• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim terk etti, geri döner mi?

İş ciddiye binsin isteyen de oydu, böyle yapması gerçekten çok tuhaftı. Ben de öyle düşündüm. Yüzük takılmadan bitmesi daha iyiydi. De bazen de keşke geri döndü bitse bu ayrılık diyorum... Herkes de aynı şeyi söylüyor, dönmez diyorlar.
Tuhaf değil yeterince sevmiyormuş. Hepsi bu.

Altın ne kadar ıstedınız bılmıorum ama düğünde insanlar altın takar. Çok takmaz ama takar yani. Babanın namaz kıl iş degıstır demesıde garıp. Düğün ıstemenız gayet normal. Sen her şeye razı olmuşun. Babanında ısteklerı olunca gerı cekmıs kendını. Bedavaya alabılecegı bı insanı ıstıyor. Hayırlıdı olmuş. Bence daha yazma bırak . Bak kızların yaptıgı en büyük yanlıs bu. Zaten adam uZlaşmak istese bak canım hayatım bunu yapabılırım bunu yapamam derdı. Ama çocuk da tık yok. Gerek de yok. Senı daha güzel sevecek insanlarla bır araya gelırsın umarım
Teşekkür ediyorum güzel yorumun icin

Bence isabet olmuş ayrılmanız yolunuza bakın
Çok fazla altın ve talep edildi ise ondan da vazgeçmiş olabilir ama nihayetinde böylesi hayırdır belki heryerden engellemesi de sorunlu olduğunu gösteriyor zaten
Bacım senin yorumlarına bayıldım.Yakın olaydık iki sohbetin belini kırardık.

isabet olmus aferin delikanliya
askimdan ölsem evlenmem boyle bir aileyle
adam gram gram altin dileniyor, babaya bak
yok namaz kilsin bilmem ne.
allah icin kilmayan kadinin babasi icin istiyor diye namaz kilsa ne olacak? yalandan iki kildim deyip kizi alsa ne olacak? bi de ne curet
benim getirdigim damat gayrimuslim. benim ailemin de tabii ki hosuna gitmedi, kim ister. ama onun kulagina gitmeden derdim neyse ailemle çözdüm, kimse nisanlima boyle buyruklar vermedi. Din degistirmesi istense, altin istense, severek yaptigi isi degistirilmek istense vs aşkından ölmüyor ya o da beni terkederdi - ki euro maasini ve hayatini birakip buraya taşınip tr simulasyonunda yasamaya calisan birisi. Aski icin nelere katlandi ama buna da katlanamazdi. adim gibi eminim kendine saygısından ayrilirdi.
sizin adam da iyi yapmış, akli varmis kurtulmuş
"bir hayalinjz kir düğünü" dediginiz tek hayaliniz elalem acik havada tıkınsın, oynasin diye minimum 300bin lirayı tek gece icin havaya sacmak😂 ne kadar basit bir hayalmis garson adam icin

madem hayaliniz keske acik havada havuz basinda kir kinasi yapsaydiniz, biraz birikim yapsaydiniz da

Çok yerinde bir ayrılık olmuş bence şükredin. Ailenizin isteklerini tamamen bahane etmiş zaten yazdıklarınızdan bu ilişkide tek taraflı bir aşk görüyorum. Çok bağlanıp aşık olan sizsiniz bence ve duygularınız karşılıklı değil. Seven adam öyle kestirip atmaz madem ki maddi zorluğu var babanızı arar konuşur gönlünü almaya çalışır, sizi ne kadar sevdiğinden bahseder, güvenini kazanmak için çabalar. Sıfır çaba ile terk etmiş sizi çünkü zaten durumunu bahane edip evlilikte süründürecek birini arıyor.

Sevmeyen birinin bahanesi çoktur kestirip atar. Bunca yapılan yanlışa kör kütük aşık olmanız size büyük zarar verir. Saygı ve sevginiz tek taraflı olmamalı. '' Ahirette bile karşılaşmayalım '' bu ne demek mesela? Düşman mısınız siz? Kavga, şiddet mi oldu bunlar konuşulurken? İnsan sevdiğini hiç bu sözleri söyler mi bir de yengesinden örnek vermiş. Kendinize bunu yapmayın, kimsenin sizi kullanmasına incitmesine müsade etmeyin bu kadar değersizleştirmeyin inanın hiçbir erkek için buna değmez. Hala geri dönme umudunuz var döner mi diye bekliyorsunuz ama ayrılığın getirdiği şansın farkında değilsiniz.

isabet olmus aferin delikanliya
askimdan ölsem evlenmem boyle bir aileyle
adam gram gram altin dileniyor, babaya bak
yok namaz kilsin bilmem ne.
allah icin kilmayan kadinin babasi icin istiyor diye namaz kilsa ne olacak? yalandan iki kildim deyip kizi alsa ne olacak? bi de ne curet
benim getirdigim damat gayrimuslim. benim ailemin de tabii ki hosuna gitmedi, kim ister. ama onun kulagina gitmeden derdim neyse ailemle çözdüm, kimse nisanlima boyle buyruklar vermedi. Din degistirmesi istense, altin istense, severek yaptigi isi degistirilmek istense vs aşkından ölmüyor ya o da beni terkederdi - ki euro maasini ve hayatini birakip buraya taşınip tr simulasyonunda yasamaya calisan birisi. Aski icin nelere katlandi ama buna da katlanamazdi. adim gibi eminim kendine saygısından ayrilirdi.
sizin adam da iyi yapmış, akli varmis kurtulmuş
"bir hayalinjz kir düğünü" dediginiz tek hayaliniz elalem acik havada tıkınsın, oynasin diye minimum 300bin lirayı tek gece icin havaya sacmak😂 ne kadar basit bir hayalmis garson adam icin

madem hayaliniz keske acik havada havuz basinda kir kinasi yapsaydiniz, biraz birikim yapsaydiniz da

