bu günler taşlar oturur yerine demek istedim durum hep böyle kalmazBen anlamadım ne demek istediniz![]()
İnşallah baba ane gibi olmuyor yaBaşınız sağolsun geçer bu günler taşlar oturur yerine demek istedim durum hep böyle kalmaz
Yani oluyordur belki de ben anlayamıyorumİnşallah baba ane gibi olmuyor ya
Bes sene gecmis taslar daha yerine oturmaz bende ilk etapta sizin gibi dusundum ama cok acik yazdiginiz halde konu sahibi pek anlamayinca dank etti. Ya yabanci uyruklu konu sahibi yada biraz şey gibi. Yani kisa ve net cevaplar yazmak lazim. Kendi de kisa konusuyorBaşınız sağolsun geçer bu günler taşlar oturur yerine demek istedim durum hep böyle kalmaz
Allah rahmet eylesin başınız sağolsunBeş yıl olduvefat edeli