Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Bence kendini salmayan kadınlarda çekicilik gayet devam ediyor ama anne topuzu pijama kusmuklu sütlü tişörtle gerçekten çekici olunmuyor anne olan çok kadın gördüm ki gerçekten çoğu bekar kadından bile daha çekici bence bu iş kişinin kendisinde bitiyor

Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Esime sordum. Yooo nedennolsun ki dedi ;)

Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
eşimi bilmem ama bende oldu , önceliğim çocuğum ve benim eşim şu aralar pek umrumda değil zaten sekste bir yere kadar doygunluk seviyesine gelince pekte aramıyorsun. ama şu var ki erkeklerin arzusu azaldı mı kısmında hayır her daim aynı sadece ilk günlerdeki kadar sık sevişme isteği olmuyor olsada fırsat olmuyor, fırsat olsa kadın kendini dinlemek istiyor vs vs. ;)

Valla o kişiden kişiye, ilişkiden ilişkiye değişiyor.kızım 9 yaşında hala evde pijama, topuzla dolaşırım. Hamilelik öncesine göre epey kilo aldım ve eşim için hala çok çekiciyim. Saldım mı hemde nasıl saldım. Annem bile yeter kendine bak artık diyor ama eşim hala sürekli çok güzel olduğumu, beni çok çekici bulduğunu söyler ve hissettirir. bu sorunun tek doğru cevabı yok bana göre.

Kilo bakım vs eski halinize döndüyseniz neden farklılık olsun ki biz de olumsuz anlamda bi değişiklik olmadı

Eşinizin genel tutum ve tavrına bağlı. Mesela benim eşim çok saygılı bi adamdır ve çok ince ruhludur. Hamilelik öncesinde daha sık ben adım atardım . Hamilelikle birlikte eşim hiç adım atmadı bunun nedeni ona çekici gelmemem değil. Ben bir can taşıdığım için kendimi kötü hissetmiyim mecbur hissetmiyim , yetersiz hissetmiyeyim diye. Hamilelik sürecinde tüm adımları ben attım. Ben kilo aldım böyle hoş girunmuyorum dediğim zaman hayır asla öyle değilsin derdi. Çekicilik kaybetmek demeyelim de doğumdan sonra çekici olmak bile istemedim 😁
Doğum yaptınız mı bilmiyorum ama lohusalık zor bir psikoloji ki zaten o süreçte hem dinen hem de bilimsel olarak cinsellik yasak. Bu süreç geçtikten sonra psikolojik olarak daha iyi oluyosunuz. Cinsellik oluyo bu süreçte. Ben kendimi çekici hissetmiyodum öyle çok bakımlı falan bi insan değildim ama en azından bi krem falan surerdim . Uzun bi süre kendine bakabilen kadınları görünce özenirdim. Çekiciliğin kaybedildiğini düşünmüyorum ama öncelikler çok değişiyo . Yavaş yavaş yenu düzene uyum sagladikca hayat normalleşiyor.

Doğumdan sonra belli bir süre bunu düşünecek haliniz olmuyor ama aşırı bir kilo ve bakımsız bir hal yoksa annelikle bir alakası yok bu dediğinizin.

Direkt size söylemiyorum ama kadınlar her an eşine cekici gelme derdinde mi olmali, daha yeni hamilesiniz sanırım, düşünmeyin bunları.

Erkeklerin böyle dertleri yok genel olarak, kadınlar hamilelik, lohusalık demeden eşinin gözündeki yerinin derdinde, sinir oluyorum bir miktar 😏

karnım çıkmaya başladıktan sonra sen çok tatlış oldun deyip durdu adam.
tatlış? cinsellik yok. çekici gelmediğimi itiraf etti. sevesi varmış beni ama yanak sıkmalı falan.
beni karnım burnumda gördüğünde arzulayamıyormuş.
bakalım inş doğumdan sonra düzelir.
bu arada sadece karnım çıktı vücudum şiş değil kilom yok yani. ve her zaman fönlüyüm kendimi salmadım.

Çocukla uğraşmaktan kadın kendi kişisel bakımlarını aksatabilir, cilt bakımı, makyaj, saç giyim konusunda doğal haliyle dolanır evin içinde ama bence çekiciliğini yitirmez. Erkeğe bu haliyle çekici gelip gelmemesi ise erkeğine göre değişir bence.

Anne olunca çekiciliğim azalmadı aksine arttı göğüslerimden aşağı doğru :KK53::KK53::KK53:

Şaka bir yana yer çekiminin kalbini kırmayan göğüslerime rağmen eşimin arzusu azalmadı. Benimki azaldı ama pöfffffff

İlerleyen zamanlarda sanırım bebişle bağ kurunca eş 2.plana atılıyo olabilir ama daha ilk günlerde insanın aklını kurcalıyo böyle sorular.yani daha 1 haftadır biliyoruz hamile olduğumu ve eşim hiç yeltenmedi zarar verebilceğini mi düşünüyo artık bilmiyorum ama bu durumun bana kendimi kötü hissettirmesinden korkuyorum.her zaman bakımlı görmüştür beni bi kere saçım fönsüz maşasız durmadım yanında, 3 yıl oldu ilk günden beri yataktan kalktığım gibi çeki düzen verdim hep kendime.ve bunları yapamamktan çekiciliğimi kaybetmekten korkuyorum

İlk seneler değişmedim, salmadım diyenlerin yatılı bakıcısı yada annesi vardır. Aksi mümkün değil. Lohusalıkta gebelikte almadığım kiloyu aldım. Stres yüklü, gergin, uykusuz bir insandım ve akşam bebeyi uyutup çikolata yemezsem mutsuzum gibi gelirdi. Süreç bitti kendime bakmaya başladım.
Ha şu da var, erkekler de yaş aldıkça göbek fln salıyor ama onların üstünde karın beğenmez, gözü kayar baskısı yapmıyor toplum.
Kadının üstündeki bu yük çok sinir bozucu.
Erkek evlenince göbeklenirse karısı bakmış derler kadın göbeklenince salmış, kocası arzulamaz, gözü kayar. Yok ya diyorum sadece ben bu ikililiğe

Ben şuan hamileyim.
Hamilelik için cevap vereyim.
Eşimin arzusunun yerini şefkat merhamet aldığını düşünüyorum şu son dönemlerimde.
Çok kilo almadım.
İlk evlendiğimiz zaman nasılsam hala öyleyim giyim kuşam olarak.
Ama eşim beni oturur kalkarken biraz zorlandığımı gördüğü için kıyamıyor gibi geliyor bana.
Sen zaten acı çekiyorsun yoruluyorsun diyor 😇

Bakalım doğumdan sonra neler olacak

Yok biz öyle bi durum yasamadık aksine libidolar tavan yaptı

Back
X