Ben illa düğünümüz kır düğünü olsun dememistim, ama o birtarafiyla anladığı için malesef ... Ben ve ailem nikah salonunda karar kilmistik o anlamamış muhabbeti

Sevmeyen birinin bahanesi çoktur kestirip atar. Bunca yapılan yanlışa kör kütük aşık olmanız size büyük zarar verir. Saygı ve sevginiz tek taraflı olmamalı. '' Ahirette bile karşılaşmayalım '' bu ne demek mesela? Düşman mısınız siz? Kavga, şiddet mi oldu bunlar konuşulurken? İnsan sevdiğini hiç bu sözleri söyler mi bir de yengesinden örnek vermiş. Kendinize bunu yapmayın, kimsenin sizi kullanmasına incitmesine müsade etmeyin bu kadar değersizleştirmeyin inanın hiçbir erkek için buna değmez. Hala geri dönme umudunuz var döner mi diye bekliyorsunuz ama ayrılığın getirdiği şansın farkında değilsiniz.
Malesef sürekli ailen iatemiyorsa bitsin diyen biriydi hatta babama da ilk buluşmada istemezseniz giderim demişti. Malesef aşkım gozumu kör etmişti ailemi dinlemedim

Malesef sürekli ailen iatemiyorsa bitsin diyen biriydi hatta babama da ilk buluşmada istemezseniz giderim demişti. Malesef aşkım gozumu kör etmişti ailemi dinlemedim
Erkeklere prenses diye boşa demiyoruz işte. Babanızla konuşsa gayette gönlünü alabilirdi ha çok çabalar, konuşur, uğraşır olmaz o ayrı onu da sizi karşınıza alarak güzelce konuşarak bitirmeli öyle telefondan yazıp düşmanına söver gibi sonlandırmakla olmaz.

Prenses diye boşa demiyoruz işte. Babanızla konuşsa gayette gönlünü alabilirdi ha çok çabalar, konuşur, uğraşır olmaz o ayrı onu da sizi karşınıza alarak güzelce konuşarak bitirmeli öyle telefondan yazıp düşmanına söver gibi sonlandırmakla olmaz.
Valla hala kafamda soru işaretleri var hani temiz bi ayrılık bile olmadı bana karşı dolmuş da gelmişti resmen. Pişman olsun isterim açıkçası ama kendini çok soğuttu bi yandan da

Valla hala kafamda soru işaretleri var hani temiz bi ayrılık bile olmadı bana karşı dolmuş da gelmişti resmen. Pişman olsun isterim açıkçası ama kendini çok soğuttu bi yandan da
Evlenseniz bile hep bahanesi olur bu adamın sürekli ağzına '' boşanalım '' sözünü dolar durur. O karakter var kendisinde daha evlenmeden triplenip hiç ilişkiniz için uğraşmamış biri evliliği de kolay bitirir bence. Babanızın isteklerini yerine getirmek zorunda değil ki önemli olan sizi mutlu etmesi, sorumluluk sahibi olması. Çocuk gibi telefonla sonlandırmış bir de cevap vermiyor ergenlikte olurdu bunlar.

Ben illa düğünümüz kır düğünü olsun dememistim, ama o birtarafiyla anladığı için malesef ... Ben ve ailem nikah salonunda karar kilmistik o anlamamış muhabbeti
bacim bosver 21 yasindasin
aileni de belli seviyorsun iyi insanlar. ne demeye alingan tripli bilmemneli hem de fukara adamla erkenden evlenme hevesindesin? bir ömür ayri evde duracan zaten ailenden acelen ne? keyfine bakiyorsun iste evinde.
deli mi dürttü hemen bir evlenmenin derdindesin cep delik cepken delik.
sana ders olsun iste erkeklerin seviyorum laflarina kanma kendin sev kendin hazir hisset , kendin adamdam emin ol öyle evlenmeye karar ver.
senin gun gormemis saf bir kiz oldugum "o zaman niye evlenelim dedi, kendi istedi" diye aglamandan belli. hic mi turk filmj izlemedin yani bu ulkede erkeklerin en klise lafidir evlilik. hele ki senin gibi mutaassib kizlar icin.
"sevgili olalim, takilalim, ay daha hazir değilim gezelim tozalim" dese sanki "ay ne dürüst cocuk hadi gezelim" mi diyecektin? tabii ki hayir. senin elini tutmanin, yanağından buse almanin ve daha ilerisinin tek yolu pembe panjurlu ev yalanina inandirmak. o yalana inan devaminda "zaten evlenecegiz" diye en yapmam dediğin şeyleri bile yaparsin diye atiyor iste o yalanlari
seninki tutmamış, inan baska hic tanimaidgi kizlara yalvarir cok asigim, senle evlenicem bak goreceksin falan diye. cunku bizim ulkemizde beklenen bu:)
sen de arama bosver şerefsizi.
deneyim oldu de gec. nisanlansan,amcan ceyrek taksa da bunlar yasansa daha mi iyi olurdu sanki. bir ton dedikodu cikardi bir ömür nisan atti diye anarlardi konusu acilinca. yayilmadan bitmis iste

Back
X