anne oluyorum ama...

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
slm kızlar ben anne olmak çok istiyordum hep çocuklu arkadaşlarıma özenirdim çok güzellerdi çok mutlulardı kendimide her sorumluluğa hazır hissediyordum Allah'ıma çok şükür hamileyim şu an 1.5 aylık fakat bende deişiklilker büyüdü içimdeki heyecan gitti halim yok sanki karnımda bebeğim yokmuş gibi davranıorum çocuklu çiftler görüyorum hiçbir kıpırtı olmuyor içimde önceden nede heveslenirdim oysaki ben şimdi niye böyleyim böle olanlar varmı nerdeyse istemicam böle durumda olanlar varmı yani hormonal bi durummu geçermi kendime bile hayret ediyorum çocukları o kadar severim o kadar çok bi bebeğim olsun istiyordum Allah'ım nasip etti çok şükür ama ben niye böyleyim lütfen yardım edin arkadaşlar bana bişey söyleyin

Merak etmeyin ben de isteyerek hamile kaldım ki zor oldu, ama ilk 8-10. Haftada depresyona girdi keske 2 yıl daha bekleseydim bütün hayatım cocuğa bağlandı şimdi diye düşündüm cok ağladım, ama kendiliğinden gecti merak etme geçici bir durum yani;)

aynen bende öle düşünüyorum keşke 1 sene daha bekleseydim diye kendimi yiyip bitiriorum oysa Allah'ım verdi çok şükür ama niye böyleyimm

İlk zamanlar insan yaşadıklarının farkına varamıyor.Çünkü bebek hareket etmiyor tepki yok vs :) Ama şöyle bir 5 6 aya geldikçe artık bebek tekmeliyor,sen annelik duygularını hissetmeye o zamanbaşlıyorsun.Hazırlıklara başlarsın hemen heyeanla,beşikti elbisesiydi filan :):1::1: Yatan kalkcan yatcan kalkan hoppp Annesin :1::1::1: yanii
Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin...

Tamamen hormonel bir durum.merak etme karnin buyumeye,bebis tekmelemeye baslayinca gecer.
Dogdugu zaman,neden daha once dogurmadim ki diyeceksin emin ol

şu an hamileliğin en zor dönemindesin
vücudun bebeğe alışmaya çalışıyo hormonlar duygular karman çorman
ama ilerde bebeğinin kıpırtılarıyla güne uyandığında tarif edilmez bi mutluluk yaşayacaksın :)

inşallah kızlar ben niye böyleyim die kendimi yiyorum daha erkendi keşke 1 sene daha bekleseydik diyip diyip duruyorm bebğim yokmuş gibi davranıyorum kendime bile şaşıyorum oysaki nekadar çok istiyodum

Back
X